To oczywiste. Tymczasem nie otrzymałem jeszcze żadnej informacji, żeby ten konkretny kawałek PVC został do mnie wysłany.Harlequin pisze:Sybir zamawiał, ale chyba jeszcze nie otrzymał, gdyby otrzymał pewnie by się chwalił.IMP-|-OUS pisze:Zamawiał ktoś LP i już otrzymał?
TOMB MOLD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TOMB MOLD
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
^
Dokładnie, zero info o wysyłce. Tylko maile z automatu.
- maciek z klanu
Ciesz się że chociaż maile z automatu dostajesz, u mnie totalna cisza i ignorIMP-|-OUS pisze:^
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- IMP-|-OUS
Ja pisałem do nich przez Bandcamp. Automatycznie otrzymujesz odpowiedź.
Thanks for your email. This is an auto response obviously. An actual human will respond to you shortly IF your question is not answered in the FAQ below. Thanks!
Thanks for your email. This is an auto response obviously. An actual human will respond to you shortly IF your question is not answered in the FAQ below. Thanks!
- maciek z klanu
Zrobiłem taki mały eksperyment. Najpierw z CD otworzyłem rotheads a potem na takich samych ustawieniach tomb mold. Oba na słuchawkach. Brzmienie Tm wyrywa z butów. Z CD brzmi to jeszcze lepiej niż z mp3 udostępnionych przez 20bs. Ależ to jest rewelacyjny album. Jak dla mnie najlepszy dm od dobrych kilku albo nawet kilkunastu lat. Siedzi mi to w punkt.
- Harlequin
Tak! Słychać różnicę pomiędzy udostępnionym FLAC i CD jest na korzyść CD. Podobnie jest w przypadku nowego Mortuous. Osobiście życzyłbym sobie, aby samo CD było nagrane trochę ciszej.maciek z klanu pisze:Zrobiłem taki mały eksperyment. Najpierw z CD otworzyłem rotheads a potem na takich samych ustawieniach tomb mold. Oba na słuchawkach. Brzmienie Tm wyrywa z butów. Z CD brzmi to jeszcze lepiej niż z mp3 udostępnionych przez 20bs. Ależ to jest rewelacyjny album. Jak dla mnie najlepszy dm od dobrych kilku albo nawet kilkunastu lat. Siedzi mi to w punkt.
A z tym death metalem "w punkt" jest coś na rzeczy. Materiał, który raczej nie wpisuje się w żaden ze współczesnych trendów deathmetalowych, bardziej przypominając raczej deathmetalowe twory drugiej połowy lat 90ych. Na pewno jest to typ death metalu, który bardzo lubie i którego bardzo brakowało mi w ostatnich latach. Czy to najlepszy death metal ostatnich kilku lat? Zapewne nie, ale na ten moment na pewno postawiłbym go w gronie tych kilku ulubionych śmierćmetali ostatnich kilku lat.
- maciek z klanu
Co do wysyłki winyli/koszulek odpisali mi na fb że w przyszłym tygodniu zaczynają wysyłać, więc pewnie od jutra. Więc jeszcze trochę poczekam.
-
- w mackach Zła
Mija 12ego miesiąc jak posłałem im hajs za cedek i LP. Na maile nie odpowiadają. Ktoś ma może podobnie?
- IMP-|-OUS
Ja mam podobnie. Tyle że dziś mija miesiąc. Jutro jak nie otrzymam to roszczenie na PP leci.Necropunk pisze:Mija 12ego miesiąc jak posłałem im hajs za cedek i LP. Na maile nie odpowiadają. Ktoś ma może podobnie?
-
- w mackach Zła
Jaki jest deadline na claim na paypal? Miesiąc?
- Harlequin
Chyba wiecej, nie wiem czy nie 45 dni, ale warto poczytac w sumie. A płyta jak była niesamowita tak nadal jest. Zazwyczaj słucham nie więcej niż raz dziennie, bo lube się nią delektowac a nie puszczac w tle.
- IMP-|-OUS
Po zgłoszeniu PP ma miesiąc na rozwiązanie sprawy. Bardziej chodzi mi o kontakt co jest z wysyłką. Jeżeli mi nie odpisują może zrobią to do PP Z Australii zamawiałem Golgothan Remains LP i miałem w tydzień a tu taka chujnia.
-
a skąd zamawialiście ?IMP-|-OUS pisze:Ja mam podobnie. Tyle że dziś mija miesiąc. Jutro jak nie otrzymam to roszczenie na PP leci.Necropunk pisze:Mija 12ego miesiąc jak posłałem im hajs za cedek i LP. Na maile nie odpowiadają. Ktoś ma może podobnie?
-
- w mackach Zła
PayPal’s Buyer Protection Period covers your purchase up to 180 days from the date of the sale. Opening a dispute will alert PayPal to the missing order, and ensure that you either receive your package or receive a refund. To open a dispute, follow the instructions here.
Jest lepiej niż myślałem. Nie powiem, trochę wkurwiony jestem, bo zależało mi na placku. Cedek i tak już zdążyłem wciągnąć w miedzyczasie od krajowych dobromirów.
Jest lepiej niż myślałem. Nie powiem, trochę wkurwiony jestem, bo zależało mi na placku. Cedek i tak już zdążyłem wciągnąć w miedzyczasie od krajowych dobromirów.
Z 20 Buck spin.PureHate pisze:a skąd zamawialiście ?IMP-|-OUS pisze:Ja mam podobnie. Tyle że dziś mija miesiąc. Jutro jak nie otrzymam to roszczenie na PP leci.Necropunk pisze:Mija 12ego miesiąc jak posłałem im hajs za cedek i LP. Na maile nie odpowiadają. Ktoś ma może podobnie?
- Sybir
Jedziemy na tym samym wózku, Koledzy :|
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- IMP-|-OUS
Mnie jeszcze zastanawia takie info w Europejskich labelach
''available 13.07.2018 | PRE-SALE"
''Release date:2018-07-13
Version:LP''
hmmm???
''available 13.07.2018 | PRE-SALE"
''Release date:2018-07-13
Version:LP''
hmmm???
-
- w mackach Zła
A ja dostałem maila:
Shipped on June 12, 2018 and estimated to arrive June 26, 2018
Nieźle tną w chuja...
Shipped on June 12, 2018 and estimated to arrive June 26, 2018
Nieźle tną w chuja...
-
- postuje jak opętany!
a ja zamowilem we fanie /cd/ i 3 dni po tym jak puscilem hajs, plyta jest u mnie :)
- maciek z klanu
Płytę CD to tu każdy ma chodzi o LP albo t-shirt. Mocno się zawiodłem na tej firmie. Jebac ich na przyszłość
-
- postuje jak opętany!
ok, niech będzie. dodam tylko, że przed chwilą wyhaczyłem i przytachałem ze stołecznego muzanta supersilent 11 i acid mothers temple & the cosmic inferno - demons from nipples, obie po 35zl. i na deser sextant hancocka za 2 dyszki
TAK
lubię te spontaniczne wizyty w tym miejscu
TAK
lubię te spontaniczne wizyty w tym miejscu