Dlatego Immolation powinno zakończyć działalność. To oczywiste.hcpig pisze:Krytykowanie chrześcijaśnstwa w 2018 roku jest kurwa słabe.Nerwowy pisze:Chujowy zespół, bo nie krytykują islamu tylko chrześcijaństwo. 2/10
IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: IMMOLATION
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wiem serio co napisać. Zatem pożegnam się. Cześć!
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wolff pisze: Przypominam, ta kapela nie nagrywa przypadkowych płyt na odpierdol.
A ktoś w to wątpi, by o tym przypominać?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
[V]
To oczywiste.Nerwowy pisze:Dlatego Immolation powinno zakończyć działalność. To oczywiste.hcpig pisze:Krytykowanie chrześcijaśnstwa w 2018 roku jest kurwa słabe.Nerwowy pisze:Chujowy zespół, bo nie krytykują islamu tylko chrześcijaństwo. 2/10
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Heretyk
powtarzam to właściwie od momentu jej wydaniawolff pisze:No ba, płyta świetna, monumentalna z tradycyjnie wybitnymi partiami gitar. Mam wrażenie, że Robert czasem od niechcenia pierdolnie akordem na chybił-trafił a dźwięk idealnie się rozlewa. Ilekroć słucham Our Savior Sleeps czuję ciarki na kulach, niesamowita kompozycja.Ubzdur pisze:nie łapię hejtu na harnessing ruin- miażdżąca płyta
Harnessing Ruin to nic innego jak kontynuacja drogi rozpoczętej na DoP. Przypominam, ta kapela nie nagrywa przypadkowych płyt na odpierdol.
-
Nasum
[youtube][/youtube]
Nie wiem czy ktoś gdzieś tutaj wklejał, w każdym razie jeden z moich ulubionych kawałków z ostatniej płyty. Video całkiem fajne.
Nie wiem czy ktoś gdzieś tutaj wklejał, w każdym razie jeden z moich ulubionych kawałków z ostatniej płyty. Video całkiem fajne.
-
Heretyk
teledysk spoko. można zwiesić oko, bez żenady. sam utwór kapitalny. napisać, ze kocham ten zespół i że jako jedni z nielicznych trzymają formę praktycznie non stop, to mało
- Lukass
Odkopuję temat tylko po to, żeby również oznajmić światu moją miłość do tej kapeli. Mam jutro straszny dzień, ważny i stresujący, więc szukałem jakiegoś muzycznego motywatora. Providence znakomicie spełnia tę rolę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Triceratops
Stresujacy dzien? Pomysl chlopie o piramidach. One sa wieczne, stoja od tysiecy lat i sie sardonicznie patrza na swiat w promieniach upalnego slonca, a ty sie stresujesz jutrem, ktorego jeszcze nie ma......
woodpecker from space
- Lukass
Ale będzie. Szybko nadchodzi. A ja nie jestem wieczną piramidą, tylko chwilowo istniejącym człowiekiem, dla którego kilkanaście minut dnia jutrzejszego może decydować o następnych kilku czy kilkunastu latach. Aż takim stoikiem nie jestem, żeby brać to zupełnie bez nerwów :)Triceratops pisze:Stresujacy dzien? Pomysl chlopie o piramidach. One sa wieczne, stoja od tysiecy lat i sie sardonicznie patrza na swiat w promieniach upalnego slonca, a ty sie stresujesz jutrem, ktorego jeszcze nie ma......
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
Nasum
Lukass pisze:Ale będzie. Szybko nadchodzi. A ja nie jestem wieczną piramidą, tylko chwilowo istniejącym człowiekiem, dla którego kilkanaście minut dnia jutrzejszego może decydować o następnych kilku czy kilkunastu latach. Aż takim stoikiem nie jestem, żeby brać to zupełnie bez nerwów :)Triceratops pisze:Stresujacy dzien? Pomysl chlopie o piramidach. One sa wieczne, stoja od tysiecy lat i sie sardonicznie patrza na swiat w promieniach upalnego slonca, a ty sie stresujesz jutrem, ktorego jeszcze nie ma......
Rozprawa sądowa? Ślub? Obojętne co, powodzenia.
