DARK FURY

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

Re: DARK FURY

29-07-2018, 14:46

Mnie chodzi raczej o wygląd i zachowanie w kontekście tego co widać powyżej.
Wiec albo ktoś przyjmuje zaproszenie na koncert robiąc sztukę na 100% możliwości albo uskutecznia trzodę by mieć potem w papierach wpisane zjebane, wiecznie nakurwione , brudne beztalencie. Inna sprawa, że widz płącąc za bilet i otrzymując taki cyrk w zamian również może czuć się poirytowany.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

29-07-2018, 14:52

maciek z klanu pisze:
Anthropophagus pisze:Autentyczne są tylko te, na których wokal jest najebany jak żul spod sklepu "społem", przewraca się, nie ogarnia jaki kawałek grają i nie jest pewny kiedy ma skrzeczeć.
Dobrze wiesz o co mi chodzi tylko przekolorowujesz :)
Przekoloryzowujesz Macieju jak już coś;) Wiesz, że muszę przecież - sprawa wyższej wagi ;)
maciek z klanu pisze:Nie mówię że to zły band, to doskonały band był. Teraz moim zdaniem tylko granie dla kasy. Taśma bez ognia.
Oczywiście, że doskonały. Nie tyle teraz granie dla kasy co bardziej chęć zagrania dla rzeszy fanów, która jest głodna ich muzyki na żywca, tym bardziej kiedy grają tak wybitny album jak "Anthems..." od pierwszego do ostatniego kawałka + jako bonus szlagiery z debiutu, trójki i mini. Czysty ogień! I nie ważne, że z "nażelowanymi włosami w raybanach", on już od 20-stu lat ma image bardziej na "intelektualistę" niż Black Metalowego szura. Jeśli obdzieramy go za to z szat to co powinniśmy zrobić z tym idiotą?

Obrazek

Chyba tylko zabić i przepierdolić przez komin ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

29-07-2018, 15:14

Co do Attily to coś w tym jest. Choć dla mnie najlepszy wokalista bm. To co odpierdalal w habicie na brutal assault w 2012 albo coś koło tego to szok. Taka atmosferę jaka Węgier umie stworzyć to jest mistrzostwo świata. Choć najebany i nacpany :)
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

29-07-2018, 15:47

No niby tak, umie stworzyć jak mu się chce choć bardziej to jest mruczący cyrkowiec i przebieraniec niż BM wokalista z prawdziwego zdarzenia - w porównaniu do Dead'a czy Corvus'a to w zasadzie nie istnieje ;)
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

29-07-2018, 16:13

Dead był i będzie najlepszy ever w tych klimatach.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

29-07-2018, 16:41

maciek z klanu pisze:Co do Attily to coś w tym jest. Choć dla mnie najlepszy wokalista bm.
maciek z klanu pisze:Dead był i będzie najlepszy ever w tych klimatach.
Obrazek

Skurwiel ze mnie, wiem - wybacz Maćku. Niestety musiałem ;) Wszakże BM to wojna, muszą być więc i ofiary! BTW spoko, że chociaż w temacie o Dark Fury jest właściwy temat o Mayhem (i Emperor). ;)
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

29-07-2018, 19:27

maciek z klanu pisze:Nie mówię że to zły band, to doskonały band był. Teraz moim zdaniem tylko granie dla kasy. Taśma bez ognia.
Źle to odbierasz. Oni teraz grają z 5 - 7 koncertów rocznie i widać, że mają z tego kupę radochy. W głowie gra im już zupełnie co innego i na nowe nagrania nie ma szans, ale ponapierdalać sobie w wolnej chwili swoje stare numery (no i przy okazji fajnie dorobić - wiadomo) to musi być świetna sprawa. Oglądając ich na Metalmanii stojąc pod samymi barierkami tak to odczułem.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

29-07-2018, 21:43

Kurwa, myślałem, że mowa o Dark Fury, wiec jak przeczytałem
Block69 pisze:Oglądając ich na Metalmanii
...

