Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Mam wrażenie, że temat o zespole już był, a nawet, że sam go zakładałem. Jeśli ktoś go odnajdzie to ten wykasuję, co nie zmieni faktu, iż po dwóch demówkach i rewelacyjnej EP-ce ZOM torpeduje jeszcze lepszym pełnowymiarowym debiutem "Flesh Assimilation".
Poziom i styl każą mi postawić ten materiał w tym samym rzędzie co dokonania Malthusian i Irkallian Oracle. Próbki: " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Tak sobie z ciekawości słucham i pomimo pewnych podobieństw to jednak względem MALTHUSIAN czy IRKALLIAN ORACLE jest tu mniej podniosłego gruzu, a więcej takiego straight forward napierdolu, chociaż nie jestem jeszcze pewien na ile jest to kwestia samej muzyki, a na ile po prostu brzmienia.
Słucha się w każdym razie fajno.
KAKAESIAK pisze:Istnieje ta kapela czy nie bo póki co panuje niepokojąca cisza
Oto jest pytanie. Debiut trochę mnie mordował swego czasu - na tyle, że chętnie posłuchałbym, czy mają jeszcze pomysł na siebie, czy też już się skończyli ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz