Jeśli J.K. Simmons jest dla Ciebie anonimowy to ja bym się tym chyba nie chwalił... A postać Seinfelda pojawia się dopiero później i imo jest raczej mocno nieciekawa ;)Gore_Obsessed pisze:Wymieniacie hurtowo jakichś anonimowych dla mnie ludzi, a nikt nie wymienił seryjnego łamacza niewieścich serc Luke'a Perry'ego czy Evana z BIOHAZARD.hes pisze:jest jeszcze Mr. Eko z Lost (Adebisi) i Fletcher z Whiplash (Schillinger) :Ddzik pisze:Kilka znajomych twarzy: troszkę młodsza Carmella Soprano, w chuj młodsza Maria LaGuerta z Dextera, czy koszykarz NBA Rick Fox.
A z obsady Dextera pojawi się później wspomniany Batista :)
Stare SERIALE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Stare SERIALE
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Tego Simmonsa kojarzę tylko stąd i wiem, że grał nauczyciela gry na perkusji w jakimś filmie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- zaczyna szaleć
To polecam nadrobić, ten "jakiś film" nazywa się Whiplash i zgarnął 3 Oscary w tym jeden właśnie dla J.K. Simmonsa za najlepszą rolę drugoplanowąGore_Obsessed pisze:Tego Simmonsa kojarzę tylko stąd i wiem, że grał nauczyciela gry na perkusji w jakimś filmie.
- dzik
Nie wiem kim jest Luke Perry, a ponieważ Biohazard nie słucham, to nie mam pojęcia jak wygląda Evan z Biohazard :)Gore_Obsessed pisze:Wymieniacie hurtowo jakichś anonimowych dla mnie ludzi, a nikt nie wymienił seryjnego łamacza niewieścich serc Luke'a Perry'ego czy Evana z BIOHAZARD.hes pisze:jest jeszcze Mr. Eko z Lost (Adebisi) i Fletcher z Whiplash (Schillinger) :Ddzik pisze:Kilka znajomych twarzy: troszkę młodsza Carmella Soprano, w chuj młodsza Maria LaGuerta z Dextera, czy koszykarz NBA Rick Fox.
A z obsady Dextera pojawi się później wspomniany Batista :)
dobry kościół to kościół spalony
-
- zaczyna szaleć
Evan Seinfeld w Oz grał Jaza Hoyta, lidera gangu motocyklistów.dzik pisze: Nie wiem kim jest Luke Perry, a ponieważ Biohazard nie słucham, to nie mam pojęcia jak wygląda Evan z Biohazard :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
ależ to był film....trzeba sobie odświeżyćhes pisze:To polecam nadrobić, ten "jakiś film" nazywa się Whiplash i zgarnął 3 Oscary w tym jeden właśnie dla J.K. Simmonsa za najlepszą rolę drugoplanowąGore_Obsessed pisze:Tego Simmonsa kojarzę tylko stąd i wiem, że grał nauczyciela gry na perkusji w jakimś filmie.
-
- zaczyna szaleć
Ryan - zaczekaj aż pojawi się jego brat.dzik pisze:O'Reilly taki cwaniaczek, który wszędzie da sobie radę. Wije się jak piskorz, ale póki co udaje mu się nieźle. Przemiana Beechera z płaczliwego inteligencika-pizdanta w psychopatycznego twardziela nieco naciągana. To takie spostrzeżenia na podst. pierwszego sezonu.hes pisze: Jak O'Reily się podoba i Beecher?
Przemiana Beechera - tu się zgadzam, ale fajnie, że miała miejsce :)
Poczekaj też jeszcze na zajebistą postać Chrisa Kellera, która pojawia się w 2 sezonie. No chyba, że już oglądasz dalej.
No i zapomniałem wspomnieć o jednym z najbardziej barwnych bohaterów którym jest Kareem Said.
Jedyne ostrzeżenie które mogę dać. Rzecz, która szczerze mówiąc, może co po niektórych odrzucić od tego serialu:
Uwaga jeśli masz uczulenie na miłość bez udziału kobiet, bo potem tego sporo ;)
- Gore_Obsessed
Czyli młodyś. : )dzik pisze:Nie wiem kim jest Luke Perry
-
Gore_Obsessed pisze:Czyli młodyś. : )dzik pisze:Nie wiem kim jest Luke Perry
taki tam aktorzyna który w niczym interesującym nie zagrał
- Gore_Obsessed
Nie o to chodzi. Myślę, że każdy kto urodził się na początku lat 80-tych lub wcześniej kojarzy gościa z tego Beverly Hills 90210 nawet jeśli nie chce. Ja nigdy nie widziałem ani jednego odcinka, a doskonale typa pamiętam i tego drugiego Jasona Priestley'a, czy jakoś tak.
To było w czasach, kiedy w telewizji seriali było dziesięć na krzyż, a nie dziesięć na każdym kanale jak teraz. Takich skierowanych bezpośrednio do nastolatków jeszcze mniej.
To było w czasach, kiedy w telewizji seriali było dziesięć na krzyż, a nie dziesięć na każdym kanale jak teraz. Takich skierowanych bezpośrednio do nastolatków jeszcze mniej.
-
zgadza się
- Gore_Obsessed
A 25.12.2015 r. w temacie "Jak obchodzicie święta?" napisałeś, że masz 43 lata. Hmmm... dziwne.Gore_Obsessed pisze:Czyli młodyś. : )dzik pisze:Nie wiem kim jest Luke Perry
- dzik
Teraz mam 46 no i faktycznie już wiem kim jest Luke Perry, nie skojarzyłem w pierwszej chwili. Kojarzę chyba tych wszystkich aktorów z Beverly Hills 90210, ale ich nazwiska wyleciały mi z głowy. Starość.Gore_Obsessed pisze:A 25.12.2015 r. w temacie "Jak obchodzicie święta?" napisałeś, że masz 43 lata. Hmmm... dziwne.Gore_Obsessed pisze:Czyli młodyś. : )dzik pisze:Nie wiem kim jest Luke Perry
dobry kościół to kościół spalony
- Sgt. Barnes

odświeżam po latach, takiej parady badassów jak w tym serialu to ze świecą szukać: (Ashton, Bent, Justin).
wielbię.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Sgt. Barnes

kolejny rerfresh - co tu się odpierdala to głowa mała, Andy przechuj :-)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
^a Come Fly With Me widzial? ci sami ludzie i ten sam rozpierdol
- Sgt. Barnes
O, własnie, że nie :-) jeśli jest to w połowie tak dobre jak Little Britain, to wciągnę jak kisiel :-)yossarian84 pisze:^a Come Fly With Me widzial? ci sami ludzie i ten sam rozpierdol
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
co najmniej w polowie. szkoda ze tylko 8 odcinkow chyba :-(
- Gore_Obsessed
Mam wrażenie, że twórcy "Małej Brytanii" rżnęli z tego na potęgę:
http://www.filmweb.pl/serial/Pcin+Dolny-1999-197687" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.filmweb.pl/serial/Pcin+Dolny-1999-197687" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Gore_Obsessed pisze:Mam wrażenie, że twórcy "Małej Brytanii" rżnęli z tego na potęgę:
^no troche rzneli :-)
Liga Dzentelmenow zajebista, dziekuje Media Markt ze 3 sezony na dvd kupilem po 5 zl :-)