REINFECTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: REINFECTION
tylko po co ? :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co po co? Po co zmienili okładkę? A chuj to wie, może prawa do niej ma Ablated Records która poszła do piachu dawno temu i nikt nie potrafi skontaktować się z ludźmi którzy mogliby dać zielone światło do wykorzystania tego samego zdjęcia. Zresztą, to już w sumie druga reedycja wcześniej wypuścili "Peace through killing" na której prócz czterech nowych numerów pojawił się debiut i demo. Jak ktoś nie ma tych materiałów to ma teraz znakomitą okazję, bo warto to mieć w kolekcji jesli lubi się takie granie.
-
Bardzo się cieszę i wierzę, że to będzie dobry materiał.Nasum pisze:Dzięki Deformeathing Records we wrześniu ukaże się drugi album Reinfection. Nie wiem jak wy, ale mi się już trzęsą rece na samą myśl. Oby nie schrzanili brzmienia poprzez zbyt długie dłubanie. No i pytanie podstawowe, czy po tylu latach absencji na scenie zdołają wykrzesać z siebie tak chorą i brutalną muzykę jak na debiucie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Podobnie. Poziomu patologii dema i debiutu pewnie nie osiągną, ale wietrzę dobry materiał.Pacjent pisze:Bardzo się cieszę i wierzę, że to będzie dobry materiał.Nasum pisze:Dzięki Deformeathing Records we wrześniu ukaże się drugi album Reinfection. Nie wiem jak wy, ale mi się już trzęsą rece na samą myśl. Oby nie schrzanili brzmienia poprzez zbyt długie dłubanie. No i pytanie podstawowe, czy po tylu latach absencji na scenie zdołają wykrzesać z siebie tak chorą i brutalną muzykę jak na debiucie?
Gdyby tak jeszcze Damnable wróciło...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- zaczyna szaleć
O tak...Plagueis pisze:Podobnie. Poziomu patologii dema i debiutu pewnie nie osiągną, ale wietrzę dobry materiał.Pacjent pisze:Bardzo się cieszę i wierzę, że to będzie dobry materiał.Nasum pisze:Dzięki Deformeathing Records we wrześniu ukaże się drugi album Reinfection. Nie wiem jak wy, ale mi się już trzęsą rece na samą myśl. Oby nie schrzanili brzmienia poprzez zbyt długie dłubanie. No i pytanie podstawowe, czy po tylu latach absencji na scenie zdołają wykrzesać z siebie tak chorą i brutalną muzykę jak na debiucie?
Gdyby tak jeszcze Damnable wróciło...
-
Andy słucha już zupełnie innej muzyki i pewnie nie w głowie mu w tej chwili powrót Damnable. Chociaż nie powiem, gdzieś tam tli sie we mnie taka nadzieja. Jednak by się nie nakręcać, wolę stąpać twardo po ziemi i mieć świadomość, że nigdy to nie nastąpi. Może i lepiej, kto wie?
Reinfection natomiast to wielka niespodzianka. Podczas jednego z gigów Artur z Deformeathing mówił, że niebawem będzie wydawał wielką nazwę, nie sądziłem jednak by to byli oni. A tu proszę, cios między oczy.
Reinfection natomiast to wielka niespodzianka. Podczas jednego z gigów Artur z Deformeathing mówił, że niebawem będzie wydawał wielką nazwę, nie sądziłem jednak by to byli oni. A tu proszę, cios między oczy.
-
- zaczyna szaleć
Nasum , poleć mi jakieś fajne nowe grupy GORE/GRIND/DEATH w typie właśnie REINFECTION , DAMNABLE , DEAD INFECTION.
-
Kurcze, nie przychodzi mi w tej chwili nic nowego do głowy, ale jak coś mi wpadnie w łapska to od razu dam znać.
Chyba że nie znasz PULMONARY FIBROSIS - istnieją już jakiś kawałek czasu, mają trzy płyty na koncie, ale warto ich polecić. Jeśli nie miałeś z nimi styczności, polecam.
Chyba że nie znasz PULMONARY FIBROSIS - istnieją już jakiś kawałek czasu, mają trzy płyty na koncie, ale warto ich polecić. Jeśli nie miałeś z nimi styczności, polecam.
-
- zaczyna szaleć
Sprawdzę . Ja czekam na pełniak MEAT SPREADER. Taki stuff lubię .
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Wyśmienicie.
- Devil_Machine
- zaczyna szaleć
Niezłe są PLF, Bokluk, Bodybag, Cadaveric Incubator, francuski Diktat też robił robotę.patogen pisze:Nasum , poleć mi jakieś fajne nowe grupy GORE/GRIND/DEATH w typie właśnie REINFECTION , DAMNABLE , DEAD INFECTION.
W wracajśc do tematu to czekam na jakiś promo track z albumu Reinfection. Oby klimat "ubojni" z debiutu był kontynuowany:)
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
nowa piosnka:
" onclick="window.open(this.href);return false;
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- zaczyna szaleć
Zajebista, surowa, kojarzy się ze starym EPITOME i właśnie REINFECTION :)
-
Świetne! Słychać stary BRUTAL TRUTH i wiadomo, że REINFECTION powraca w dobrym stylu.Najprzewielebniejszy pisze:nowa piosnka:
-
surowe, szorstkie, charczące wręcz brzmienie, dobre tempo pracy perkusisty, wokale zróznicowane, od bulgotu, poprzez growl na wspaniałym ryku kończąc... świetne!!! To będzie naprawdę mocny kandydat do powrotu roku! Czekam z jeszcze większą niecierpliwością!!!!!
-
- weteran forumowych bitew
No proszę, proszę - oby to był proroczy zwiastun całości wydawnictwa. Trzy minuty i siedem sekund mi wystarczyły żeby zajrzeć na stronę Wydawcy i dokonać zamówienia.
-
- weteran forumowych bitew
Nie zrozumiem już chyba nigdy tego stylu muzycznego.
-
Wódka i Piwo pisze:Nie zrozumiem już chyba nigdy tego stylu muzycznego.
Tu nie ma czego rozumieć. Albo się to kocha/lubi/szanuje albo nie. Innej drogi nie ma.
-
Jutro premiera.