Lekko przesadziłeś ale fakt, nic nadzwyczajnego. Wokal zaś, zupełnie kładzie te wydawnictwa.So_It_Is_Done pisze:A ja uważam, że Gorgoroth to gówno, nawet dwa pierwsze albumy, które znam odkąd usłyszałem na kasetach.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: DARKTHRONE
Jebać żuli.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nie kładzie ale faktycznie Kaczor 'Kapelusz' Donald to najsłabszy punkt tych płyt i genialne riffy z takich 'Drømmer om død' albo 'Måneskyggens slave' zasługują na coś więcej.wolff pisze: Lekko przesadziłeś ale fakt, nic nadzwyczajnego. Wokal zaś, zupełnie kładzie te wydawnictwa.
Yare Yare Daze
-
- zahartowany metalizator
Gdy już myślisz, że facet rozumie Gorgoroth, wyskakuje z wokalami Hata. Pest też Ci się nie podoba?
+666. Zaorać was wszystkich.Wódka i Piwo pisze:Ciekawa dyskusja panowie. A próbowaliście ze swoimi problemami iść z wizytą do proktologa? Albo chociaż weterynarza? To jest poziom piaskownicy... A raczej kuwety z piaskiem. Ja jebie.
Lucek pisze:podstawą jest zmysł słuchu nie to co kto pierdoli o sobie wywiadach, zmysły rozumiesz ? jesz dobrej jakości steka czy mniej lub bardziej żylastą podeszwe ? kumasz ? potrafisz to ocenić ? ach zapomniałem ze odbierasz rzeczywistość czułkami :)maciek z klanu pisze:A ziny?? Wywiady!? Czyli co garstka chłopaków z forum wie lepiej co się działo w tamtych czasach w tamtym miejscu (:Lucek pisze:ciężko polemizować z downem który odbiera świat poprzez swoje czułki, jednocześnie przestrzegam iż filmy na youtube i "książki" o BM pisane przez ultra nerdów i homoseksualistów to nie jest absolutnie żaden wyznacznik tylko jakiś osobny nie mający nic wspólnego z rzeczywistością byt.
Łoł.Miałeś w 1996 zmysł słuchu Lucjan? Bo reszty dzieciaków nawet nie pytam. Miałeś ? Doprawdy?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
edit
a może ty też wtedy dalej szalałeś za czarną?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
I co te filmy mają udowodnić? Ja tylko tyle słysze, że wokalista Gorgoroth skrzeczy i nie da sie tego znieść.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- ozob
Jak to co? Skrzeczy bardziej to jest bardziej true. A jak bardziej true to wiadomo. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzę, że kolega nadal swoje gimnazjalne prawdy głośno głosi. Dam dobrą radę od Marka Twaina: "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. "ozob pisze:Jak to co? Skrzeczy bardziej to jest bardziej true. A jak bardziej true to wiadomo. (:
all the monsters will break your heart
- ozob
I piszesz to z pozyzcji osoby, ktora twierdzi, ze Antichrist > UaFM? Miales sznase, a nie zamilkles i teraz sam siebie dyskredytujesz. Wybornie. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeszcze raz napiszę, bo widzę, że nie dociera do Ciebie siła tego argumentu: "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. "
all the monsters will break your heart
- ozob
Zadne cytaty tego swiata nie obronie tego, co zes wyrzygal z siebie na temat G i D. Brnij dalej. (:
- bullet
- zaczyna szaleć
Napiszcie mi lepiej, czy w ostatnich latach Gorgoroth wydał coś ciekawego, bo jakoś po 2003r. straciłem kontakt z tym zespołem. ;)
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- hcpig
Lepszy od Hata, słabszy od Ghaala. Przecież to jest urągające żeby genialna muza byla sprofanowana takim kwakaniem. Zawsze pisałem, że zamiast robić remake trójki powinni wybrać 2 pierwsze z porządnym wokalistą.byrgh pisze:Gdy już myślisz, że facet rozumie Gorgoroth, wyskakuje z wokalami Hata. Pest też Ci się nie podoba?
Odnośnie 'ligowości' Gorgoroth to prosta sprawa jaki jest w tym przypadku papierek lakmusowy - ten unikalny feeling starej Norwegii, wiadomo że setki zespołów starało się go uzyskać / podrobić i niewielu się udało ale akurat G. ma TO coś a jakieś OTOHy itp. i inne sezonowe wynalazki mogą o TYM tylko pomarzyć. Myślałem, że to oczywiste.
