Zasadniczo jestem za, ale środek tygodnia i o urlop może być trudno. Bilety po 70/80 PLN.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
He he, niby tak, ale sądząc z nagrań, Gaahls Wyrd kasuje wykonawczo prawie wszystkich, a może i wszystkich pozostałych przy życiu klasyków sceny BM, a do upodobań frontmana już chyba się zdążyliśmy przyzwyczaić. Tribulation traktuję jako miły dodatek, ostatnia płyta o dziwo mi przypasowała, choć nie bez problemów, ale to nie oni są tu główną atrakcją.Oferma pisze:Parada Równości Tour 2018
Gdańsk ma ten sam problem. Również dziady z Uriah Heep i Korpiklaani...Stoigniew pisze:no cóż, Knockout grabi sobie coraz bardziej...
południe kraju znowu pominięte
a w zamian jakieś stary dziady z Uriah Heep, czy jacyś klauni z Korpiklani....
eeeee.....
Dobre :) Gaahls Wyrd na żywo ogrywa materiał Trelldom, God Seed i Gorgoroth, więc dla każdego coś miłego. Tribulation - burzliwa dyskusja o nich już była, nie każdemu podchodzi, ja też jak pies do jeża się zabierałem do ostatniej płyty. Uada to oczywisty moment na piwo. Ogólnie na tym koncercie Gaahls Wyrd >>> Tribulation >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Uada.Oferma pisze:Nie no, Gaahl zajebisty wokalista i Gorgoroth z nim >>>>>>>>>>>>> Gorgoń bez niego, ale on jest tutaj prawilnym pedałem, a pozostałe dwie hordes to zwykłe cioty :D (sorry, nie jestem w stanie strawić Tribulation po zmianie płci, a na tę amerykańską pseudomgłę to nawet nie chciałoby mi się wyjąć bata, żeby oszczać)
Oferma pisze:Nie no, Gaahl zajebisty wokalista i Gorgoroth z nim >>>>>>>>>>>>> Gorgoń bez niego, ale on jest tutaj prawilnym pedałem, a pozostałe dwie hordes to zwykłe cioty :D
Prawdziwy z Pana black metalowy wojownik, Panie Kolego :)Oferma pisze:sorry, nie jestem w stanie strawić Tribulation po zmianie płci, a na tę amerykańską pseudomgłę to nawet nie chciałoby mi się wyjąć bata, żeby oszczać
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Ryzykowne stwierdzenie, szczególnie na tym forum, ale to może być najprawdziwsza prawda. Pederasta zaorał true niszę. Zabawna ironia losu. Szkoda że za daleko, za drogo i że termin do dupy.Lukass pisze:He he, niby tak, ale sądząc z nagrań, Gaahls Wyrd kasuje wykonawczo prawie wszystkich, a może i wszystkich pozostałych przy życiu klasyków sceny BM, a do upodobań frontmana już chyba się zdążyliśmy przyzwyczaić. Tribulation traktuję jako miły dodatek, ostatnia płyta o dziwo mi przypasowała, choć nie bez problemów, ale to nie oni są tu główną atrakcją.Oferma pisze:Parada Równości Tour 2018
Wprawdzie patrzę na to dokładnie z drugiego końca Polski, ale mam dokładnie tak samo. Do dupy, znowu, bo poprzednio też nie było opcji.535 pisze:Szkoda że za daleko, za drogo i że termin do dupy.
Uwzieliście się na te "dupy" , a przeca po koncertach też coś trzeba robić i dobrali się odpowiednio pod względem towarzyskim.Lukass pisze:Wprawdzie patrzę na to dokładnie z drugiego końca Polski, ale mam dokładnie tak samo. Do dupy, znowu, bo poprzednio też nie było opcji.535 pisze:Szkoda że za daleko, za drogo i że termin do dupy.
:DOferma pisze:Parada Równości Tour 2018