Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Dziś jest ten wielki dzień. Przygotowałem transparenty, cztery zgrzewki parówek, ciepły koc i czekam w Balicach na najazd metalowców. Pogoda dobra. Mgły nie ma. Będzie dobrze.
535 pisze:Dziś jest ten wielki dzień. Przygotowałem transparenty, cztery zgrzewki parówek, ciepły koc i czekam w Balicach na najazd metalowców. Pogoda dobra. Mgły nie ma. Będzie dobrze.
Sebastian, wydajesz mi się poważnym człowiekiem, ja też takim jestem. Niektórzy mówią, że zbyt poważnym. Masz już adres więc wal śmiało. Wiem, osiedle ciężkie , bijo i zabijajo. Może jutro zabójcy pójdą zjeść metkę?
Zabawne, miałem uczennice dosłownie ze 200 m od tego adresu. Z drugiej strony, gdyby nałożyć na Krakow wszystkie moje miejsca zamieszkania i miejsca pracy i dać im radius 200m, to pokryłyby pewnie jakieś 30%powierzchni miasta. No ok, wpadnę. Tylko o kogo mam w ogole pytać? Ty serio masz Michał na imię?
A jak mnie pobiją to chociaż do cmentarza niedaleko z tego co pamietam.
Karkasonne pisze:Zabawne, miałem uczennice dosłownie ze 200 m od tego adresu. Z drugiej strony, gdyby nałożyć na Krakow wszystkie moje miejsca zamieszkania i miejsca pracy i dać im radius 200m, to pokryłyby pewnie jakieś 30%powierzchni miasta. No ok, wpadnę. Tylko o kogo mam w ogole pytać? Ty serio masz Michał na imię?
A jak mnie pobiją to chociaż do cmentarza niedaleko z tego co pamietam.
Oczywiście , jeżeli będziesz chciał, przeciągnę ścierwo w te miejsce, ale mogie zakopać przed bramą. Nie widzę problemu. Klient nasz per pan.
Zgadzam się w pełni. Dlatego mając to w swoim mieście i to z taką cena nawet nie myślałem żeby iść. Inna sprawa że widziałem ich 3 razy i nie chce ich zapamiętać w ten sposób ;-) a w mieście faktycznie widać najazd metallikowcow ;-)
Hardwired
Atlas, Rise!
Seek & Destroy
Motorbreath
Fade to Black
Now That We're Dead [with extended middle drum solo with all members of the band]
Dream No More
For Whom the Bell Tolls
Halo on Fire [Kirk & Rob's solos incl. 'Wehikuł Czasu' & '(Anesthesia) Pulling Teeth']
Die, Die My Darling
Creeping Death
Moth Into Flame
Sad but True
One
Master of Puppets
------------------------------------------------------------
Spit Out the Bone
Nothing Else Matters
Enter Sandman (with 'The Frayed Ends of Sanity' outro]
nie głupi set ale kolejność Seek i NEM nieco kontrowersyjna ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Żułek pisze:Hardwired
Atlas, Rise!
Seek & Destroy
Motorbreath
Fade to Black
Now That We're Dead [with extended middle drum solo with all members of the band]
Dream No More
For Whom the Bell Tolls
Halo on Fire [Kirk & Rob's solos incl. 'Wehikuł Czasu' & '(Anesthesia) Pulling Teeth']
Die, Die My Darling
Creeping Death
Moth Into Flame
Sad but True
One
Master of Puppets
------------------------------------------------------------
Spit Out the Bone Nothing Else Matters
Enter Sandman (with 'The Frayed Ends of Sanity' outro]
nie głupi set ale kolejność Seek i NEM nieco kontrowersyjna ;)
Wydaje mi się, że w tym momencie usłyszałem pisk wszystkich metalowców w i przed halą. Słuchawki na uszy, opaski na głowy i przeżyjmy to jeszcze raz.
Ale zajebiste satanistyczne logo majo - Szpajdel robił:
"To, że w nazwie zespołu Dżem jest odwrócony krzyż, wynika ze stylistyki, jakiej na co dzień używają zespoły black metalowe. Często ma być ona mroczna, ale z satanizmem nie ma nic wspólnego."
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Anthropophagus pisze:Ale zajebiste satanistyczne logo majo - Szpajdel robił:
"To, że w nazwie zespołu Dżem jest odwrócony krzyż, wynika ze stylistyki, jakiej na co dzień używają zespoły black metalowe. Często ma być ona mroczna, ale z satanizmem nie ma nic wspólnego."