- Triceratops
Pomysl, ze jestes wlasnie taka piramida w promieniach slonca i patrzysz na ten smieszny swiat. Na jakiegos faceta zadajacego bzdetne pytania , kiedy eony tysiacleci wolaja przez zamkniete powieki twarzy zastyglych w srogosci nieprzepartej.....
woodpecker from space
- Lukass
Nope, czysto zawodowa sprawa. Ślub chyba by mnie tak nie zestresował, ale jeszcze nie sprawdzałem ;) Tak czy siak, dzięki!Nasum pisze: Rozprawa sądowa? Ślub? Obojętne co, powodzenia.
Oczywiście, że zejdę. Ale przecież cała zabawa polega na tym, żeby te kilkanaście czy - przy dobrych wiatrach - kilkadziesiąt lat, które mi zostały, wykorzystać jak najlepiej. A do tego przydają się pieniądze. A żeby mieć pieniądze, trzeba dbać o życie zawodowe. A to bywa stresujące. To jest wydarzenie typu "skondensuj siedem czy osiem lat pracy w kilkunastu minutach, a jak pójdzie źle, to masz przejebane".wolff pisze:Stres? Komu to potrzebne, i tak kiedyś zjedziesz z tego świata.
Nie myślałeś kiedyś, żeby zostać jakimś tre(s)nerem osobistym dla gwiazd? Zarabiałbyś krocie ;)Triceratops pisze:Pomysl, ze jestes wlasnie taka piramida w promieniach slonca i patrzysz na ten smieszny swiat. Na jakiegos faceta zadajacego bzdetne pytania , kiedy eony tysiacleci wolaja przez zamkniete powieki twarzy zastyglych w srogosci nieprzepartej.....
Nieważne.
Bending your minds with my tongue
Entangled in my web like flies
Wear my love around you like a noose
A perfect world for those I have chosen
I am contempt
I am deceit
I am betrayal
I am the one to fear
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- TheDude
Pytanie z innej mańki.
W jakim wydaniu, w sensie brzmienia, wolicie wojowników z IMMOLATION ?
Surowizna jak 'Failures...' czy 'Close...' czy precyzyjne jebnięcie jak 'Unholy...' albo ostatni album ?
Surowizna jak 'Failures...' czy 'Close...' czy precyzyjne jebnięcie jak 'Unholy...' albo ostatni album ?
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
TheDude pisze:Pytanie z innej mańki.
W każdym
- Gall
- weteran forumowych bitew
Do Unholy Cult ten zespół był wręcz wzorcem tego jak powinien brzmieć death metal. HR i SitL brzmiały OK, ale od MaD coś się mocno zjebało i popadli w plastik. Ubolewam nad tym faktem.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- TheDude
^ Moim zdaniem, po odejściu Alexa Hernandeza zjebało się. Dopiero przy 'Kingdom...' wrócił stary duch a potem już tylko lepiej.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
W temacie tej kapeli jestem zupełnie bezkrytyczny, każde ich wydawnictwo to większa lub mniejsza ale zawsze petarda. Nie potrafię też wybrać tej jednej która wyraźnie dominuje nad resztą.
Wszystko zależy od osoby i podejścia. Ja zasadniczo zawsze miałem wyjebane i niczego nie traktowałem poważnie stąd też dziwi mnie, że jak do tej pory, wszystko układa mi się bdb. Jednych stres wypala innych mobilizuje są też tacy którzy go nie doświadczyli .Lukass pisze:Oczywiście, że zejdę. Ale przecież cała zabawa polega na tym, żeby te kilkanaście czy - przy dobrych wiatrach - kilkadziesiąt lat, które mi zostały, wykorzystać jak najlepiej. A do tego przydają się pieniądze. A żeby mieć pieniądze, trzeba dbać o życie zawodowe. A to bywa stresujące. To jest wydarzenie typu "skondensuj siedem czy osiem lat pracy w kilkunastu minutach, a jak pójdzie źle, to masz przejebane".wolff pisze:Stres? Komu to potrzebne, i tak kiedyś zjedziesz z tego świata.
Jebać żuli.