ramonoth pisze:W tym wątku zdecydowanie króluje Nowy Jork:
Internal Bleeding
Skinless
Pyrexia
tak, przy czym Pyrexia jest caly czas przesuwana, okladka, fotki itp itd, plyta jest juz nagrana.
Podobnie rzecz się miała z poprzednią płytą, premiera tamtej była przesuwana chyba z cztery razy. Mam nadzieję że teraz będzie inaczej i już niebawem będę mógł przytulić cd
ramonoth pisze:W tym wątku zdecydowanie króluje Nowy Jork:
Internal Bleeding
Skinless
Pyrexia
tak, przy czym Pyrexia jest caly czas przesuwana, okladka, fotki itp itd, plyta jest juz nagrana.
Podobnie rzecz się miała z poprzednią płytą, premiera tamtej była przesuwana chyba z cztery razy. Mam nadzieję że teraz będzie inaczej i już niebawem będę mógł przytulić cd
Unique Leader... przecież oni swojego, dawno nagranego albumu DEEDS OF FLESH nie mogą wydać na czas! FLESH CONSUMED wkurzyli się i zwiali stamtąd do Sevared Rec.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Pacjent pisze:
Unique Leader... przecież oni swojego, dawno nagranego albumu DEEDS OF FLESH nie mogą wydać na czas! FLESH CONSUMED wkurzyli się i zwiali stamtąd do Sevared Rec.
Polityka wydawnicza tej stajni to zagadka sama w sobie. Mimo wszystko mają u siebie kilka kapel na których nowe płyty mimo wszystko się czeka, obojętnie jak długo.
Mol pisze:IB wychodzi jesienia, sa juz w studio jak pewnie wiecie. Pyrexia tez obstawiam lato/jesien. Strasznie jaram sie tymi plytami, to bedzie dobry rok.
No i to jest bdb wiadomość. Jeśli tak będzie jak piszesz, to będziie dobry rok.
Mol pisze:IB wychodzi jesienia, sa juz w studio jak pewnie wiecie. Pyrexia tez obstawiam lato/jesien. Strasznie jaram sie tymi plytami, to bedzie dobry rok.
Kto ma wydać IB?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Słowo kluczowe: 'obecnie'. Akurat tych kilka nazw to nieodległe premiery, a do tego rzeczywiście kapele, które lubię, więc wrzuciłem. Wpisałbym pewnie z 20 kolejnych, ale to dopiero, jak będę wiedział coś więcej. Poza tym - przejrzyj kilka innych tematów. Na koniec powtórzę się - nadal szkoda mi czasu na przekopywanie 3 ligi z Mozambiku i innych takich;)