Proszę, proszę, jednak Knockout potrafi zrobić dobry koncert i pchnąć go do Gdańska! Solstafir (nie będę się bawił w znaczki :D) na dwóch koncertach w Polsce:
20 XI / "B90" Gdańsk (80/90 PLN)
21 XI / "Progresja" Warszawa (80/90 PLN)
Bilety od środy.
https://www.knockoutprod.net/pl/article ... a-koncerty
Solstafir, 20-21.11.2018, Gdańsk/W-wa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lukass
- zahartowany metalizator
Solstafir, 20-21.11.2018, Gdańsk/W-wa
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- zaczyna szaleć
Re: Solstafir, 20-21.11.2018, Gdańsk/W-wa
Totalnie nie kumam, dlaczego ten zespół cieszy się takim uznaniem wśród sierściuchów (posty jarające się Solstafir kontekście poprzedniej edycji Prog In Park)...
Na gigu będę, ale ze względu na dziewczynę, która bardzo ich lubi.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Zagrali wtedy świetny koncert, jedynie Opeth ich przebiło tamtego wieczoru.hes pisze:Totalnie nie kumam, dlaczego ten zespół cieszy się takim uznaniem wśród sierściuchów (posty jarające się Solstafir kontekście poprzedniej edycji Prog In Park)...
- Lukass
- zahartowany metalizator
Też w sumie nie wiem, ale coś w nich jest, mają klimat. A koncerty ponoć bardzo zacne grają, więc chętnie zobaczę.hes pisze:Totalnie nie kumam, dlaczego ten zespół cieszy się takim uznaniem wśród sierściuchów (posty jarające się Solstafir kontekście poprzedniej edycji Prog In Park)...
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
Gig pod nosem, próbowałem się przekonać, ale dla mnie nadal to przeciętny zespół. Kompletnie nie kumam tego hajpu.
-
- zaczyna szaleć
Ja na razie nic w nich nie widzę, ale większość rzeczy z "post-" w nazwie to dla mnie nuda okrutna.Lukass pisze:Też w sumie nie wiem, ale coś w nich jest, mają klimat. A koncerty ponoć bardzo zacne grają, więc chętnie zobaczę.hes pisze:Totalnie nie kumam, dlaczego ten zespół cieszy się takim uznaniem wśród sierściuchów (posty jarające się Solstafir kontekście poprzedniej edycji Prog In Park)...
I trochę sobie samemu odpowiadając - uznanie wśród kudłaczy zapewne mają, bo za metal-archives Sólstafir to: Viking/Black Metal (early), Post-Metal/Rock (later) :)