:D
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

29-07-2018, 21:59

mają grać w grudniu na Asgardsrei z takimi tuzami jak der sturmer, absurd, nokturnal mortum...
ale tam chyba nie przejdzie granie po pijaku
Ostatnio zmieniony 29-07-2018, 21:59 przez yossarian84, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

29-07-2018, 21:59

Block69 pisze:
Źle to odbierasz. Oni teraz grają z 5 - 7 koncertów rocznie i widać, że mają z tego kupę radochy. W głowie gra im już zupełnie co innego i na nowe nagrania nie ma szans, ale ponapierdalać sobie w wolnej chwili swoje stare numery (no i przy okazji fajnie dorobić - wiadomo) to musi być świetna sprawa. Oglądając ich na Metalmanii stojąc pod samymi barierkami tak to odczułem.
+1
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

29-07-2018, 23:46

Emperor na ostatniej metalmanii byli jak najbardziej autentyczni, zagrali całość po mistrzowsku, ceremonialnie a Ihsahn czy jak tam sie go pisze, chyba po raz pierwszy darł morde jak wkurwiony, bo zawsze to piał i niedomagał jak pizda.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

30-07-2018, 01:48

No ale miał raybany i żel na włosach i nie był najebany jak działo więc na pewno un-true pedał i zrobił to dla pieniędzy. Azazel i Dark Fury jednak lepiej się prezentują na żywo - są true, widać prawdziwą pasję i czuć oddech kozła pod sceną.
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

30-07-2018, 07:46

Anthropophagus pisze:No ale miał raybany i żel na włosach i nie był najebany jak działo więc na pewno un-true pedał i zrobił to dla pieniędzy. Azazel i Dark Fury jednak lepiej się prezentują na żywo - są true, widać prawdziwą pasję i czuć oddech kozła pod sceną.
+1, hehe...
pamiętam dwa koncerty Mayhem na których byłem dawno temu, jeden to Mystic festival w Hali Wisły, gdzie zespół był najebany lub naćpany, Maniac nie pamiętał połowy tekstów, bełkotał coś do mikrofonu i tym podobne historie.
Drugi koncert to w starym MegaClubie jakiś czas później jak przyjechali promować płytę "Chimera". Tam tylko Necro ledwo trzymał się na nogach, reszta wyglądała trzeźwo, Maniac również, co zaowocowało znakomitym koncertem.
Czyli według masterfulowej logiki to ten pierwszy koncert był tru, był szczery, prawdziwy i w ogóle, a ten drugi to już sprzedajne dziwki zagrały tylko dla kasy bo się nie najebali i nie naćpali ???
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

30-07-2018, 07:55

Dla jednych dobry koncert to ten odegrany perfekcyjnie muzycznie z zaangażowaniem się muzyków dla innych odbiór wizualny nadupconych żuli bełkoczących w takt przypadkowych riffów być może tylko po to by poszydzić lub przecierać oczy ze zdumienia, że tak nisko można upaść.
Być może nieco skrajnościami pojechałem niestety gdy widzę popisy tych pajaców powyżej nic innego napisać nie mogę.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

30-07-2018, 11:11

A tak przy okazji, co to są Raybany?
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

30-07-2018, 17:52

Okulary dla niepijących pedałów:

Obrazek
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

30-07-2018, 19:26

Że niby jak nazwałeś moją żonę?

;D
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

31-07-2018, 00:59

Przeproś ją natychmiast w moim imieniu i powiedz, że to maciek z jebanego klanu! To on wymyślił!

Za to będzie wpierdol:

Obrazek

A jutro krótka relacja z Obitewary w odpowiednim temacie bo dziś już only w kimę is real.
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

31-07-2018, 08:26

parskłem boś faktycznie do najmana podobny:)
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

31-07-2018, 08:35

Stał nagrobek w palarni przed koncertem Nekrologu i się kurwa nie przywitał - zgadłem? ;)
- Piotr Rybak
ODPOWIEDZ