A czy ascetic to tomaszm?ZbyszekZboniek pisze:nie znam gościa a i zdania są podzielone -;)Pacjent pisze:Tak.hcpig pisze:Czy użytkownik Zboniek to Ascetic?
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostrzezenia/Bany
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hcpig
Nie.
A Nergal to w końcu R.Irrumator czy Louis_Cyphre? Też się już pogubiłem.
Yare Yare Daze
-
- rozkręca się
dobra przestać pyszczyć.
możecie już otwierać szampany -:)
kończę radosną tfurczość.
baja miski -:)
możecie już otwierać szampany -:)
kończę radosną tfurczość.
baja miski -:)
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Kiedyś pdyjedzie dzień ze zostanie sam Analny i Lucek, Anal będzie chciał miejsca spotkań kulturalnych ludzi, Lucek mu powie ze jest pedrylem i się go brzydzi, w odwecie An da mu ban i tak chuj forum trafi.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- maciek z klanu
Nergi to r.irrumatorhcpig pisze:Nie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
"Jest taki dzień, bardzo ciepły, choć grudniowyOferma pisze:Kiedyś pdyjedzie dzień ze zostanie sam Analny i Lucek, Anal będzie chciał miejsca spotkań kulturalnych ludzi, Lucek mu powie ze jest pedrylem i się go brzydzi, w odwecie An da mu ban i tak chuj forum trafi.
Dzień, zwykły dzień, w którym gasną wszelkie spory
Jest taki dzień, w którym radość wita wszystkich
Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski
Niebo ziemi, niebu ziemia
Wszyscy wszystkim ślą życzenia
Drzewa ptakom, ptaki drzewom
Tchnienie wiatru płatkom śniegu"
Ja bym się bardziej obawiał dnia, w którym zostanie tu 2-óch multikutasiarzy - każdy będzie miał po 4 konta i będą znowu kłótnie czy DSO skończyło się na FAS czy Parapetus i czy na debiucie Mayhem Attila mruczy czy nie mruczy. Dlatego też apeluję: Ofermo nie stój tam gdzie stało ZOMO! Nie dla multikulti! ZbyszekZboniek na szczęście obsrał zbroję i odchodzi w błysku fleszy tymczasem w związku z tym ,że ZbyszekZboniek nie umie normalnie gadać z obywatelem Zbigniew S. wystosował techniczny przytyk na koniec jego wakacyjnej inkarnacji:
[youtube][/youtube]
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
próbowałem kiedyś, to pretensje niektórzy mają do dziś :) pierdolę taką robotę, zwłaszcza, że mi nikt za to nie płaci ;)Anthropophagus pisze:Co to się porobiło z forume... Cenzorskie zapędy, kasowanie treści na życzenie, jakieś pedalskie multikonta po raz dziesiąty... Zdaje się, że za multikonta powinny lecieć bany tak jak kiedyś. Może by tak admini/moderatorzy zamiast kasować pół forum zrobiliby wreszcie porządek z tym burdelem albo przynajmniej oficjalnie zajęli stanowisko w sprawie i powiedzieli komu się tak skrajnie nudzi, że uskutecznia taką pedeliadę bo to się naprawdę smutne zaczyna robić. Kółko kurwa gospodyń wiejskich i matki Biesłanu teraz będą dywagować kto, po co i dlaczego. Multikutasiarze krótko: Kill Yourself Or Die!
-
jeden z największych mitów na tym forum. nie ma i nie było tu żadnego jebanego nergalamaciek z klanu pisze:Nergi to r.irrumatorhcpig pisze:Nie.
- uglak
dla zmylenia tropu wystawia aukcje na allegro chyba ze Slaska :PHeretyk pisze:jeden z największych mitów na tym forum. nie ma i nie było tu żadnego jebanego nergalamaciek z klanu pisze:Nergi to r.irrumatorhcpig pisze:Nie.
Guilty of being right
- Sybir
W ramach ogarniania kuwety pozwolę sobie odpowiedzieć oficjalnie na kilka poruszonych powyżej kwestii.
Dziękuję za uwagę i polecam się na przyszłość.
Tak, ale to już (chyba) przeszłość. Na szczęście, ma już nowe subkonto (poza EatMyFuk, też od dawna nieaktywnym), jak mi się wydaje :)hcpig pisze:Czy użytkownik Zboniek to Ascetic?
Nie.hcpig pisze:Szczerze mówiąc do dzisiaj nie wiem czy Plastek to nie alt. Tricepsa.
Nie.maciek z klanu pisze:A czy ascetic to tomaszm?
Dziękuję za uwagę i polecam się na przyszłość.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Dragazes
- w mackach Zła
A czy panicz manieczki pisze tu pod jakimś innym imieniem???
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Sybir
Wg kol. Triceratopsa tylko czyta, bez publikowania nowych wpisów. Dowodów na jego aktywność wszelako nie posiadam.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
- Sybir
Nie mówi, nie pisze, nie dzwoni.
;)
;)
- COFFIN
Napisałem do Panicza w sprawie reaktywacji, zobaczymy:D
'Come the Blessed Madness'
- Sybir
Z drżeniem rąk i serca oraz lekkim, alkoholowym zamroczeniem umysłu, ale jednak byłbym za. Choć pewnie to już nie byłoby to, co wcześniej.
- COFFIN
- Sybir
To bardziej obawa, niż zwątpienie. Tego smyka bardzo szanuję, OK?
- COFFIN
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie moge ujawnic moich technik operacyjnych ale mam niezbite dowody ;) Nie chce tez psuc nikomu zabawy.Sybir pisze:Wg kol. Triceratopsa tylko czyta, bez publikowania nowych wpisów. Dowodów na jego aktywność wszelako nie posiadam.
Co do moich alt to tez niestety nie moge ujawnic, ale jezeli ktos mysli, ze klony zaklada sie z jednego ip albo providera i klepie na jedna manke to jest w gleboko mylnym bledze. Moze admin bylby w stanie ale nie moderator.
woodpecker from space