SADISTIK EXEKUTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- metanoll
- zaczyna szaleć
SADISTIK EXEKUTION
Mnie ta kapela rozpierdala, na koncercie nigdy u nich nie byłem, więc nie wiem jak to jest, ale muzycznie są świetni. K niewątpliwie jest kultowe szczególnie u nich!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
WE ARE DEATH, FUKK YOU!!!!!!!!!!!!!
tyle ;]
tyle ;]
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- wlood
- postuje jak opętany!
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Dla mnie to oni przypominają efekt czołowego zderzenia BLASPHEMY z CREMASTER.

Uwielbiam to co stworzyli.Wysłane przez Balu
Co o nich myślicie?
Okzywiśkie!Wysłane przez Balu
Czy także uważacie ,że K jest extremalniejsze niż C?
Chyba jednak debiut. Totalna dzicz, chaos i mrok!Wysłane przez Balu
Jaka płyta wam się najbardziej podoba?
Bo są grane przez grupę miłych i racjonalnie zachowujących się profesjonalistów.Wysłane przez Balu
Czego ich koncerty są, aż tak pojebane?
Nie śmiałbym.Wysłane przez Balu
A może wogóle macie ten band w dupie?
Dokładnie. Pierwszy i ostatni raz grali w Europie dziesięć lat temu z IMPALED NAZARENE.Wysłane przez Balu
Na koncercie nie byłem z prostych powodów.Kapela ma zakaz wstępu do Europy i wogóle ostatnio nie koncertują.Rzucanie karaluchami czy podpalanie ludzi pod sceną to u nich norma![]()
Świetna robota. Rok ma talent! Jeśli się do czegoś przyłoży potrafi stworzyć naprawdę zajebiste grafiki!Wysłane przez Balu
Uważam, że okładka "WE ARE DEATH, FUKK YOU" jest jedną z najlepszych jaką widziałem na oczy.
No i dobrze. Myślę, że co mieli nagrać, to nagrali. A te ich solowe projekty wydają coraz ciekawsze rzeczy.Wysłane przez metanoll
z tego co mowia to wynikaloby ze nie istanieja..solowa dzialalnosc rozwijaja co poniektorzy
Eee... nie przesadzaj. Może choć poziom ekstremy tego materiału robi na Tobie wrażenie?Wysłane przez wlood
ja słyszałem tylko K.A.O.S. i nie bardzo mam chęć słuchać innej płyty. Dla mnie to taka bezsensowna napierdalanka na instrumentach. Kupa chaosu z przewagą kupy.
No co Ty? W życiu bym nie napisał, że solowy debiut ROK to podobne klimaty co "FUKK". Wokal oczywiście rozpoznawalny, to samo dotyczy garstki riffów, ale te materiały zdecydowanie więcej dzieli niż łączy. Swoją drogą: "This Is Satanik" jest świetne ("Shit City" to jeden z najlepszych heavymetalowych utworów jakie znam), ale zdecydowanie za krótkie. Jeśli Ci się podoba polecam "Burning Metal", gdzie dawka łomotu jest już odpowiednia.Wysłane przez pajonk
FUKK jest znakomite, (...) solowe "This is satanik" Roka tez w podobnych klimatach.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- w mackach Zła
-
- rasowy masterfulowicz
- longinus696
AAAARGHHH ! ! ! ! ! ! ! ! !
Tego tematu nie da się inaczej rozpocząć.
'K' jest 666 razy ekstremalniejsze i zajebistrze niż głupie 'C'.
"FUKK" to świetna płyta, a kawałki takie jak "Sister Valerie" i mój ukochany "Spiritual Dynamix" r o z p i e r d a l a j ą.
Cieszę się, że w świecie metalu potrafią istnieć jeszcze podobne nieskoordynowane pojebusy, a nie tylko idole młodzieży śpiewający o filozofii i problemach społecznych.
Tego tematu nie da się inaczej rozpocząć.
'K' jest 666 razy ekstremalniejsze i zajebistrze niż głupie 'C'.
"FUKK" to świetna płyta, a kawałki takie jak "Sister Valerie" i mój ukochany "Spiritual Dynamix" r o z p i e r d a l a j ą.
Cieszę się, że w świecie metalu potrafią istnieć jeszcze podobne nieskoordynowane pojebusy, a nie tylko idole młodzieży śpiewający o filozofii i problemach społecznych.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
beerrorist@o2.plWysłane przez wlood
Wywiad jest mocny, rzuć Maniek maila to podeślę skany, warto.
Z góry dzięki!
Mnie z wywiadów z Sadistik najbardziej zniszczył ten, który mniej więcej trzy lata temu zamieszczono w Mega-Sin. Chyba jedyny przypadek kiedy płakałem ze śmiechu czytając gazetę o metalu.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt: