Bień pisze:Nie wiem..nie moge...robie znowu bloodborne xD
Nie ma lepszej gry w tej generacji ...
w końcu ktoś coś mądrego tutaj napisał :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Bień pisze:Nie wiem..nie moge...robie znowu bloodborne xD
Nie ma lepszej gry od doom z 93 rOnly_True_Believers pisze:Bień pisze:Nie wiem..nie moge...robie znowu bloodborne xD
Zaraz po Mortal Kombat XOnly_True_Believers pisze:Bień pisze:Nie wiem..nie moge...robie znowu bloodborne xD
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Erron Black niszczzymaciek z klanu pisze:Zaraz po Mortal Kombat XOnly_True_Believers pisze:Bień pisze:Nie wiem..nie moge...robie znowu bloodborne xD
vicek pisze: Erron Black niszczzy
Ja tylko nie lubię tych Cassie kejdzów , reszta spoko , story mode a dokładniej zakończenie mk x chujowehcpig pisze:vicek pisze: Erron Black niszczzy
Wszystkie te nowe postacie z MKX są centralnie do dupy przy czym nie liczę Tremora (był już MK:Special Forces) i Triborga (trybut dla cyborgów masa ok, zwłaszcza że można włączyć wersję Cyber Smoke nie istniejącą w nowej linii czasowej).
Jak dla mnie w MK11 mogą po prostu uzupełnić brakujący roster z gier od MK4 do Armageddon i będzie dobrze.
No te baby nowe jakieś takie nudne są. Choć mi erron też się nie podoba wizualnie. Jakoś nie huja nie pasuje do Mk. Ale to kwestia gustu. Zdecydowanie jestem za tym żeby w nowym Mk przywrócili stare kultowe postacie zamiast nowych. No i błagam niech Baraka wróci zza światów :)vicek pisze:Ja tylko nie lubię tych Cassie kejdzów , reszta spoko , story mode a dokładniej zakończenie mk x chujowehcpig pisze:vicek pisze: Erron Black niszczzy
Wszystkie te nowe postacie z MKX są centralnie do dupy przy czym nie liczę Tremora (był już MK:Special Forces) i Triborga (trybut dla cyborgów masa ok, zwłaszcza że można włączyć wersję Cyber Smoke nie istniejącą w nowej linii czasowej).
Jak dla mnie w MK11 mogą po prostu uzupełnić brakujący roster z gier od MK4 do Armageddon i będzie dobrze.
Właśnie story chujowe a ending robi nadzieję bo ładnie wszystko spina i prowadzi w prostej linii do Deception.vicek pisze:Ja tylko nie lubię tych Cassie kejdzów , reszta spoko , story mode a dokładniej zakończenie mk x chujowe
No właśnie, ile można wałkować w kółko to samo? Po co komu ten sam roster bo 13643 razy. Zamiast Sonii/Kano wystarczy Kira (jak w Deception, zresztą przecież to jest idealne przeciwieństwo Cassie), zamiast Kitany/Mileeny - Jade (będzie na 100%) i Khameleon, z ninjów Reptile i Ermac do ławki rezerwowych na rzecz Nooba, Raina i Chameleona, zamiast Liu Kanga i Kung Lao - Kai, zamiast Raidena jako protagonisty Fujin (Dark Raiden na bossa).maciek z klanu pisze:Zdecydowanie jestem za tym żeby w nowym Mk przywrócili stare kultowe postacie zamiast nowych.
fabuły :Phcpig pisze:Obecnie ma wszystkie odcięte, ktoś tu nie śledzi fabuły!