Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Incinerator, rokuje dobrze. Na moje drewniane ucho:), przesłuchanych kapel kilka:) , brzmio rewelacyjnie.Ascetic pisze:tak chodzę i pytam o odbió® młodzieży, a tu głosów pozytywnych coraz więcej. to cieszy.So_It_Is_Done pisze:Incinerator rozpierdolili, było głośniej i agresywniej niż SI. Zaskoczyła mnie ta różnica w brzmieniu.
wypadałoby tylko jeszcze rodzinę zobaczyć na żywo ;-) zły wujek. zły.
Przygotujesz nowy układ taneczny?SODOMOUSE pisze:I to jest konkret info...zatem sprawdzimy live Cemetery Urn.
nie wiem, ale mam nadzieję że wszystkie, bo ten piątkowy krakowski termin mi nie cholery nie pasował.Karkasonne pisze:Zaraz, ale to wszystkie Necros Christos zostają przełożone, czy tylko w Poznaniu?
...Oraz gdzie ewentualnie oddawać bilety jeśli to prawda.Stoigniew pisze:nie wiem, ale mam nadzieję że wszystkie, bo ten piątkowy krakowski termin mi nie cholery nie pasował.Karkasonne pisze:Zaraz, ale to wszystkie Necros Christos zostają przełożone, czy tylko w Poznaniu?
dajcie znać jak będą jakieś konkretne postanowienia i daty.
Podam informację tzw. asapem, może jutro między koszeniem a wędkowaniem.Karkasonne pisze:...Oraz gdzie ewentualnie oddawać bilety jeśli to prawda.Stoigniew pisze:nie wiem, ale mam nadzieję że wszystkie, bo ten piątkowy krakowski termin mi nie cholery nie pasował.Karkasonne pisze:Zaraz, ale to wszystkie Necros Christos zostają przełożone, czy tylko w Poznaniu?
dajcie znać jak będą jakieś konkretne postanowienia i daty.
Nastepnom razom, to raczej ubiere gacie z azbestu, gdyż na SI ktoś próbował mnie wydymac tużmorbid pisze:Przygotujesz nowy układ taneczny?SODOMOUSE pisze:I to jest konkret info...zatem sprawdzimy live Cemetery Urn.
bardzo niebdb info - Krakow wreszcie mial miec lepiej niz Poznanie, Warszawy czy inne Wroclawie, a tu nawet Cemetery Urn nie bedzie...MinT pisze:Koncerty Necros Christos, z powodów logistycznych, będą przełożone na luty 2019.
W zamian dostaniecie 2x Necrowretch i Cemetery Urn w Chorzowie lub Wro 14.09. oraz w Poznaniu 16.09.).