http://buzz.gazeta.pl/buzz/7,156947,237 ... Czolka3Img" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ok, ale Plastka to ty szanuj.byrgh pisze:
Ten zespół jest gówniany tak, jak gówniani są jego fani: to już na Nightwish idzie spotkać dojrzalsza publiczność ;)
Takich samych kolesi mógłbyś znaleźć w koszulkach np. Cannibal Corspe i co z tego? S/t i 'Iowa' niszczą 99% obskurnych szitów jakimi jarają się metaluchy.byrgh pisze:
Ten zespół jest gówniany tak, jak gówniani są jego fani: to już na Nightwish idzie spotkać dojrzalsza publiczność ;)
No i znajdowałem. I dlatego CC, podobnie jak późnych płyt Death (chociaż tu akurat moja racja), Kreatora, Metalliki czy Slipknota w całości nie tolerowałem. Ale skończyłem dziewiętnaście lat, skończyły się moje muzykanckie podboje, na wiele lat urwał się mój kontakt z tego typu ludźmi i spokój.hcpig pisze:Takich samych kolesi mógłbyś znaleźć w koszulkach np. Cannibal Corspe i co z tego? S/t i 'Iowa' niszczą 99% obskurnych szitów jakimi jarają się metaluchy.
Uważam, że w ramach czyszczenia forum wszystkie wpisy o SLIPKNOT powinny zostać usunięte.535 pisze:Pierdole. Co się tutaj ostatnio dzieje? Będziemy oceniać muzykę na podstawie publiki w koszulkach? Wiadomo że wygląd jest najważniejszy ale po co mieszać w to muzykę choćby nawet tak gównianą jak silp i knot?
To jakby logiczne następstwo.535 pisze:W pęczku z Korn i należy rozważyć sens istnienia tematu Metallica.
Kurwa tak jakby wszyscy stad zaczeli sluchac muzyki od razu od Mayhem, Death i Deathspell Omega. A co kurwa maja nosic dzieci? Chyba lepiej, ze sluchaja jakiegos Slipknota niz skurwialego techno na przyklad. Banda jebanych hipokrytow, wszyscy sie od razu dorosli i wysublimowani urodzili kurwa535 pisze:Pierdole. Co się tutaj ostatnio dzieje? Będziemy oceniać muzykę na podstawie publiki w koszulkach? Wiadomo że wygląd jest najważniejszy ale po co mieszać w to muzykę choćby nawet tak gównianą jak silp i knot?
Też mnie to rozpierdala, że teraz każdy urodził się kombatantem i zaczynał od Bathory, Venom, HH/CF.Triceratops pisze: Kurwa tak jakby wszyscy stad zaczeli sluchac muzyki od razu od Mayhem, Death i Deathspell Omega. A co kurwa maja nosic dzieci? Chyba lepiej, ze sluchaja jakiegos Slipknota niz skurwialego techno na przyklad. Banda jebanych hipokrytow, wszyscy sie od razu dorosli i wysublimowani urodzili kurwa
To ciężkie schorzenie. Znak naszych czasów.Dlatego proponowałem kiedyś by obowiązkowo podawać pesel. Ty Triceps ile miałeś lat gdy świadomie zacząłeś wybierać wykonawców? Poważnie pytam, bez podtekstów i złośliwości.Triceratops pisze:Kurwa tak jakby wszyscy stad zaczeli sluchac muzyki od razu od Mayhem, Death i Deathspell Omega. A co kurwa maja nosic dzieci? Chyba lepiej, ze sluchaja jakiegos Slipknota niz skurwialego techno na przyklad. Banda jebanych hipokrytow, wszyscy sie od razu dorosli i wysublimowani urodzili kurwa535 pisze:Pierdole. Co się tutaj ostatnio dzieje? Będziemy oceniać muzykę na podstawie publiki w koszulkach? Wiadomo że wygląd jest najważniejszy ale po co mieszać w to muzykę choćby nawet tak gównianą jak silp i knot?