ramonoth pisze:Ja jebe, dawno tak mi dobrze żadna nowa muzyka nie zrobiła. Jak Kmiotek nie zrobi trasy w PL to jest jeszcze mniejszym chujem.
Akurat na żywo to tą załogę chciałbym zobaczyć raz jeszcze.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ramonoth pisze:Ja jebe, dawno tak mi dobrze żadna nowa muzyka nie zrobiła. Jak Kmiotek nie zrobi trasy w PL to jest jeszcze mniejszym chujem.
:DDDDDDnicram pisze:Gniewko po prostu nie jest w stanie przyznać, że znany zespół death metalowy nagrał zajebistą płytę. :-) On woli zachwycać się podziemnymi hipsteriadami. :-)))ramonoth pisze:
Gniewek wszędzie doszukuje się albo core albo power metalu. Muszę go offline zapytać, ale chyba ktoś go kiedyś zgwałcił.
Jak odbierasz bas na tej płycie?Drone pisze:Nic mi tak w tym roku dobrze nie zrobiło jak nowe MONSTROSITY. Być może w kategoriach absolutnych nie jest to płyta roku, ale teraz nad tym się nie zastanawiam :)
Bardzo dobrze - nie dominuje, a pojawia się i podkreśla dół tam, gdy gitary odpuszczają. Chciałoby może się słyszeć go więcej, ale przy takiej muzyce nie sprawdziłoby się to. Jest bdb. Moje jedyne zastrzeżenie to zbyt piękne solówki. Cała reszta mi pasuje - nawet brzmienie perkusji.Pacjent pisze:Jak odbierasz bas na tej płycie?Drone pisze:Nic mi tak w tym roku dobrze nie zrobiło jak nowe MONSTROSITY. Być może w kategoriach absolutnych nie jest to płyta roku, ale teraz nad tym się nie zastanawiam :)
Moim zdaniem solówki jak najbardziej na plus, tymczasem bas jest za bardzo "schowany". Być może histeryzuję, ale jestem fanem basu z okresu "Millennium".Drone pisze:Bardzo dobrze - nie dominuje, a pojawia się i podkreśla dół tam, gdy gitary odpuszczają. Chciałoby może się słyszeć go więcej, ale przy takiej muzyce nie sprawdziłoby się to. Jest bdb. Moje jedyne zastrzeżenie to zbyt piękne solówki. Cała reszta mi pasuje - nawet brzmienie perkusji.Pacjent pisze:Jak odbierasz bas na tej płycie?Drone pisze:Nic mi tak w tym roku dobrze nie zrobiło jak nowe MONSTROSITY. Być może w kategoriach absolutnych nie jest to płyta roku, ale teraz nad tym się nie zastanawiam :)
no to jestem w szoku. miałem nie sprawdzać, ale wobec tego chyba zmienię zdanieDrone pisze:Nic mi tak w tym roku dobrze nie zrobiło jak nowe MONSTROSITY. Być może w kategoriach absolutnych nie jest to płyta roku, ale teraz nad tym się nie zastanawiam :)
na żywo bardzo chętnie bym sprawdził :)Nasum pisze:Jestem pewien że na żywo jedyny plastik jaki byś doświadczył, to ten z obudowy telefonu, którym chciałbyś uwiecznić koncert. Nie mówię, że to najlepiej brzmiaca płyta death metalowa roku, ale plastikiem bym jej nie nazwał.
Żułek pisze:na żywo bardzo chętnie bym sprawdził :)Nasum pisze:Jestem pewien że na żywo jedyny plastik jaki byś doświadczył, to ten z obudowy telefonu, którym chciałbyś uwiecznić koncert. Nie mówię, że to najlepiej brzmiaca płyta death metalowa roku, ale plastikiem bym jej nie nazwał.
plastik może faktycznie to za duże słowo ale jest póki co na tyle drażniące że nie chce mi się tego już słuchać
dlatego robie sobie dłuższą przerwe ;)