PAN THY MONIUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- von Leers
- zaczyna szaleć
Re: PAN THY MONIUM
Dużo tych zbiegów okoliczności ostatnio u mnie. Przymierzałem się właśnie do kupna "pierwszych bić" "Dawn of dreams" i "Khaooohs" od jakiegoś chyba Belga a przegapiłem to, że wychodzą reedycje. Tym razem zadowolę się jednak nimi. Jedno mi się nie podoba - wolałem zawsze te kawałki z jedynki nazywać sobie "pierwszy","drugi" itd. :). Nadane tytuły zbędne - ale trudno. Jak się chyba łatwo domyśleć - Pan.Thy.Monium to dla mnie... no nie wiem co napisać - nie cierpię słowa "kult". Kasetę z "chmurkami" swego czasu zajechałem tak, że musiałem odkupywać od kumpla jego kopię, kasetę z "bazgrołami" mam gdzieś tam do dziś a po wywiadzie z Morbid Noizza z p. Swano, że będzie trójka (wiadomo co z tego wyszło) prawie żółta stróżka popłynęła mi po spodniach. Czekam z niecierpliwością na paczkę od kol. Sovy :)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- moonfire
- zahartowany metalizator
Ręce się trzęso.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
trza kupić bo moje egzemplarze są w opłakanym stanie
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Tak się powinno wydawać reedycje.
Muszę sobie dokupić Khaooohs, bo jedynkę już mam w starym wydaniu.
Muszę sobie dokupić Khaooohs, bo jedynkę już mam w starym wydaniu.
- Sova
- rasowy masterfulowicz