KONIEC POLA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
KONIEC POLA
Czas na samodzielny wątek, choć KONIEC POLA pojawiał się już w kontekście LICHO.
Pierwsza płyta nosi tytuł Cy i ukaże się w formie CD nakładem Devoted Art Propaganda. W marcu.
[youtube][/youtube]
Pierwsza płyta nosi tytuł Cy i ukaże się w formie CD nakładem Devoted Art Propaganda. W marcu.
[youtube][/youtube]
Grrrówno!
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KONIEC POLA
polne Einstürzende Neubauten
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Sztuka, artyzm i awangarda. Doskonały amalgamat tych wszystkich uczuć i refleksji, które grają w duszy niebanalnych, twórczych jednostek; troszkę mam wrażanie niepasujących do dzisiejszego, galopującego świata. Koniec Pola bada zakamarki duszy; wdziera się pod kurtynę jestestwa i wywraca na nice metafizykę, którą każdy z nas (tak, jednak każdy z nas!) ukrył na dnie serca.
Przyszyły klasyk, nie mam co do tego żadnych wątpliwości.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Hrabia Koniec Polski - spoko nazwa dla avantmetal składu, tak mi się skojarzyło.
-
Hetman Koniec Polski mógłby z kolei grać avanthardandheavynagrobek pisze:Hrabia Koniec Polski - spoko nazwa dla avantmetal składu, tak mi się skojarzyło.
Grrrówno!
-
-
A tu streaming:
http://www.invisibleoranges.com/koniec- ... ap-for-cy/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.invisibleoranges.com/koniec- ... ap-for-cy/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grrrówno!
-
- w mackach Zła
Aż mnie rurki zaczęły uwierać.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Chyba cię cycki pieką.Plastek pisze:Sztuka, artyzm i awangarda. Doskonały amalgamat tych wszystkich uczuć i refleksji, które grają w duszy niebanalnych, twórczych jednostek; troszkę mam wrażanie niepasujących do dzisiejszego, galopującego świata. Koniec Pola bada zakamarki duszy; wdziera się pod kurtynę jestestwa i wywraca na nice metafizykę, którą każdy z nas (tak, jednak każdy z nas!) ukrył na dnie serca.
Jebać żuli.
-
- postuje jak opętany!
Pozwolę sobie wkleić pytanie, które zadał mi kilka dni temu znajomy (bez konta na forum):
"Słuchaj, zerknij proszę na masterfulu czy ktoś już może zamawiał płytę.
Czy wszyscy mają książeczkę zasypaną ziemią z końca pola, czy tylko mój egzemplarz upadł komuś na glębę?
Z jednej strony ciekawy i oryginalny dodatek, z drugiej ta ziemia jest wszędzie, nawet pod płytą...".
Więc pytam :)
Czy wszyscy mają książeczkę zasypaną ziemią z końca pola, czy tylko mój egzemplarz upadł komuś na glębę?
Z jednej strony ciekawy i oryginalny dodatek, z drugiej ta ziemia jest wszędzie, nawet pod płytą...".
-
- w mackach Zła
Dobrze, że goście z Anima Damnata nie wpadli na pomysł dodawania organicznych artefaktów do ostatniej płyty. Glebę jeszcze można przeżyć, ale...
-
Ale to poważnie, czy żart? Trudno byłoby wsypać ziemię pod folię, a digipack pod folią, jak inspekta.mj. pisze:Pozwolę sobie wkleić pytanie, które zadał mi kilka dni temu znajomy (bez konta na forum):
Grrrówno!
- Drone
Mój egzemplarz jest czysty jak kryniczny zdrój!
Co do materiału, to muszę się zebrać i napisać, bo zasługuje na coś więcej niż tylko wzmianka na forum ;)
Co do materiału, to muszę się zebrać i napisać, bo zasługuje na coś więcej niż tylko wzmianka na forum ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Duban
Też muszę w końcu do tej płyty usiąść... Brak czasu mnie ostatnio dobija.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
-
- postuje jak opętany!
Już zasięgnąłem języka, jak to dokładnie wyglądało:Plasfodeur pisze:Ale to poważnie, czy żart? Trudno byłoby wsypać ziemię pod folię, a digipack pod folią, jak inspekta.mj. pisze:Pozwolę sobie wkleić pytanie, które zadał mi kilka dni temu znajomy (bez konta na forum):
Na digipack był nasunięta folia ochronna (coś na kształt koszulki przezroczystej, jakie stosuje się na LP), nie była zalaminowana. W środku było mnóstwo drobnych, czarnych ziarenek (czarnoziem??).
Po wyjęciu płyty z folii okazało się, że wnętrze digi, w tym kieszonka z książeczką również są zasypane czymś czarnym przypominającym ziemię (mniejsze i większe grudki), wierzch płyty i tray trzymający cd cały pokryty czarnym drobnym pyłkiem.
Jeśli taki był zamysł to bardzo oryginalny pomysł, jeśli nie - zachodzimy w głowę, co to jest i skąd się wzięło...
- tommek
- Kontakt:
Może trafił ci się ten egzemplarzmj. pisze:
Jeśli taki był zamysł to bardzo oryginalny pomysł, jeśli nie - zachodzimy w głowę, co to jest i skąd się wzięło...

-
Wychodzi na to, że to czary:) Ale takich zaczarowanych egzemplarzy niewiele się po świecie kręci.mj. pisze:
Grrrówno!
-
- postuje jak opętany!
W takim razie naprawdę oryginalny pomysł!!! I piszę to bardzo poważnie.
Płyta podobno śmiga bez zarzutu, a i trochę piasku zostało w okładce :)
Uszanowanie!
Płyta podobno śmiga bez zarzutu, a i trochę piasku zostało w okładce :)
Uszanowanie!
-