MARDUK- INFERNAL WAR- RAGNAROK 1.5.Poznań U BAZYLA

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

Re: MARDUK- INFERNAL WAR- RAGNAROK 1.5.Poznań U BAZYLA

02-05-2018, 20:25

^Nie bądźmy śmieszni, OK? Antifa. W Rzeszowie. W sytuacji, gdzie już od pewnego czasu radni PiSsu chcieli ten koncert utrącić. Gdzie to raczej radni mieli możliwość wpływania na lokalnych urzędników i policjantów. Ja rozumiem, że można do lewackich działaczy na A mieć pewne zastrzeżenia, ale kurwa mać, są jakieś granice hipokryzji. Głosujecie dalej na to nieporozumienie, drodzy koledzy.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

02-05-2018, 20:28

miał być grany Wartheland, później ujebali rurkie i ... Waterland. Co do polityki, to rozumieć należy, że gdy w Poznaniu wygra PiS, to
też znajdzie się wytrych na klub? W postaci Sanepidu, hydrauliki, czy innych służb....
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

02-05-2018, 20:46

SODOMOUSE pisze:miał być grany Wartheland, później ujebali rurkie i ... Waterland. Co do polityki, to rozumieć należy, że gdy w Poznaniu wygra PiS, to też znajdzie się wytrych na klub? W postaci Sanepidu, hydrauliki, czy innych służb....
Toć to wszystko już było przerabiane w latach 90. Straż pożarna, policja, sanepid, chuj wie jaka inna służba. Coś się znajdzie zawsze. Ale niektórym kolegom się już zapomniało, że zanim złe lewaki zaczęły torpedować koncerty co bardziej naziolskich ekip, to chrześcijańska prawica miała już w tym zakresie znaczne dokonania. Tyle, że nie zwalczała akurat koncertów naziolskich.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

02-05-2018, 20:50

Lukass pisze:^Nie bądźmy śmieszni, OK? Antifa. W Rzeszowie. W sytuacji, gdzie już od pewnego czasu radni PiSsu chcieli ten koncert utrącić. Gdzie to raczej radni mieli możliwość wpływania na lokalnych urzędników i policjantów. Ja rozumiem, że można do lewackich działaczy na A mieć pewne zastrzeżenia, ale kurwa mać, są jakieś granice hipokryzji. Głosujecie dalej na to nieporozumienie, drodzy koledzy.
i to radni pisu podjebali rurke? czy jakis seryjny podprowadzacz wodomierzy dzialajacy na zlecenie ratusza albo samego zbyszka ziobry?
tak jak kolega mowi: nie badzmy smieszni.
a poza tym w dupie to mam, to nie sa moje zmartwienia. ide na browca.
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

02-05-2018, 20:55

pr0metheus pisze:
Lukass pisze:^Nie bądźmy śmieszni, OK? Antifa. W Rzeszowie. W sytuacji, gdzie już od pewnego czasu radni PiSsu chcieli ten koncert utrącić. Gdzie to raczej radni mieli możliwość wpływania na lokalnych urzędników i policjantów. Ja rozumiem, że można do lewackich działaczy na A mieć pewne zastrzeżenia, ale kurwa mać, są jakieś granice hipokryzji. Głosujecie dalej na to nieporozumienie, drodzy koledzy.
i to radni pisu podjebali rurke? czy jakis seryjny podprowadzacz wodomierzy dzialajacy na zlecenie ratusza albo samego zbyszka ziobry?
Radni nie muszą brudzić sobie rączek, zawsze znajdzie się jakiś lokalny działacz, co za kilka piw rurkę podpierdoli. Ale rozumiem, że antifa na ścianie wschodniej nadal koledze wydaje się bardziej prawdopodobna. Spoko, każdy może wierzyć w co chce. Niektórych nawet prowadzi to do wiary w Jezuska.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Karkasonne

02-05-2018, 20:58

pr0metheus pisze: i to radni pisu podjebali rurke? czy jakis seryjny podprowadzacz wodomierzy dzialajacy na zlecenie ratusza albo samego zbyszka ziobry?
Faktycznie, brzmi nieprawdopodobnie. Jak to możliwe, żeby władze wyręczyły się kimś w brudnej robocie? Niesłychane i niemożliwe.
535

