Te właśnie warunki spełnione były na ubiegłorocznym Party San. Trzeba było się ruszyć, a tak pozostaje jedynie modlitwa. Módlmy się więc. Każdy jak potrafi.Gore_Obsessed pisze:Byłem raz i raczej już nie pojadę. Żebym zmienił zdanie musiałoby grać na przykład AUTOPSY, przy gwarancji, że dostaliby co najmniej 60-65 minut. I musiałoby być z dwa razy mniej ludzi.
BRUTAL ASSAULT 23 - 8-11.08.2018 CZ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: BRUTAL ASSAULT 23 - 8-11.08.2018 CZ
W oczekiwaniu na następne kapele, umknęła kolejna aktualizacja składu.
MARDUK, ARKHON INFAUSTUS, MALOKARPATAN, BÖLZER, MORTIIS, WRATHPRAYER, BELPHEGOR, CRUACHAN
Coś mi się widzi, że kwatera, którą zarezerwowałem na początku roku, nie pójdzie na zmarnowanie.
Ciekawe w którym wcieleniu pojawi się maestro wielki nos? Czy będzie to dancing a la Castle Party, czy też sztokholmski klawesynowy popis gry na rozkładanym trumienko-ołtarzyku?
MARDUK, ARKHON INFAUSTUS, MALOKARPATAN, BÖLZER, MORTIIS, WRATHPRAYER, BELPHEGOR, CRUACHAN
Coś mi się widzi, że kwatera, którą zarezerwowałem na początku roku, nie pójdzie na zmarnowanie.
Ciekawe w którym wcieleniu pojawi się maestro wielki nos? Czy będzie to dancing a la Castle Party, czy też sztokholmski klawesynowy popis gry na rozkładanym trumienko-ołtarzyku?
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
gdzies, chyba na oficjalnym FB BA pisali, ze set oparty na wczesnych dokonaniach. moglby zagrac demo w calosci i do domu ;) bylbym zadowolony.535 pisze:W oczekiwaniu na następne kapele, umknęła kolejna aktualizacja składu.
Jeżeli tak, to ja podziękuję. Jeden raz mi w zupełności wystarczy.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Nowe zespoły: CANNIBAL CORPSE, MYRKUR, PALLBEARER, HELMET, AKERCOCKE, LVMEN, H2O, BLEED FROM WITHIN, E-FORCE, HORSKH
Guilty of being right
- Oferma
- weteran forumowych bitew
O KURWA!!!!
http://www.blabbermouth.net/news/danzig ... ean-shows/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.blabbermouth.net/news/danzig ... ean-shows/" onclick="window.open(this.href);return false;
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- uglak
i to jest bardzo dobra wiadomosc, bo pozno sie poznalem na tym panu i chyba nawet nie mialem szansy go zobaczyc w Polsce
Guilty of being right
-
- zaczyna szaleć
Mam wątłą , ( ale jednak ) , nadzieje na zobaczenie na tym festiwalu AUTOPSY, MORTEM, BRUTALITY . Z naciskiem na tych pierwszych.
- uglak
nie tylko wypelniaczy:
ABYSMAL GRIEF, AURA NOIR, COFFINS, DANZIG, GOBLIN, HARAKIRI FOR THE SKY, HYPNOS, INSANITY ALERT, JASTA, SEPULTURA, UNCURED
Guilty of being right
Nawet nie wiedziałem, że tego siana jest aż tyle. Wypełniacze muszą być.uglak pisze:nie tylko wypelniaczy:ABYSMAL GRIEF, COFFINS, DANZIG, GOBLIN, HARAKIRI FOR THE SKY, HYPNOS, INSANITY ALERT, JASTA, SEPULTURA, UNCURED
- Self
- rasowy masterfulowicz
- gelO
- rasowy masterfulowicz
LAIBACH
GREEN CARNATION
PAIN OF SALVATION
SHELTER
WISDOM IN CHAINS
BROKEN TEETH
ROLO TOMASSI
EVERGREEN TERRACE
MESSIAH
MISÞYRMING
ULSECT
NERVOCHAOS
JASAD
STEVE ‘N' SEAGULLS
GREEN CARNATION
PAIN OF SALVATION
SHELTER
WISDOM IN CHAINS
BROKEN TEETH
ROLO TOMASSI
EVERGREEN TERRACE
MESSIAH
MISÞYRMING
ULSECT
NERVOCHAOS
JASAD
STEVE ‘N' SEAGULLS
Chętnych na górkę informuję, że sprzedaż biletów nabiera ostatnio rumieńców.
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
"Górkę" = Natural stand? Warto do tego dopłacić?535 pisze:Chętnych na górkę informuję, że sprzedaż biletów nabiera ostatnio rumieńców.
W ogóle można prosić jakieś porady dla tegorocznego debiutanta? :D VIP Camp i jego zaplecze sanitarne jest spoko, da się przeżyć?
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- ggfh
- w mackach Zła
czasem warto (jak jest slonce), czasem nie (jak leje i ludzie maja problemy z wejsciem po blocie a nastepnie zejsciem).
vip camp - strzezony, czasem ktos drze sie i gra na gitarce do wczesnych godzin porannych. do vip campu przysluguje jeden zeton by wziac cieply prysznic. jak wstajesz pozno (po 8) to spodziewaj sie kolejek do prysznica.
mozesz korzystac takze z sanitariatow z normalnymi kibelkami / biezaca woda.
co do vip campu - najlepiej byc jak najbardziej oddalonym od niebieskich budek toi-toiowych.
vip camp - strzezony, czasem ktos drze sie i gra na gitarce do wczesnych godzin porannych. do vip campu przysluguje jeden zeton by wziac cieply prysznic. jak wstajesz pozno (po 8) to spodziewaj sie kolejek do prysznica.
mozesz korzystac takze z sanitariatow z normalnymi kibelkami / biezaca woda.
co do vip campu - najlepiej byc jak najbardziej oddalonym od niebieskich budek toi-toiowych.
Wybacz ale nie pomogę. Byłem kilka razy ale nigdy na vip campie i na górkę też nie dotarłem. To jednak spory wysiłek, a siły trzeba oszczędzać, szczególnie na słońcu, które lubi tam przyjebać. Czapkę se weź.witchfinder pisze:"Górkę" = Natural stand? Warto do tego dopłacić?535 pisze:Chętnych na górkę informuję, że sprzedaż biletów nabiera ostatnio rumieńców.
W ogóle można prosić jakieś porady dla tegorocznego debiutanta? :D VIP Camp i jego zaplecze sanitarne jest spoko, da się przeżyć?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Jeśli o "taras widokowy" chodzi to zakupiłem w tym roku pierwszy raz tak samo z kwaterą. Kilkanaście lat musiałem do tego dorastać :D535 pisze:Chętnych na górkę informuję, że sprzedaż biletów nabiera ostatnio rumieńców.
Czy to jednak nie jest przypadkiem wpływ tej uroczej istoty, która sprawiała wrażenie szczerze zatroskanej stanem w jakim się znajdowałeś w katowickim spodku. Naprawdę mówiła mi, że się martwi. Tak czy owak, tym razem niechybnie łykniem pilsnera w pełnym słońcu.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
E tam ;) W tamtym roku już nogi odmawiały posłuszeństwa, nie tylko był to wpływ bozkowa :)