WOMBBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: WOMBBATH
Nawet jak na szwedzki metal to brzmi bardzo słabo, wymuszone granie bez polotu i pomysłu. Po twórcach Internal Caustic Torments spodziewałem się o wiele więcej a tutaj nudno i prościutko. Może to najsłabszy kawałek który znajdzie się wśród odrzutów? Oby, inaczej to płytka na 2-3 odsłuchy i wypierdolenie.
Jebać żuli.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Dla mnie to brzmi jak staroszkolny DM z generatora nowych wydawnictw Century Media. Nie czuje w tym death metalu.
-
- postuje jak opętany!
wolff pisze:Nawet jak na szwedzki metal to brzmi bardzo słabo, wymuszone granie bez polotu i pomysłu. Po twórcach Internal Caustic Torments spodziewałem się o wiele więcej a tutaj nudno i prościutko. Może to najsłabszy kawałek który znajdzie się wśród odrzutów? Oby, inaczej to płytka na 2-3 odsłuchy i wypierdolenie.
Ktoś spodziewał się po nich czegoś dobrego? Po Internal Caustic Torments nie nagrali nic wartego uwagi, inny skład, tak wiadomo żaden wyznacznik ale zespół jednej płyty, reszta nie warta czasu
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No dobra. Posłuchajcie sobie nowej EP-ki SENTIENT HORROR i spróbujcie się czegoś czepić.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
Słuchałem dziś, lepsza niz debiut, fajnie buja, ale bym nie kupił raczejPacjent pisze:No dobra. Posłuchajcie sobie nowej EP-ki SENTIENT HORROR i spróbujcie się czegoś czepić.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ta jedna płyta do tej pory kasuje kolejne szwedzkie gówna/klony wypływające na rynek.Pablo pisze:wolff pisze:Nawet jak na szwedzki metal to brzmi bardzo słabo, wymuszone granie bez polotu i pomysłu. Po twórcach Internal Caustic Torments spodziewałem się o wiele więcej a tutaj nudno i prościutko. Może to najsłabszy kawałek który znajdzie się wśród odrzutów? Oby, inaczej to płytka na 2-3 odsłuchy i wypierdolenie.
Ktoś spodziewał się po nich czegoś dobrego? Po Internal Caustic Torments nie nagrali nic wartego uwagi, inny skład, tak wiadomo żaden wyznacznik ale zespół jednej płyty, reszta nie warta czasu
W sumie nic nie muszą a powroty zazwyczaj kończą się klapą, mają w dorobku płytę doskonałą więc mogą nagrać gniota a potem rozpaść się na zawsze. Podobna sytuacja jak w przypadku Convulse.
Jebać żuli.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ostatnią płytę bardzo lubię, chętnie posłucham tej EP. W dupie mam co macie do powiedzenia na jej temat.
-
"Dwójka" WOMBBATH jest bardzo dobra. Może za bardzo szwedzka, bo debiut jednak mocno wychylał się poza granice Szwecji, ale jednak trzyma poziom nieosiągalny przez dużą część kapel, które mają tu pozakładane tematy.ramonoth pisze:Ostatnią płytę bardzo lubię, chętnie posłucham tej EP. W dupie mam co macie do powiedzenia na jej temat.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
ja tam sobie zostane przy debiucie ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Harlequin
Leca sobie te 2 kawąłki i w sumie to widza mi się bardziej niz to co było nagrane na dwójce. Solo w "Cold Steel Salvation" pomimo, ze perliste, to w jakiś taki fajny sposób pomysłowe. Pewnie deathmetalową płyta roku to nie bedzie, ale nie zwiastuje kupy.
-
To jest dobry zespół, a jak donoszą wtajemniczeni nowa płyta jest lepsza od "dwójki". W sytuacji gdy drugi album zaliczam do bardzo udanych moja decyzja w sprawie "trójki" może być tylko jedna.Harlequin pisze:Leca sobie te 2 kawąłki i w sumie to widza mi się bardziej niz to co było nagrane na dwójce. Solo w "Cold Steel Salvation" pomimo, ze perliste, to w jakiś taki fajny sposób pomysłowe. Pewnie deathmetalową płyta roku to nie bedzie, ale nie zwiastuje kupy.
- Harlequin
Dobrze morbid pisał, taki sobie ten nowy Wombbath. Kilka bardzo dobrych momentów, a tak to dość przeciętnie, choć mi i tak ten album podoba sie bardziej niż poprzedni. Solówa w "Cold steel salvation" wysadza z kapci/
- morbid
- rasowy masterfulowicz
tak z innej beczki ,chętnie pozbędę się swojego egzemplarza...pisac jak co na priv,może ktoś lubi takie "dzwięki"
-
- weteran forumowych bitew
Jak dla mnie... Zupełnie niepotrzebna płyta zupełnie niepotrzebnego w dzisiejszych czasach zespołu. Fajny był debiut, ale ten ich powrót jest niczym nie uzasadniony. Oni nie mają po prostu nic do powiedzenia.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Internal Caustic Torments rozpierdala obiekty....to oczywiste :)
- Żułek
rzeczywiście zwraca na siebie uwage aleHarlequin pisze:Solówa w "Cold steel salvation" wysadza z kapci/
3x takWódka i Piwo pisze:Jak dla mnie... Zupełnie niepotrzebna płyta zupełnie niepotrzebnego w dzisiejszych czasach zespołu.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Fajny album. Dużo EDGE OF SANITY. Lepsze od "dwójki". Kupię.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
+123morbid pisze:Internal Caustic Torments rozpierdala obiekty....to oczywiste :)
Jebać żuli.
-
Nowy album w marcu:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]