Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Sybir pisze:Zespołu nie znam, ale koszulka klawa.
Albo BatlordCOFFIN pisze:Batlord:-)
no... ew. Batlord.yossarian84 pisze:Batlord albo Batlord?
https://www.metal-archives.com/bands/Ratlord/3540426557" onclick="window.open(this.href);return false;trup pisze:No proszę... kapela nieznana a ma fana...
Tak, tu też było wesoło:DHSVV pisze:nie wspominając o koncertówce Venom 'Gine Aleine RachtmusiR'
Tak, upomnieć tego ćwoka, który bez przerwy zasrywa temat swoimi namiętnościami. Każdy tutaj już doskonale wie, że kler to synonim pedofilii i na chuj ciągle drążyć temat. Jak komuś analną przyjemność sprawiają te upośledzone memy, to nie musi się tym dzielić na okrągło z innymi, wystarczy jak se chamsko porechocze pod pryszczem, bo to miał być temat o dowcipach, a nie własnym debilizmie.Sybir pisze:Czy mogę w czymś pomóc? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Próby dyskutowania z kol. trupem na temat treści publikowanych przez niego we wspomnianych wątkach podejmowałem kilkukrotnie, w różnym tonie - niestety, jak dotąd paliły one na panewce. Obawiam się, że w tej kwestii nie ma nic do dodania - można jedynie odjąć ;)byrgh pisze:Tak, upomnieć tego ćwoka, który bez przerwy zasrywa temat swoimi namiętnościami. Każdy tutaj już doskonale wie, że kler to synonim pedofilii i na chuj ciągle drążyć temat. Jak komuś analną przyjemność sprawiają te upośledzone memy, to nie musi się tym dzielić na okrągło z innymi, wystarczy jak se chamsko porechocze pod pryszczem, bo to miał być temat o dowcipach, a nie własnym debilizmie.Sybir pisze:Czy mogę w czymś pomóc? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To samo tyczy się polityki.
I we już się nie kajaj, dohtore Wycinke - na Twoim miejscu wyciąłbym jeszcze kilku użytkowników :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
hahhaaIMP-|-OUS pisze: