Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
https://lowcygier.pl/edycje-kolekcjoner ... zl-zwrotu/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jaki dziki pad :P
nie kumam gierek typu Mario jak się ma więcej niż 10 lat a i wtedy było to dobre na 15 minut :P
a tym czasem jutro

i tym razem siem skuszem
kto wie może nawet jak kiedyś se kupie nowego lapka (mój ma 7 już lat) to sprawdze gierke :P
nie kumam gierek typu Mario jak się ma więcej niż 10 lat a i wtedy było to dobre na 15 minut :P
a tym czasem jutro

i tym razem siem skuszem
kto wie może nawet jak kiedyś se kupie nowego lapka (mój ma 7 już lat) to sprawdze gierke :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Bień
- postuje jak opętany!
Juz dzialam..slimka 320 gb- wlasnie dzis wgralem jej cfw ;] Teraz zmudny proces dogrywania odpowiedniego softu i ekhmm calej reszty :Phcpig pisze:Mam, odpowiednie CFW służy do odsiania pozerów z zainstalowynym oficjalnym FW kastrującym sprzęt z pełni możliwości (software'owy emu PS2).Bień pisze:Aż wejdę wam w rozmowę i przyznam sie ze właśnie rozglądam sie za ps3 slim w odpowiednim modelu pod cfw ;) i kurwa..jaram sie troszke xD
Bierz coś, co ma Cobrę, ja dałem ok 450 zł dwa lata temu, teraz pewnie będzie dużo taniej.
Lece na rebug lite ;]
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
Czy podłysiała młodzież w koszulkach z nadrukami wyczekuje nowego Kall of Kutulu czy raczej nie?
- vicek
Co to za Metallikowa pisownia??Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Czy podłysiała młodzież w koszulkach z nadrukami wyczekuje nowego Kall of Kutulu czy raczej nie?
-
Nie pisz o tym skurwiałym zespoliku w tak zacnym temacie.
https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe ... biedronka/" onclick="window.open(this.href);return false;
Frostpunk:

A ponadto szeroki katalog gier na PS3, 4 i oba XBOX-y w super cenach.
https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe ... biedronka/" onclick="window.open(this.href);return false;
Frostpunk:

