UNLEASHED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: UNLEASHED
Kurde, mówisz?!!!
Aaaaaanie, Ty o Unleashed...
Aaaaaanie, Ty o Unleashed...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Rattlehead
Bardzo fajny jest heavy metalowy Let the hammer fly. Ogólnie, całkiem udany album.
support music, not rumors
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Demówki tej zasłużonej załogi będzie można niebawem posłuchać na winylu...

- zawlekacz
- w mackach Zła
-
- rozkręca się
Unleashed wystąpi na tegorocznym Summer Dying Loud fest w Aleksandrowie Łódzkim.
https://www.facebook.com/SummerDyingLou ... =3&theater
https://www.facebook.com/SummerDyingLou ... =3&theater
- Najprzewielebniejszy
-
- weteran forumowych bitew
Dawnom się nie widzielim:))) zaszczycisz Waść swą osobą?:))Najprzewielebniejszy pisze:bdb informacja!
- Najprzewielebniejszy
właśnie się dowiedziałem, że ubiłem skurwysyna, wyleczony jestem!!! Więc kurwa możemy sie zobaczyc, wracam do zywych!!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-

" The Hunt For White Christ" to tytuł najnowszego dzieła Szwedów które ukaże się 26 października.
Cieszycie się?
- dzik
- Najprzewielebniejszy
uśmiechnąłem się z zadowoleniem
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- mistrz forumowej ceremonii
a ja nie
- Żułek
ja też nie ale jeśli miałby to być jedyny powód aby zawitali do nas na koncercik to niech sobie nagrywają ;)Heretyk pisze:a ja nie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- wolff
- rasowy masterfulowicz
O ile dwa pierwsze wydawnictwa są dla mnie najistotniejsze w ich twórczości o tyle w późniejszym okresie potrafili momentami dobrze jebąć z dyni. Jakiś czas temu badałem po dłuższej przerwie Midvinterblot i Odalheim, niby te same wariacje muzyczne co zwykle tyle, że bardzo miłe dla ucha. W sumie nie mam ciśnienia ale sobie sprawdzę co nagrają.
Jebać żuli.
-
Nowy kawałek:
http://loudwire.com/unleashed-lead-us-i ... interview/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://loudwire.com/unleashed-lead-us-i ... interview/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
szybko mijaPacjent pisze:Nowy kawałek:
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dwa razy przesłuchałem, zero zaskoczenia czyli 100% Unleashed w Unleashed, brzmienie mięsiste ale czuć lekko tworzywem sztucznym, perka mocno kłapie. Szkoda, bo kiedyś potrafili zagrać fajny death z klimatem. Jak wyjdzie to i tak tradycyjnie przesłucham.
Jebać żuli.
- HSVV
- w mackach Zła
mam ten problem, o czym zresztą wspominałem parę razy, ze znaczącą większością wydawnictw w obecnych czasach. czy to Judas Priest, czy nowy Warrel Dane, czy nowe Alice In Chains czy też to Unleashed, czy... cokolwiek. nie wiem, studia nagrań w dzisiejszych czasach nie oferują możliwości nagrania czegoś co brzmi po prostu naturalnie i ORGANICZNIE? Monster Magnet się udało na szczęście, ale oni srają na nowe sprzęty i dalej nagrywają na starociach z lat '70, pewnie stąd ten efekt.wolff pisze:Dwa razy przesłuchałem, zero zaskoczenia czyli 100% Unleashed w Unleashed, brzmienie mięsiste ale czuć lekko tworzywem sztucznym, perka mocno kłapie. Szkoda, bo kiedyś potrafili zagrać fajny death z klimatem. Jak wyjdzie to i tak tradycyjnie przesłucham.
kompozycyjnie wszystko na miejscu, ok numer, ale jajebje o co chodzi z tym sterylnym brzmieniem.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Może po prostu zramoleli i już nie czują lub nie chcą poczuć pierdolnięcia a może boją się ryzyka i szarpaniny z wytwórnią. To jest takie zachowawcze, słodkawe i mało wyraziste .
Johnny to spoko gość, lata spędzone na scenie i kupa muzyki, lepszej czy gorszej lub też zajebistej, szacun! Lecz tutaj mam wrażenie, że jak w przypadku zdecydowanej większości kapel z długim stażem, będzie poprawnie lub db. Nie są już chyba w stanie rozpierdolić w pył.
Johnny to spoko gość, lata spędzone na scenie i kupa muzyki, lepszej czy gorszej lub też zajebistej, szacun! Lecz tutaj mam wrażenie, że jak w przypadku zdecydowanej większości kapel z długim stażem, będzie poprawnie lub db. Nie są już chyba w stanie rozpierdolić w pył.
Jebać żuli.