KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
W.T.C. Prod. - winyle elegancko zapakowane, cena za wysyłkę na tle innych zagranicznych sklepów nie jest jakaś kosmiczna. Mogę polecić.
-
- weteran forumowych bitew
Mistrzostwo świata,które powinno być standardem aż chętnie coś zamówię z tego HRR.Niestety u mnie paka z EMP dzisiaj na minus dwie płyty z chujowo zagiętymi rogami.Do reklamacji.IMP-|-OUS pisze:Też tak myślę :D535 pisze:O tak. Solidna faszystowska stara szkoła. Gdyby waga nie trzymała, podlewałby te pudła betonem.IMP-|-OUS pisze:High Roller Records to jest klasa pakowania winyli! Oprócz kartonowego pudełka ,styropian :-)
Można!? Pewnie że tak! Bez zbędnych gazet i kartonów napchanych. Gdzie jebiesz się z rozpakowaniem godzinę żeby nie uszkodzić czegoś przypadkowo. KLASA!
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Werewolf po małych perturbacjach i małym poślizgu jednal n aplus - paczka dotarła, jest ok.
natomiast Fallen Temple jest bardzo, ale to bardzo OK :)
-
- w mackach Zła
High Roller przyznaję - poziom pakowania ekstraklasy. Czuć starą, pruską szkołę i życie wg świętej zasady Ordnung Muss Sein.
A na marginesie pytanie - opieszałość w wysyłce w Mirrorphobic to norma?
A na marginesie pytanie - opieszałość w wysyłce w Mirrorphobic to norma?
-
- rozkręca się
Ojć, pośpieszyłem się. Prawdopodobnie przy kolejnym zamówieniu dostanę nową taśmę. :)WolfMoon pisze:Gość z Tour De Garde nie odpowiada na maile odnośnie wadliwej taśmy. Ogółem tak niezbyt fajno.
http://www.wolfmoonwebzine.blogspot.com - głos prawdziwego podziemia
- December
- postuje jak opętany!
Stoigniew pisze:Werewolf po małych perturbacjach i małym poślizgu jednal n aplus - paczka dotarła, jest ok.
Zamówienie w Werewolf złożyłem 12 czerwca i nadal czekam,podobno przesyłka została wysłana w piątek,a wcześniej miała być wysłana w poniedziałek :P
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Sowa jak zwykle wyśmienicie. Dla mnie od początku współpracy totalna perfekcja.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
Nic dodać, nic ująć.maciek z klanu pisze:Sowa jak zwykle wyśmienicie. Dla mnie od początku współpracy totalna perfekcja.
'Come the Blessed Madness'
- dzik
Tak samo!COFFIN pisze:Nic dodać, nic ująć.maciek z klanu pisze:Sowa jak zwykle wyśmienicie. Dla mnie od początku współpracy totalna perfekcja.
dobry kościół to kościół spalony
- Ubzdur
- w mackach Zła
mam to samo z tym, że zamówienie jeszcze dawniej złożyłem. Ten typ tak maDecember pisze:Stoigniew pisze:Werewolf po małych perturbacjach i małym poślizgu jednal n aplus - paczka dotarła, jest ok.
Zamówienie w Werewolf złożyłem 12 czerwca i nadal czekam,podobno przesyłka została wysłana w piątek,a wcześniej miała być wysłana w poniedziałek :P
- COFFIN
Realizacja zamówień zawsze w takim tempie?:D
'Come the Blessed Madness'
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zamawiałem 2 razy z Werewolf i za każdym razem realizacja była w ciągu 24 h. Może nie wyrabia z zamówieniami? a prowadzi jeszcze tłocznię dodatkowo.
all the monsters will break your heart
- Ubzdur
- w mackach Zła
Ja tam zwykle długo czekam, tylko też dużo zamawiam i choć z jakości jestem zadowolony to często to trwa.
- Kilgore
-
- zaczyna szaleć
Karol z Selfmadegod . Pytaj na maila .
- WaszJudasz
Ubzdur pisze:mam to samo z tym, że zamówienie jeszcze dawniej złożyłem. Ten typ tak maDecember pisze:Stoigniew pisze:Werewolf po małych perturbacjach i małym poślizgu jednal n aplus - paczka dotarła, jest ok.

We just returned from East Carpathians in Ukraine, it was just excellent and inspiring week there with friends of Severoth and Unholy Darkness art
All messages will be replied asap - and shipping pre-orders of t-shirts should start this week too.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Ubzdur
- w mackach Zła
Mi Szymon pisał, że w poniedziałek idzie paczka, ale czy poszla faktycznie tego jeszcze nie wiem
- pr0metheus
w sumie nie wytwornia ,ale musze pochwalic goscia z forgjord za zalatwienie sprawy po bledzie w zamowieniu.
kupilem koszulke i przyslal rozmiar za małą.po wyslaniu maila ze rozmiar sie nie zgadza, najpierw przyszedl mail z paypal ze jest zwrot kasy, pare minut pozniej mail od niego, ze przeprasza a koszulke moge sobie zachowac, bo pomieszal zamowienia i komus innemu wyslal moj rozmiar a drugiej juz nie ma. zapytalem czy drugi wzor ma w moim rozmiarze,a on ze tak i ze wysle mi za free.
czyli mam 2 koszulki za free:) wlasnie mu napisalem ze odesle mu ta tą za malą, bo bez przesady z ta uprzejmoscia:)
a poniewaz nowy album juz czeka na tloczenie,a werewolf ma slaba dystrybucje w polsce, bede bral bezposrednio od zespolu. poczta z finlandii nie dluzej niz 3 dni idzie i nie jest drogo
kupilem koszulke i przyslal rozmiar za małą.po wyslaniu maila ze rozmiar sie nie zgadza, najpierw przyszedl mail z paypal ze jest zwrot kasy, pare minut pozniej mail od niego, ze przeprasza a koszulke moge sobie zachowac, bo pomieszal zamowienia i komus innemu wyslal moj rozmiar a drugiej juz nie ma. zapytalem czy drugi wzor ma w moim rozmiarze,a on ze tak i ze wysle mi za free.
czyli mam 2 koszulki za free:) wlasnie mu napisalem ze odesle mu ta tą za malą, bo bez przesady z ta uprzejmoscia:)
a poniewaz nowy album juz czeka na tloczenie,a werewolf ma slaba dystrybucje w polsce, bede bral bezposrednio od zespolu. poczta z finlandii nie dluzej niz 3 dni idzie i nie jest drogo
niech to miejsce niebawem zniknie
- December
- postuje jak opętany!
Moja dziś została wysłana po raz kolejny:) podobno wcześniej był zwrot bo źle wpisał adres :P Do tego wyjazd na Ukrainę.Ubzdur pisze:Mi Szymon pisał, że w poniedziałek idzie paczka, ale czy poszla faktycznie tego jeszcze nie wiem
Mam numer do śledzenia więc tym razem może się uda :)
-
Wielki plus dla High Roller Rec- takiego pakowania jeszcze nie widziałem,pełny profesjonalizm.Tak więc będę u nich częściej coś brał.