02-05-2018, 21:00

Miałem wrzucić jakiś wesoły komentarz z równie wesołym zdjęciem zestawu do odwoływania koncertów, którym dysponuję, ale jakoś się rozmyśliłem. Zrobiło mi się zwyczajnie smutno na myśl o tym w jakim łajnie żyjemy. Politycy boją się koncertu szarpidrutów. Kurwa ich mać. Oczywiście sanepid przechodził tamtędy zupełnie przypadkiem. Z hydraulikami.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

02-05-2018, 21:04

a może to cyganie ? rzeszów "słynie" z cyganów, jest ich tam podobno w chuj, romy zajebali rurke i chuj bombki strzelił he he
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-05-2018, 21:04

Lukass pisze: Ale rozumiem, że antifa na ścianie wschodniej nadal koledze wydaje się bardziej prawdopodobna.
A co, wybili ich już?
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

02-05-2018, 21:10

["pr0metheus"]..............a poza tym w dupie to mam, to nie sa moje zmartwienia. ide na browca.[/quote]

oj, Peter nie uogólniaj, bo na pewno też byś się wkurwił, chociażby ostatnio, przed występem Horna, że gigu nie budźet...Sytuacja jednorazowa, może stać się mechanizmem politycznym. Dalej, może być tak ,że na koncerty, to najbliżej będziemy mieli do Berlina i Czech.
535

02-05-2018, 21:16

Jeżeli koncerty będą okazją do demonstracji tego całego gówna, które pcha się wszystkimi otworami mediów, to może nawet lepiej jechać do Czech. Tam w beztroskiej atmosferze, będzie można spędzić czas przy małym, albo większym jasnym. Bez flag, rac, transparentów, okrzyków, ludzi, którym zawsze będzie źle. Którzy będą zawsze niezadowoleni.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

02-05-2018, 21:19

Pacjent pisze:
Lukass pisze: Ale rozumiem, że antifa na ścianie wschodniej nadal koledze wydaje się bardziej prawdopodobna.
A co, wybili ich już?
[youtube][/youtube]
W siedem lat wymarli sami. Nawet na zachodzie kraju to nie antifa, tylko różne bogoojczyźniane ruchy są obecnie w natarciu. Już kiedyś była o tym rozmowa tutaj. Ktoś (Ty?) mi zarzucał, że przecież to nie chrześcijańska prawica odwołuje większość koncertów w Polsce, tylko antifa. Zrobiłem nawet dość obszerną listę na dowód moich tez. Było tego znacznie więcej, niż antifie kiedykolwiek w Polsce się udało odwołać. Bo co? Infernal War? Iperyt? Graveland? Chyba z grubsza koniec.

A kolega numerki ma rację. Smutne to.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

02-05-2018, 21:31

535 pisze:Jeżeli koncerty będą okazją do demonstracji tego całego gówna, które pcha się wszystkimi otworami mediów, to może nawet lepiej jechać do Czech. Tam w beztroskiej atmosferze, będzie można spędzić czas przy małym, albo większym jasnym. Bez flag, rac, transparentów, okrzyków, ludzi, którym zawsze będzie źle. Którzy będą zawsze niezadowoleni.
jeśli idziesz na dwa koncerty w roku, to taki wyjazd alternatywny OK, stać mnie....ale jeśli tego jest kilkadziesiąt w roku, to już nie...
535

02-05-2018, 21:36

Kilkadziesiąt? Nie sądzę, bym znalazł tak długą listę koncertów mnie interesujących.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

02-05-2018, 21:40

SODOMOUSE pisze: Dalej, może być tak ,że na koncerty, to najbliżej będziemy mieli do Berlina i Czech.
naprawde wierzysz ze moglo by do tego dojsc? nie ma takiej opcji.
ostatnio odwolali marduk w oakland i peste noire w quebecu. czy ktokolwiek w usa czy kanadzie mial by takie obawy?
odwolywanie koncertow robi sie na pokaz, by niektorzy mogli zaistniec (lokalnie). nie ma co histeryzowac, takie rzeczy po prostu sie zdarzaja, niezaleznie czy robia to kolka rozancowe czy fani marksa.
jak zespol ma ekstermalny przekaz musi sie z tym liczyc ze czasem dostanie po dupie albo po kieszeni.

a tak abstrahujac od tej calej dyskusji, jak Ci sie widzi werewolf?
niech to miejsce niebawem zniknie
535

02-05-2018, 21:46

Te a może to Marduki ukręciły ten wodomierz? Taka promocja a'la Adam Holocausto. Coś to za porządnie zrobione, koreczek na wymiar, pakuły, pewnie jeszcze unipakiem podsmarowali. Czysto schludnie, tak, żeby nie zalało. Dziwna sprawa. Podejrzana.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

02-05-2018, 21:58

pr0metheus pisze: jak zespol ma ekstermalny przekaz musi sie z tym liczyc ze czasem dostanie po dupie albo po kieszeni.
A pod tym to akurat mogę się podpisać wszystkimi kończynami.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-05-2018, 22:03

Lukass pisze:[Ktoś (Ty?) mi zarzucał, że przecież to nie chrześcijańska prawica odwołuje większość koncertów w Polsce, tylko antifa.
Nie ja. Chętnie zobaczyłbym takie statystyki, oczywiście obejmujące odwołane koncerty łysoli.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
uglak

02-05-2018, 23:46

Pacjent pisze:
Lukass pisze:[Ktoś (Ty?) mi zarzucał, że przecież to nie chrześcijańska prawica odwołuje większość koncertów w Polsce, tylko antifa.
Nie ja. Chętnie zobaczyłbym takie statystyki, oczywiście obejmujące odwołane koncerty łysoli.
w ostatnim czasie faktycznie tak bylo, ale tutaj to zbyt skomplikowana akcja na troglodytow z Antify
Guilty of being right
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

03-05-2018, 00:07

pr0metheus pisze:
SODOMOUSE pisze: Dalej, może być tak ,że na koncerty, to najbliżej będziemy mieli do Berlina i Czech.
naprawde wierzysz ze moglo by do tego dojsc? nie ma takiej opcji.
ostatnio odwolali marduk w oakland i peste noire w quebecu. czy ktokolwiek w usa czy kanadzie mial by takie obawy?
odwolywanie koncertow robi sie na pokaz, by niektorzy mogli zaistniec (lokalnie). nie ma co histeryzowac, takie rzeczy po prostu sie zdarzaja, niezaleznie czy robia to kolka rozancowe czy fani marksa.
jak zespol ma ekstermalny przekaz musi sie z tym liczyc ze czasem dostanie po dupie albo po kieszeni.

a tak abstrahujac od tej calej dyskusji, jak Ci sie widzi werewolf?
Werwolf, średnio, ta punkowa wulgarna ekspresja , bardziej pasuje mi do dokonań Impaled Nazarene. Który to lubię. Jednak od Marduk,
kapeli komercyjnego black m , skoro godzę się na uczestnictwo w tym cyrku zagłady...Oczekiwałbym spójnego, jednostajnego,
pompatycznego niczym hymny na "Plague Angel" wpierdolu audio. Na razie dostałem skoczny umpa punk black metal, który
nie spełnia moich wizji anihilacji świata. Do lasu, na rower, tego kawałka nie zabieram. Ale,,,,na koncercie wydawało mi się , była
premiera kolejnego utworu...Pamiętam another track from upcoming album....Nie byłem w morowej kondycji, po występie Infernal W.,
a w połączeniu z festynem pod sceną, panującej saunie i odpieraniu ataków roznegliżowanych osiłków, bez koszulek , śliskich od potu,
mogłem pomylić setlistę ....Liczyłbym, że spośród tych 5oo osób U Bazyla, ktoś włączy się do racjonalnej dyskusji. Ale , jak zwykle się zawiodłem...widziałem laski na szpilkach, kilku pacjentów z makijażami na papie, pijąc piwo na skwerku przy klubie, kilkanaście osób zapytało mnie o drogę na koncert. Dobrze, rozumiem, nowe pokolenie detronizuje dziady takie jak ja, ale tak bezdyskusyjnie?
infantylnie,lekko, łagodnie? Gdzie dylematy, wartości sceniczno-muzyczne, duchowe?....tak se przyjść na koncert, potupać nóżką, zaprezentować nową brodę i ubogiej urody laskę? Może dyskusje, toczą się na forach dla zawiedzionych, czy innych pejsbókach.
ODPOWIEDZ