Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Dowcipy v. n'ta

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Strach pomyśleć kto wygra przetarg na umundurowanie ;)
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
[youtube][/youtube]
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- TheDude
-
- weteran forumowych bitew
http://niezalezna.pl/233493-ginekolog-gwalcil-pacjentki" onclick="window.open(this.href);return false;
piękny trudny wymagający zawód
piękny trudny wymagający zawód
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- zahartowany metalizator
Zaskoczę Cię może, ale jednak większość muzułmanów jest przeciwna terroryzmowi, a nawet doświadczają go w swoich krajach 100 razy częściej. Sprawdź zamachy w Bagdadzie np., to co w Europie się dzieje to małe miki.byrgh pisze:
-
Serio?
-
Oczywistym jest, że cała ta sytuacja i konstrukcja tego tekstu jest zabawna, podobnie jak to, że pisze to GW :) I zdaję sobie sprawę z tego, że nie tylko Europa boryka się z epidemią terroryzmu. Nie jestem na tyle antymuslimowy i eurosceptyczny, by tego nie zauważać ;)
Ostatnio zmieniony 17-08-2018, 15:58 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolę się upewnić, klimat mamy jaki mamy, a wiedza w kraju nt. islamu i jego krajów raczej słaba, żeby nie powiedzieć mocniej.
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Satanic Temple statue unveiled at the Arkansas State Capitol
https://katv.com/news/local/hundreds-ex ... t-responds" onclick="window.open(this.href);return false;

https://katv.com/news/local/hundreds-ex ... t-responds" onclick="window.open(this.href);return false;

- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Patrzcie, patrzcie a Karkass mówił, że są raz na miesiąc ;)byrgh pisze:
[youtube][/youtube]
Ko-Ra - zasłużona dla satanistów :D
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Hatefire
Kurde czy można sobie kupić takiego t-shirta? Nosiłbym.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Nie no, bądźmy ściśli, powiedziałem że poza rynkiem widzę ich raz na miesiąc.Anthropophagus pisze: Patrzcie, patrzcie a Karkass mówił, że są raz na miesiąc ;)
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Nie wolisz kapelusza mocy? ;)Hatefire pisze:Kurde czy można sobie kupić takiego t-shirta? Nosiłbym.
No powiedzmy w Kurdwanowie czy Bieżanowie jest ich mniej ale w centrum są wszędzie, na upartego np. Starowiślna to nie rynek i żeby ich tam nie widzieć to trzeba się chyba przemieszczać kanalizacją miejską ale wiem - to tylko turyści, zwiedzają i chronią się przed islamskim terrorem ;)Karkasonne pisze:Nie no, bądźmy ściśli, powiedziałem że poza rynkiem widzę ich raz na miesiąc.Anthropophagus pisze: Patrzcie, patrzcie a Karkass mówił, że są raz na miesiąc ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
Powiem tak, rozbieżność ortodoksji w zależności od krajów islamu jest bardzo duża. Oman jest według niektórych szacunków trzecim najbezpieczniejszym krajem na świecie. Wiele krajów obecnie muzułmańskich należało do ateistycznego ZSRR i do dziś maja pewien odsetek ateistów (w Tadżykistanie 1,5%), i nikt ich nie zabija. W Azerbejdżanie rząd wręcz fałszuje statystyki, by ukazać kraj jako ateistyczny (!!!] aby przyciągnąć turystów. Jeszcze inaczej jest w Maroku. Do czego zmierzam? Polskie postrzeganie islamu przesiane jest wyłączne przez filtr Arabii Saudyjskiej, o której wiemy wyłącznie z mediów, bo nigdy nie poznałem nikogo, kto tam był. Może jest tu jakiś kozak który był i się wypowie, będę szanował, ale wątpię. Krakow jest najbardziej turystycznym miastem Polski, turystyka wzrasta w dużym tempie, to co wczoraj było kompletnie poza zasięgiem, dzisiaj jest na wyciągnięcie ręki. Tak wiec nic dziwnego, ze będzie tu przyjeżdżać coraz więcej przedstawicieli religii, która jest druga na świecie, a kto wie czy wkrotce nie będzie pierwsza - wzrost i spadek populacji jest nieubłagany.Anthropophagus pisze:Nie wolisz kapelusza mocy? ;)Hatefire pisze:Kurde czy można sobie kupić takiego t-shirta? Nosiłbym.
No powiedzmy w Kurdwanowie czy Bieżanowie jest ich mniej ale w centrum są wszędzie, na upartego np. Starowiślna to nie rynek i żeby ich tam nie widzieć to trzeba się chyba przemieszczać kanalizacją miejską ale wiem - to tylko turyści, zwiedzają i chronią się przed islamskim terrorem ;)Karkasonne pisze:Nie no, bądźmy ściśli, powiedziałem że poza rynkiem widzę ich raz na miesiąc.Anthropophagus pisze: Patrzcie, patrzcie a Karkass mówił, że są raz na miesiąc ;)
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Karkass dokładnie o take odpowiedź walczyłem! Wiedziałem, że mnie nie zawiedziesz! ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Ubzdur
- w mackach Zła
Co to musi być za cudowne miejsce na ziemi!do dziś maja pewien odsetek ateistów (w Tadżykistanie 1,5%), i nikt ich nie zabija.