Kto tego nie kuma ten chuja kuma.
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
Ad majorembullet pisze:Napiszcie mi lepiej, czy w ostatnich latach Gorgoroth wydał coś ciekawego, bo jakoś po 2003r. straciłem kontakt z tym zespołem. ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
Spoko z tym, ze nikt tu nie dykredytuje G na polu tego, iz tam byli i tworzyli scene BM w Norwegii. Dyskusja dotyczy kwestii czy jest to zespol, ktory mozna w hierachii postawic obok M, D, B, I, E czy S? Moim zadniem absolutnie nie poniewaz G zawsze czegos brakowalo w odniesieniu do najlepszych wydan w/w kapel. A jak kogos piecze dupa - jakze to pasuje do G - i stawia takie Antichrist nad Under a Funeral Moon to pozostaje tylko smiech. (:hcpig pisze:Lepszy od Hata, słabszy od Ghaala. Przecież to jest urągające żeby genialna muza byla sprofanowana takim kwakaniem. Zawsze pisałem, że zamiast robić remake trójki powinni wybrać 2 pierwsze z porządnym wokalistą.byrgh pisze:Gdy już myślisz, że facet rozumie Gorgoroth, wyskakuje z wokalami Hata. Pest też Ci się nie podoba?
Odnośnie 'ligowości' Gorgoroth to prosta sprawa jaki jest w tym przypadku papierek lakmusowy - ten unikalny feeling starej Norwegii, wiadomo że setki zespołów starało się go uzyskać / podrobić i niewielu się udało ale akurat G. ma TO coś a jakieś OTOHy itp. i inne sezonowe wynalazki mogą o TYM tylko pomarzyć. Myślałem, że to oczywiste.
Ostatnio zmieniony 08-09-2018, 14:01 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
- hcpig
Nie ustawiłbym G. na równi z M. ale na pewno w tej samej lidze. W innych rejonach tej samej ligi. Po prostu nie podzieliliśmy lig na ligi i stąd te nieporozumienia semantyczne.
Yare Yare Daze
- ozob
Mozna i tak. Przekaz jest taki, ze M nie jest rowne G tak samo jak Manchester United na arenie miedzynarodowej nie przyrownasz do Everton. "Liga" to tylko sposob na wykazanie tej roznicy. G to wazna kapela, ale nie najwazniejsza.
- maciek z klanu
Kompletnie nie kumasz black metalu :)) przy twojej wyliczance spokojnie g możesz dopisacozob pisze:Spoko z tym, ze nikt tu nie dykredytuje G na polu tego, iz tam byli i tworzyli scene BM w Norwegii. Dyskusja dotyczy kwestii czy jest to zespol, ktory mozna w hierachii postawic obok M, D, B, I, E czy S? Moim zadniem absolutnie nie poniewaz G zawsze czegos brakowalo w odniesieniu do najlepszych wydan w/w kapel. A jak kogos piecze dupa - jakze to pasuje do G - i stawia takie Antichrist nad Under a Funeral Moon to pozostaje tylko smiech. (:hcpig pisze:Lepszy od Hata, słabszy od Ghaala. Przecież to jest urągające żeby genialna muza byla sprofanowana takim kwakaniem. Zawsze pisałem, że zamiast robić remake trójki powinni wybrać 2 pierwsze z porządnym wokalistą.byrgh pisze:Gdy już myślisz, że facet rozumie Gorgoroth, wyskakuje z wokalami Hata. Pest też Ci się nie podoba?
- ozob
Przynajmniej od czasu do czasu slucham Gorgoroth w przeciwienstwie do Ciebie. (:
- dzik
Wszystko co wydali jest warte uwagi i co najmniej dobre.bullet pisze:Napiszcie mi lepiej, czy w ostatnich latach Gorgoroth wydał coś ciekawego, bo jakoś po 2003r. straciłem kontakt z tym zespołem. ;)
dobry kościół to kościół spalony
- maciek z klanu
Po huj słuchasz?? Jak to nie pierwsza liga?? Koledzy mówią że modne?ozob pisze:Przynajmniej od czasu do czasu slucham Gorgoroth w przeciwienstwie do Ciebie. (: