Dowcipy v. n'ta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Karkasonne

Re: Dowcipy v. n'ta

17-08-2018, 23:25

Ubzdur pisze:
do dziś maja pewien odsetek ateistów (w Tadżykistanie 1,5%), i nikt ich nie zabija.
Co to musi być za cudowne miejsce na ziemi!
Nie chodzi tu o liczbę, tylko o fakt, ze jest to legalne i normalne. W przeświadczeniu tych, z którymi miałem przyjemność rozmawiać, w każdym z krajów islamu za ateizm się kamieniuje. W Kirgistanie jest to 7%, w Kazachstanie 11%.
Karkasonne

17-08-2018, 23:26

Anthropophagus pisze:Karkass dokładnie o take odpowiedź walczyłem! Wiedziałem, że mnie nie zawiedziesz! ;)
W najlepszym razie doedukuje choćby jedna osobę, w najgorszym samego siebie sprawdzając znów podawane info.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

17-08-2018, 23:48

Karkasonne pisze:Polskie postrzeganie islamu przesiane jest wyłączne przez filtr Arabii Saudyjskiej, o której wiemy wyłącznie z mediów, bo nigdy nie poznałem nikogo, kto tam był. Może jest tu jakiś kozak który był i się wypowie, będę szanował, ale wątpię.
Nie byłem, ale był starszy gość z Niemiec, z którymś przez jakiś czas trochę współpracowałem. Głównym problemem dla napływowych (i dobrze opłacanych) pracowników z Europy jest ponoć to, że nie można pić. Są specjalne samoloty, którymi oni gremialnie wylatują do naszej części świata na weekend raz na jakiś czas i już na pokładzie jest alkoholowa orgia :)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-08-2018, 22:38

tymczasem w Radomiu ;-)

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... tml#Z_Prze" onclick="window.open(this.href);return false;
Poro
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

18-08-2018, 22:41

Ascetic pisze:tymczasem w Radomiu ;-)

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... tml#Z_Prze" onclick="window.open(this.href);return false;
Pewnie jakaś nowa choroba psychiczna lub nowy trend.
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

18-08-2018, 22:50

w takich momentach poza naturalną empatią włącza mi się antynatalizm w głowie jednak. sprowadzić dziecko świadomie na już i tak skurwiały świat i z własnej ręki fundować mu traumy na resztę życia - utlylizacja to za mało.

niemniej jednak, człowiek jest w szoku i się zastanawia skąd się takie przypadki biorą i kto im daje prawo istnienia (Agony, jak wyjaśniasz miłosierdzie stwórcy w tych sytuacjach?) - poniżej lista ponad 50 najgorszych przypadków traktowania dzieci:

http://www.imperfectparent.com/topics/2 ... ries-ever/" onclick="window.open(this.href);return false;

jak ktoś inglisz trochę ogarnia, to same tytuły powinny dać do skumania o co się bangla. rzucanie z impetem o sufit, śmiertelne pobicia, przypalania, gwałty i cała reszta. w sumie możnaby już w pierwszym poście tematu wpisać słowo 'wszechświat' i zamknąć temat, bo lepszego dowcipu nie było i mam nadzieję, że już nie będzie:)
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

18-08-2018, 22:52

zawsze mnie to rozbawia że ci debile nagrywaja dowody przeciwko sobie i wrzucaja do neta xD
Awatar użytkownika
Ascetic

18-08-2018, 23:01

suweren między chlaniem a koksowaniem testuje nowe AGD. za pińcet plas.
Poro
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

18-08-2018, 23:18

Anthropophagus pisze:
No powiedzmy w Kurdwanowie czy Bieżanowie jest ich mniej ale w centrum są wszędzie, na upartego np. Starowiślna to nie rynek i żeby ich tam nie widzieć to trzeba się chyba przemieszczać kanalizacją miejską ale wiem - to tylko turyści, zwiedzają i chronią się przed islamskim terrorem ;)
Nadwiślańska, Plac BG, Kazimierz, Rynek Podg. Galeria Krakowska i Kazimierz, Manggha nie mówiąc o wnętrzu pierwszej obwodnicy. Śmigają Melexami i fakt, bardzo zainteresowani przestrzenią.
Ze dwa dni temu widziałem jak grupa "zapiętych po czubek czachy" kobiet podziwiała rzeźby przed św Piotrem i Pawłem.
Acha, często ich widać na Nowym przy kebsie. W sumie spokojni ludzie od dość mocno odmiennym odzieniu.
Jedyny minus to kłótnie miedzy nimi gdy wąsaty typ coś tam wymachuje witkami i krzyczy na te biedne kobieciny.
Jebać żuli.
Pacjent

19-08-2018, 11:14

Słyszałem, że "uchodźcy" dostają taki socjał w UE, że stać ich na wycieczki po Europie, a niektórzy nawet robią sobie wakacje w państwach, z których rzekomo uciekli.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nasum

19-08-2018, 11:18

Też to słyszałem - podobno urzędnicy chcą się temu bliżej przyjrzeć, bo okazuje się że to wcale nie byli uchodźcy wojenni, albo że nie uciekali przed prześladowaniami. Rychło wczas.
Pacjent

19-08-2018, 11:39

Nasum pisze:Też to słyszałem - podobno urzędnicy chcą się temu bliżej przyjrzeć, bo okazuje się że to wcale nie byli uchodźcy wojenni, albo że nie uciekali przed prześladowaniami. Rychło wczas.
Urzędnicy jak zwykle będą "przyglądać się", a wystarczy po prostu nie wpuszczać ich z powrotem :)

Tymczasem idzie zima:
Obrazek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

19-08-2018, 11:43

Pacjent pisze:Słyszałem, że "uchodźcy" dostają taki socjał w UE, że stać ich na wycieczki po Europie, a niektórzy nawet robią sobie wakacje w państwach, z których rzekomo uciekli.
czy jesli ucieknę do Niemiec przed polską głupotą to dostanę status uchodźcy i socjal??
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

19-08-2018, 11:46

Raczej grabie do grabienia liści.
Jebać żuli.
Pacjent

19-08-2018, 12:07

yossarian84 pisze:
Pacjent pisze:Słyszałem, że "uchodźcy" dostają taki socjał w UE, że stać ich na wycieczki po Europie, a niektórzy nawet robią sobie wakacje w państwach, z których rzekomo uciekli.
czy jesli ucieknę do Niemiec przed polską głupotą to dostanę status uchodźcy i socjal??
Nie, bo uciekniesz (właściwie to tylko wyjedziesz) do jeszcze głupszej RFN gdzie ludziom płaci się za to, że łżą jak dzieci by stać się do końca życia pasożytami tamtejszego państwa opiekuńczego.
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

19-08-2018, 16:34

wątek onkologia nie działa, więc wrzucam tu.. z opóźnieniem, ale pewnie się od czasu ukazania tego artykułu tylko pogorszyło.

https://www.buzzfeed.com/chrissymahlmei ... .luWAxerlY" onclick="window.open(this.href);return false;

jajebje i świat lewackich ścier celebruje ten trend, jak żyć? już widzę jak szpitale będą płakać jeśli coraz więcej takich obciążających system świń zacznie im się batalionami przez drzwi przeciskać.

btw skoro można wycinać posty i tematy, to można je też przywracać?

żądam przywrócenia mojego tematu o grubasach, był punktem szczytowym mojej kariery forumowej.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
byrgh
zahartowany metalizator

19-08-2018, 17:08

Obrazek

W Ameryce taka akcja. A o co biega? Żeby, tak w ramach przeprosin za rasizm, całować czarnuchów po butach.
Pacjent

19-08-2018, 17:42

byrgh pisze:Obrazek

W Ameryce taka akcja. A o co biega? Żeby, tak w ramach przeprosin za rasizm, całować czarnuchów po butach.
W ramach przeprosin za rasizm murzynów, skierowany przeciwko białym? :)
PS. Społeczeństwo amerykańskie jest najbardziej skołowane i ograniczone na świecie. No może poza północnokoreańskim. Liczba cudaków na metr kwadratowy w USA przekracza ludzkie pojęcie.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

19-08-2018, 17:55

^ale ci ludzie na zdjeciu chyba nie robią tego z własnej woli
byrgh
zahartowany metalizator

19-08-2018, 18:03

Nie widzę ludzi na tych zdjęciach.
ODPOWIEDZ