no wlasnie wczoraj sobie odswiezylem void i rzeczywiscie sa rozne numery, lepsze i gorsze, ale takiej popeliny jak to wyzej nie znalazlem:)COFFIN pisze:'Void' też ma różne numery, a całościowo niszczy.
CRAFT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: CRAFT
niech to miejsce niebawem zniknie
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Co to za "pierwsze wyjście z mroku"? ;-)
Niemniej jednak prezencja na plus.
Niemniej jednak prezencja na plus.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- ozob
Zdjecie jak z Empire Records. (:COFFIN pisze:Liczę, że jeden słabszy numer nie przesądzi obrazu całokształtu. Tak, jak mówiłem - zobaczy się.
Nox jebaniec nieźle zleciał na wadze;)
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
zwyczajne zdjęcie, właśnie dobrze ,że sie nie przebrali za kapturzystów na wzór Mgły bo ta nowa moda to żenada
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Deathhammer66
- w mackach Zła
No, i to rozumiem! Poprzedni kawałek dość przeciętny, ten jest znacznie bardziej rozbudowany i interesujący. Cóż, "Darkness Falls" będzie najwidoczniej pełnił rolę takiego "Fuel for Hatred", jeden numer w tym stylu nie zaszkodzi całej płycie.
- pr0metheus
no tu juz wiecej craftu w crafcie. trudno w sumie o jakies wniosnki, mimo ze sa juz 3 kawalki
niech to miejsce niebawem zniknie
- ozob
Moze to pogoda lub pora roku, ale poki co to jest ziew.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Ja jestem po dwóch i mocno mi się podoba. "Darkness Falls" to dość przeciętny numer, ale reszta naprawdę daje radę. Świetny miks przebojowości Satyricon i siarki Darkthrone. Większość w średnich tempach, mocno buja, ale okazyjne przyspieszania serwują niezły wpierdol.PrzemoC pisze:Zaiste... Jestem pod koniec odsłuchu i niestety nie jestem zadowolon :/. Szansę dam - oby pierwsze wrażenie było mylne...
Najważniejsze jest jednak to, że na dzień dzisiejszy jest to moim zdaniem jeden z najbardziej rozpoznawalnych zespołów z tego nurtu jeśli chodzi o styl - nie da się ich pomylić z kimkolwiek innym. Na tle 50 bandów bm z Szwecji brzmiących identycznie jest to spory plus :) począwszy od "Fuck the Universe" wypracowali sobie własną formułę, "Void" nie do końca mi jeszcze weszło, ale z nową płytą coś czuję, że się polubię.
ps refren "Again" rozpierdala!
ps2 a czwarty utwór to piękny hołd dla późnego Mayhem