YOB
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Re: YOB
To samo narzekanie jak w przypadku Electric Wizard. Co niektórzy spodziewali się chyba potupania nóżką od pierwszej nuty a tu lipa, brak przebojów. Na tą chwilę po wielokrotnych przesłuchaniach, płyta przy porównaniu okazała się lepsza niż poprzednia. Doskonałe granie na jesień\zimę. A już ostatni kawałek to spore ciary i stąpanie po krawędzi urwiska.
- von Leers
- zaczyna szaleć
Dobre. Z tego co pamiętam to chyba "Atma" gdzieś mi się kiedyś przewinęła przez głośniki ale przeszła kompletnie niezauważona. Ale to zapowiada się ciekawie i istnieje prawdopodobieństwo, że pokręci się dłużej. I na zasadzie luźnych skojarzeń już wiem, że niedzielę zaczynam od Crowbar hehe.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i robi miazgę. Świetny album!byrgh pisze:Przeca po internetach hula już nowa płyta w całości ^_^
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rozkręca się
Robi robotę w chuj, piękny płyt.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Album rewelacja, jedna z mocniejszych pozycji tego roku. Dużo osób twierdzi, że to przereklamowany i stosunkowo nijaki materiał, a cały hype na niego opiera się na marketingu Relapse - cóż... jeśli tak jest, chylę czoła. Fakt, faktem rzeczywiście materiały promocyjne w połaczeniu z NOISE przypomniały mi o tej płycie, którą zapewne przypomniałbym sobie po dwóch miesiącach od premiery ;)
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- rozkręca się
Ochuj, YOB w Hydrozagadce, będzie pogrom. Jadę.