A ponadto szeroki katalog gier na PS3, 4 i oba XBOX-y w super cenach.
-
Kolejna promocyjka:
https://lowcygier.pl/darmowe/3-dni-darm ... -premiery/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdyby ktoś się wziął i skusił, niech da znać, z czym to się je.
https://lowcygier.pl/darmowe/3-dni-darm ... -premiery/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdyby ktoś się wziął i skusił, niech da znać, z czym to się je.
- Żułek
hihi kupiłem se tego cd-action :p
nawet gierke odpaliłem, jaki ten steam głuuuuuuuuuupi
aplikacje, okienka, założ jedno konto, założ drugie konto, kliknij to kliknij stamto olaboga ja pierdole co za gówno :P
i nawet aby zagrać trzeba tam być zalogowanym :P dla mnie to niepojęte :P
zawsze się wkładało płyte, leci instalka i już :P ludzie to se lubią komplikować :P albo ja już za stary jestem na to :P
tak czy srak mój lapek na gre z 2012 jest za stary na pewno :P na minimalnych detalach nie bardzo da sie w to grać :P
nawet gierke odpaliłem, jaki ten steam głuuuuuuuuuupi
aplikacje, okienka, założ jedno konto, założ drugie konto, kliknij to kliknij stamto olaboga ja pierdole co za gówno :P
i nawet aby zagrać trzeba tam być zalogowanym :P dla mnie to niepojęte :P
zawsze się wkładało płyte, leci instalka i już :P ludzie to se lubią komplikować :P albo ja już za stary jestem na to :P
tak czy srak mój lapek na gre z 2012 jest za stary na pewno :P na minimalnych detalach nie bardzo da sie w to grać :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Nerwowy
Też tęsknię za czasami kiedy to oryginalne gry w Polsce kosztowały jakieś chore pieniądze, byliśmy ograniczeni tylko do oferty krajowych wydawców a byle kolekcja gier zajmowała pół pokoju i trzeba było pilnować płyt i uważać żeby się nie porysowały w użytkowaniu ew. robić kopie zapasowe co nie zawsze było możliwe ze względu na zabezpieczenia przeciwko piratom. Kiedyś to było kurła!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Z fragmentem o fizycznych nośnikach się nie zgodzę, ale cała reszta to prawda.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
To że kiedyś było drogo i mało nie jest powodeś byś teraz dostawał pocięte gry, śmieci dawniej robione przez fandom jako płatne dlc a wszystko w oparach bloatware'u i spyware'u.Nerwowy pisze:Też tęsknię za czasami kiedy to oryginalne gry w Polsce kosztowały jakieś chore pieniądze, byliśmy ograniczeni tylko do oferty krajowych wydawców a byle kolekcja gier zajmowała pół pokoju i trzeba było pilnować płyt i uważać żeby się nie porysowały w użytkowaniu ew. robić kopie zapasowe co nie zawsze było możliwe ze względu na zabezpieczenia przeciwko piratom. Kiedyś to było kurła!
A jeżeli chodzi o konsole to sto razy wolę 'ruski' bazar z żółtych cartami do famiclonów '1000-in-1' od czegoś takiego jak NES mini.
Yare Yare Daze
- brb
- postuje jak opętany!
Metody dystrybucji zmieniają się wraz z postępem technologicznym. Kogo tam w wielkim korporacyjnym świecie interesuje opinia starego nerda? Co do dlc i dodatkowych zawartości. Z tego co widzę nie każdy zdaje sobie sprawę z przeskoku technologicznego i poziomu skomplikowania nowych gier. Chęć udostępniania kodu i narzędzie to zupełnie inna sprawa. Nie widzę powodu dla którego developer powinien dawać dostęp do swoich narzędzi za darmochę. Płać, gry to produkt luksusowy. Nie masz kasy? Idź na spacer ;)
- Bień
- postuje jak opętany!
Takie czasy i nic nie zrobimy ..nes snes i Psx mini ..albo raspberry pi żeby pograć w stare tytuły ..zamiast kupić ps3 za 200 zł i poświecić 15 min na wgranie cfw i mamy emulacje na dobrym poziomie plus gry z ps3 :P
-
:D Jester, jak chcesz, mogę opylić Ci carty i model jednego z pierwszych Pegazusów na rynku, tylko drogo, bo mam sentyment, a i chciałbym, by starczyło hajsu na to wznowionko Komandora :Dbrb pisze:Metody dystrybucji zmieniają się wraz z postępem technologicznym. Kogo tam w wielkim korporacyjnym świecie interesuje opinia starego nerda? Co do dlc i dodatkowych zawartości. Z tego co widzę nie każdy zdaje sobie sprawę z przeskoku technologicznego i poziomu skomplikowania nowych gier. Chęć udostępniania kodu i narzędzie to zupełnie inna sprawa. Nie widzę powodu dla którego developer powinien dawać dostęp do swoich narzędzi za darmochę. Płać, gry to produkt luksusowy. Nie masz kasy? Idź na spacer ;)
- maciek z klanu
Czasy gier w dużych kartonowych pudełkach to była magia. Teraz gówno ,steamy i innebhuje muje
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hcpig
Dev nie widzi sensu w rozwoju modsceny ok - konsument nie widzi sensu w odpalaniu mu kasy - już nie ok?brb pisze:Metody dystrybucji zmieniają się wraz z postępem technologicznym. Kogo tam w wielkim korporacyjnym świecie interesuje opinia starego nerda? Co do dlc i dodatkowych zawartości. Z tego co widzę nie każdy zdaje sobie sprawę z przeskoku technologicznego i poziomu skomplikowania nowych gier. Chęć udostępniania kodu i narzędzie to zupełnie inna sprawa. Nie widzę powodu dla którego developer powinien dawać dostęp do swoich narzędzi za darmochę. Płać, gry to produkt luksusowy. Nie masz kasy? Idź na spacer ;)
Walić to. Te metody dystrybucji przyniosły tylko regres, nowe gry są drogie jak nigdy, gry konsolowe kiedyś dopieszczone teraz są wydawanie nawet jako niedziałające na starcie ('bo lolki se w domu pacza sciogno').
Kiedyś żeby wydać dodatek to musiał być konkret, inaczej nie byłoby sensu tłoczyć cd. Teraz to podstawka ma długość dawnego add'ona a sprzedaje się czapeczki, skiny i inne gówna.
Yare Yare Daze
- Żułek
ototo
a najlepsze jest że gry w necie nie koniecznie są tańsze od pudełek np. PS Store
a jak sie net spierdoli to se nie pograsz :P
a najlepsze jest że gry w necie nie koniecznie są tańsze od pudełek np. PS Store
a jak sie net spierdoli to se nie pograsz :P
-
Odpowiedź jest niezmiennie ta sama: nie podoba się, nie grasz :)))
- Żułek
gram ale na konsoli ;)
-
To co pyskujesz, jak Ciebie to nie dotyczy, konsolofcu ;)