DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DARKTHRONE
Bądź fanem black metalu. Pisz że irytuje cię skrzeczący głos wokalisty. Chłopaki, czy myśmy przypadkiem po raz kolejny nie przekroczyli granic śmieszności?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co za bełkot i żałosna próba wyjścia okrakiem z bzdur, które wypisujesz. Jedyne co komuś tutaj brakuje to Tobie zawsze brakowało mózgu. To jest jedyny problem jaki tutaj mamy. Chłopczyku masz jakiś problem z zespołem na G i próbujesz swoje projekcje rozsiać na cały Świat. Polecam zderzenie z betonową ścianą. Ona wyleczy Cię z tego typu problemów. I jeszcze jedno, bo widać nie dociera. Wszystkie pięć pierwszych płyt Gorgoroth możesz postawić obok największych i nie będzie wstydu. Dotarło to tej pustej łepetyny? Jeżeli nie, to idź się utop w łyżeczce od herbaty.ozob pisze:
Spoko z tym, ze nikt tu nie dykredytuje G na polu tego, iz tam byli i tworzyli scene BM w Norwegii. Dyskusja dotyczy kwestii czy jest to zespol, ktory mozna w hierachii postawic obok M, D, B, I, E czy S? Moim zadniem absolutnie nie poniewaz G zawsze czegos brakowalo w odniesieniu do najlepszych wydan w/w kapel.
+1dzik pisze:Wszystko co wydali jest warte uwagi i co najmniej dobre.bullet pisze:Napiszcie mi lepiej, czy w ostatnich latach Gorgoroth wydał coś ciekawego, bo jakoś po 2003r. straciłem kontakt z tym zespołem. ;)
:-) Już pisałem, że dla fana Ghost Gorgoroth będzie nie do przyjęcia. :-)535 pisze:Bądź fanem black metalu. Pisz że irytuje cię skrzeczący głos wokalisty. Chłopaki, czy myśmy przypadkiem po raz kolejny nie przekroczyli granic śmieszności?
all the monsters will break your heart
- ozob
- zahartowany metalizator
Dobra. Stawiamy Pentagram obok DMDS, ABitNS i mozna sie zesrac ze smiechu. (:Wszystkie pięć pierwszych płyt Gorgoroth możesz postawić obok największych i nie będzie wstydu. Dotarło to tej pustej łepetyny? Jeżeli nie, to idź się utop w łyżeczce od herbaty
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Nicram pamiętaj że musisz docenić ghost. To metalowe objawienie. Zdecydowanie 1 liga. Do tego modne i Bielak rysował więc mega zespół ushaha
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
Zesraj się w końcu, bo widzę, że napinasz się a nie może wyjść. Może w końcu poczujesz ulgę.ozob pisze:Dobra. Stawiamy Pentagram obok DMDS, ABitNS i mozna sie zesrac ze smiechu. (:Wszystkie pięć pierwszych płyt Gorgoroth możesz postawić obok największych i nie będzie wstydu. Dotarło to tej pustej łepetyny? Jeżeli nie, to idź się utop w łyżeczce od herbaty
maciek z klanu pisze:Nicram pamiętaj że musisz docenić ghost. To metalowe objawienie. Zdecydowanie 1 liga. Do tego modne i Bielak rysował więc mega zespół ushaha
Zdecydowanie 1 liga. Szwedzkiego popu. :-)
- maciek z klanu
ABBA była lepsza, więc wychodzi że 2 liga. Ozdób jak to jest?? Wytłumacz nam jedyna prawdę znawco
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
Wplatywanie Ghost w dyskusje o Gorgoroth pokazuje jasno, ze sie nie ma zadnych argumetow. Zadnych. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
Masz parę stron argumentów ludzi zdecydowanie starszych od Ciebie, a których ta Twoja mała główeczka nie jest w stanie przyjąć. Wplątywanie w to Ghost ma na celu uświadomienie, że ktoś kto ssie im pały po same jaja ma raczej wątpliwe kompetencje to tego aby kategorycznie obwieszczać Światu swoje mądrości w stylu "Gorgoroth to II liga norweskiego BM".
- ozob
Ile masz nicram lat?
- Lucek
- weteran forumowych bitew
nicram i co jeszcze ? moze gehenna to też pierwsza liga co ? :)
- hcpig
Porównaj sobie anemiczne kwakanie Hata z wokalami np. Acerbusa, Attili, Kvarfortha (na IV:EC), Aldrahna, Satyra czy M. i tzo?535 pisze:Bądź fanem black metalu. Pisz że irytuje cię skrzeczący głos wokalisty. Chłopaki, czy myśmy przypadkiem po raz kolejny nie przekroczyli granic śmieszności?
Yare Yare Daze
- Lucek
- weteran forumowych bitew
daj spokój ozobie, wszystko juz zostało powiedziane wielokrotnie, musisz zrozumieć iz są na tym forum ludzie tak dalece intelektualni, artystyczni i awangardowi iż nie potrafią dokonać selekcji, ba, jest im to w ogóle zbędne :) jesteś dla nich smieszny ze swoim podziałem na ligi, po chuj sie w ogóle odzywasz ?
-
Co to w ogóle za pieprzenie znowu jest? Skąd wiesz, ile facet ma lat?nicram pisze:Masz parę stron argumentów ludzi zdecydowanie starszych od Ciebie, a których ta Twoja mała główeczka nie jest w stanie przyjąć. Wplątywanie w to Ghost ma na celu uświadomienie, że ktoś kto ssie im pały po same jaja ma raczej wątpliwe kompetencje to tego aby kategorycznie obwieszczać Światu swoje mądrości w stylu "Gorgoroth to II liga norweskiego BM".
Wy, tutejsze niespełnione staruchy, to jakiś problem macie ze swoimi młodszymi kolegami.
-
Wrzask Hata ma wszystko, co powszechnie rozumiane jako "kultowe". Może się podobać, może nie, ale w ogóle co to za kolejna jazda, by polemizować na temat wokali? Co tu może być wyznacznikiem dobroci czy nie?hcpig pisze:Porównaj sobie anemiczne kwakanie Hata z wokalami np. Acerbusa, Attili, Kvarfortha (na IV:EC), Aldrahna, Satyra czy M. i tzo?535 pisze:Bądź fanem black metalu. Pisz że irytuje cię skrzeczący głos wokalisty. Chłopaki, czy myśmy przypadkiem po raz kolejny nie przekroczyli granic śmieszności?
Osobiście nie lubię wokalisty Mgły, a Attila - moim zdaniem - chwilami brzmi jak parodia. I jak mnie przekonasz, że nie mam racji?
Zauważyłem niepokojącą właściwość, że Ty, podobnie jak Twoi koledzy, z biegiem wieku zwyczajnie dziecinniejesz. Coraz mniej rozsądku i coraz większa pretensja.
- nicram
Lucku, od wydania Adimiron Black to jest premier league.Lucek pisze:nicram i co jeszcze ? moze gehenna to też pierwsza liga co ? :)
Miałem wizję.byrgh pisze: Co to w ogóle za pieprzenie znowu jest? Skąd wiesz, ile facet ma lat?
Młodsi koledzy są bardzo fajni, dopóki nie zakłamują rzeczywistości i nie słuchają Ghost.byrgh pisze: Wy, tutejsze niespełnione staruchy, to jakiś problem macie ze swoimi młodszymi kolegami.
-
Nie wątpię. Podejrzewam nawet, że wszyscy macie, notorycznie :)nicram pisze:Miałem wizję.byrgh pisze: Co to w ogóle za pieprzenie znowu jest? Skąd wiesz, ile facet ma lat?
- nicram
Krótko pisząc chłopak ma manierę nieopierzonego dupka, lub po prostu jest idiotą. Mam nadzieję, że jednak to pierwsze i jeszcze wyrośnie.
- dzik
Całkowicie się z tym zgadzam.nicram pisze: Lucku, od wydania Adimiron Black to jest premier league.
A co do black metalowych wokali, skrzeki są passe. Teraz liczą sie tylko rozmodlone, katedralne zaśpiewy.
dobry kościół to kościół spalony
- ozob
Ile lat masz?nicram pisze:Krótko pisząc chłopak ma manierę nieopierzonego dupka, lub po prostu jest idiotą. Mam nadzieję, że jednak to pierwsze i jeszcze wyrośnie.
- nicram