CRAFT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: CRAFT
vicek pisze:Ja mam nadzieje że trochę punka też będzie.
[youtube][/youtube]
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
[youtube][/youtube]
Craftyricon :)
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
ofchuj jakie MTV:)
jak tam coffin, dalej myslisz ze plyta roku?:)
niech to miejsce niebawem zniknie
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Bądźmy sprawiedliwi, jakaś sraka to to nie jest. Craft już na void miał kawałki mocno rockowe momentami. Jako przerywnik na płycie sprawdzi się ten kawałek znakomicie myślę.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
Ten nowy numer jest po prostu słaby. I faktycznie brzmi jak Satyricon. BM dla Niemców. Szkoda czasu.
- ozob
- zahartowany metalizator
Kolo "Volcano" nawet nie stalo. (:Deathhammer66 pisze:[youtube][/youtube]
Jest juz gdzies calosc?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
numer zbyt melodyjny ale itak dam całej płycie szanse. VOID to było absolutne mistrzostwo świata i totalna otchłań zaklęta w dźwiękach.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Mi się wydaje że ani Protector to nie jest aż tak szeroko znana nazwa (raczej szanowana - przynajmniej tak mi się wydaje, nie znam poza forum nikogo, kto by się w nich zasłuchiwał, ani chyba nie widziałem nawet nikogo w ich koszulce), ani ten riff nie jest jakiś mega wymyślny, by nie mogli przypadkiem wymyśleć takiego samego.Drone pisze:Słucham sobie znowu i zastanawiam się, czy ta zrzyna riffu 1:1 to przypadek czy nie, ale nie chce mi się wierzyć, żeby aż tak bezczelnie kopiowali.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Nie przesadzaj. W kontekście całości jeden spokojniejszy numer może nie mieć znaczenia. Ja tu po pierwsze nadal słyszę Craft, a nie Satyricon (gary w tym kawałku?). 'Void' też ma różne numery, a całościowo niszczy. Zobaczymy.pr0metheus pisze:ofchuj jakie MTV:)
'Come the Blessed Madness'