Ojczyzna

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

Re: Ojczyzna

05-07-2018, 22:50

Poczytałem ten wątek ....rak oczu nadchodzi. Kurła co wy ćpieta ? Jak nie łzawy bełkot o kupach bobasków, to ejakulacje nad jakimiś zdartymi płytami, niczym gówno ze spodu deski klozetowej Mardukami...Czekam aż szanowna bladź metalowa założy tu wątek o wyższości rdestu nad skrzypem i chrzanu nad musztardą. Skoro w temacie Burzum pojawił się jazz...kurwa, idę do nocnego sklepu po piwo, zanim założycie wątek o przetworach z kalarepy i cukinii .
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

05-07-2018, 23:55

nikt cie nie kocha, ziomeczku :-(
BOLEK
weteran forumowych bitew

18-07-2018, 08:21

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... ki/72gfmdz" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

18-07-2018, 09:06

He, he. Dramat.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-07-2018, 09:49

większy niż to:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... l#MTstream

żołnierz polski:
Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-07-2018, 12:50

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

26-07-2018, 14:13

dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

26-07-2018, 21:01

Półtora tygodnia temu jechałem autobusem o tym numerze. Przyznam, że przemknęła mi wtedy w głowie taka myśl. Że też jeszcze w tym absurdalnym "katolandzie" nikt się nie przyjebał do oznakowania tego autobusu. A tu jednak bach!
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

29-07-2018, 20:00

[youtube][/youtube]

pomysl niby dobry - zwlaszcza po zeszlorocznej kompromitacji ich glownego konkurenta, Maspexu, ale wzrok utkwiony non stop ma prompterze robi slabe wrazenie. chociaz czego sie spodziewac po kims kto tyle razy dostal w glowe?
Guilty of being right
byrgh
zahartowany metalizator

29-07-2018, 20:16

Prostolinijne rozumowanie "tego typu" ludzi, nierozpatrujących za, przeciw i teorii spiskowych, jest w tych sprawach kluczowe. Matoł z ambicją krasomówczą jest gorszym połączeniem niż Piotr Żyła z licencjatem.
Awatar użytkownika
Hatefire

29-07-2018, 21:16

No ale jaka jest możliwość, żeby chłopak wychowany w getcie jakim wówczas był Brooklyn. Nie mający żadnego wykształcenia, miał pojęcie gdzie w ogóle na mapie wskazać Polskę. Nie mówię już o takich szczegółach jak wiedza o tym, że miało miejsce coś takiego jak Powstanie Warszawskie. Prosta sprawa martwi powstańcy plus "collateral damage" w postaci 200 000 cywilów sprzedają napój energetyczny. Kiedyś w latach 80 była taka akcja gdzie głodujące dzieci sprzedawały płyty.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
uglak

29-07-2018, 21:34

wiekszosc celebrytow (aktorow, muzykow czy sportowcow - bez roznicy) to debile i analfabeci, ale czasem mozna ich uzyc pokazujac jakas wazna kwestie. czasem to bedzie zapinanie pasow, czasem propaganda antynarkotykowa, a czasem Powstanie Warszawskie. wazne, zeby zrobic to przekonywujaco tutaj nie wyszlo.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

29-07-2018, 21:39

uglak pisze:czasem mozna ich uzyc pokazujac jakas wazna kwestie [...] czasem Powstanie Warszawskie
Tu chodziło wyłącznie o wypromowanie marki napoju energetycznego nic poza tym. Nie wiem jak naiwnym trzeba być, żeby inaczej zinterpretować wywody Iron Mike'a ubranego w T-Shirt z logo tegoż napoju.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
byrgh
zahartowany metalizator

29-07-2018, 21:42

Z tego co mi wiadomo, facet lubi nasz kraj i naszą kulturę, a że przemyci przy okazji swoją markę... Zresztą, nie oglądałem filmu, czytałem relację :D
Awatar użytkownika
uglak

29-07-2018, 21:46

oczywiscie, ze tak. na dodatek chodzilo o dokopanie konkurentowi, ktory mentalnie zatrzymal sie 10 lat temu i nadal uwaza, ze "patriotyzm jest jak faszyzm" (a przynajmnie uwazal tak przy okazji poprzedniej rocznicy), ale gdyby to bylo dobrze zrobione to za granica mogloby budowac jakas tam wiedze o naszej historii jak:

[youtube][/youtube]
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

29-07-2018, 21:47

byrgh pisze:Z tego co mi wiadomo, facet lubi nasz kraj i naszą kulturę.
Jako fan boksu zawodowego znam sytuację Mike'a Tysona. Swego czasu przedupił całą kasę zarobioną na boksie, i obecnie dorabia jako maskotka reklamowa, gdziekolwiek mu zapłacą. To samo powie w Polsce i i w jakimś Zanzibarze. Najzwyczajniej w świecie monetyzuje swoją rozpoznawalność.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

29-07-2018, 21:50

uglak pisze:oczywiscie, ze tak. na dodatek chodzilo o dokopanie konkurentowi, ktory mentalnie zatrzymal sie 10 lat temu i nadal uwaza, ze "patriotyzm jest jak faszyzm" (a przynajmnie uwazal tak przy okazji poprzedniej rocznicy), ale gdyby to bylo dobrze zrobione to za granica mogloby budowac jakas tam wiedze o naszej historii jak:

[youtube][/youtube]
Serio wierzysz, że Mikiem kierowało coś poza gażą. Miałem cię za rozsądnego człowieka.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
uglak

29-07-2018, 21:56

Hatefire pisze:Serio wierzysz, że Mikiem kierowało coś poza gażą. Miałem cię za rozsądnego człowieka.
nigdzie niczego takiego nie twierdze - celebrytow sie uzywa i mozna bylo tego konkretnego uzyc madrzej, a wyszlo jak wyszlo.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

29-07-2018, 22:00

uglak pisze:
Hatefire pisze:Serio wierzysz, że Mikiem kierowało coś poza gażą. Miałem cię za rozsądnego człowieka.
nigdzie niczego takiego nie twierdze - celebrytow sie uzywa i mozna bylo tego konkretnego uzyc madrzej, a wyszlo jak wyszlo.
Kurde tylko tego nie dało się użyć mądrzej. Zdradź mi jak można mądrze powiązać amerykańskiego boksera - reklamę napoju energetycznego - Powstanie Warszawskie. Ja nie mam pomysłu. Widać jestem za głupi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
byrgh
zahartowany metalizator

29-07-2018, 22:08

Hatefire pisze:
byrgh pisze:Z tego co mi wiadomo, facet lubi nasz kraj i naszą kulturę.
Jako fan boksu zawodowego znam sytuację Mike'a Tysona. Swego czasu przedupił całą kasę zarobioną na boksie, i obecnie dorabia jako maskotka reklamowa, gdziekolwiek mu zapłacą. To samo powie w Polsce i i w jakimś Zanzibarze. Najzwyczajniej w świecie monetyzuje swoją rozpoznawalność.
Oczywiste. Z drugiej strony nie sądzę, by równie ochoczo gadał o kraju, w którym go nie lubią czy gdzie zgwałcili mu którąś z dotychczasowych żon ;)
Hatefire pisze:
uglak pisze:
Kurde tylko tego nie dało się użyć mądrzej. Zdradź mi jak można mądrze powiązać amerykańskiego boksera - reklamę napoju energetycznego - Powstanie Warszawskie. Ja nie mam pomysłu. Widać jestem za głupi.
Nijak nie można, ale którą promkę czy akcję można przeprowadzić mądrze, jeśli dotyczy durnych, jak KOD, czy tak doniosłych tematów, jak AK? Co innego firmowanie orzeszków ziemnych, które mają prawo mu zasmakować, co innego sprawa, która może wywołuje w nim respekt, ale stoi prawdopodobnie w ostrej sprzeczności z jego zapleczem.
ODPOWIEDZ