Vader, Marduk - TUA (25 lat Chaosu) - trasa po PL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Vader, Marduk - TUA (25 lat Chaosu) - trasa po PL
Jeszcze Hydrozagadka i czasami Pogłos prezentują ciekawe sztuki.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- zaczyna szaleć
Medard pisze:Jeszcze Hydrozagadka i czasami Pogłos prezentują ciekawe sztuki.
Co Ty nie powiesz ;)
W Pogłosie byłem w samym lipcu 5 razy (First Blood, Brujeria, Crowbar, Slapshot, Lich King) a praskie podwórko (Hydro/Chmury) bardzo lubi się z Black Silesia, bo tam masa ich gigów jest (w tym roku Impiety, Manilla Road, Anal Vomit, Gruesome, Grave Desacrator, Night Demon, będzie Diamond Head a jeszcze coś na pewno mi umknęło).
- Medard
To dobrze, dzielnie chodź na te koncerty
i dawaj wpisy na masterfulu jak było.
Ja nie mogę sobie na to pozwolić czasowo
i finansowo, bo by mnie z domu kobita wygnała :)
i dawaj wpisy na masterfulu jak było.
Ja nie mogę sobie na to pozwolić czasowo
i finansowo, bo by mnie z domu kobita wygnała :)
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Kraków zaliczony.
Insidius - dawno nie widziałem tak nikomu do niczego niepotrzebnego bandu.
Arkona - bardzo dobry koncert. Na minus brak klasyków typu "Pluje na Twą Marność Psie", czy "Skrajna Nienawiść Egoistycznej egzystencji", ale generalnie bardzo konkretny występ.
Marduk - 20 raz w tym roku, 20 raz w młynie, rozpierdol jak zły, Bardzo fajna setrlsta, tylko wywaliłbym "the Levelling Dust", bo ten wałek jest nudny jak gówno. Ale tak to tip - top.
Vader - klasa. Mi sie Vader podobał, ale to pewnie dlatego, że 1) ze 6 lat nie widziałem, 2) nie czarujmy się, to juz nigdy nie będzie TEN Vader, ale jako trupa rekonstrukcyjna daje bardzo rade. James za garami ba bardzo docentowski drive i te numery na żywo w obecnej formie na pewnio brzmiały co najmniej przyzwoicie. Szwedzi to jednak mimo wszystko obecnie klasa wyżej zdecydowanie.
Insidius - dawno nie widziałem tak nikomu do niczego niepotrzebnego bandu.
Arkona - bardzo dobry koncert. Na minus brak klasyków typu "Pluje na Twą Marność Psie", czy "Skrajna Nienawiść Egoistycznej egzystencji", ale generalnie bardzo konkretny występ.
Marduk - 20 raz w tym roku, 20 raz w młynie, rozpierdol jak zły, Bardzo fajna setrlsta, tylko wywaliłbym "the Levelling Dust", bo ten wałek jest nudny jak gówno. Ale tak to tip - top.
Vader - klasa. Mi sie Vader podobał, ale to pewnie dlatego, że 1) ze 6 lat nie widziałem, 2) nie czarujmy się, to juz nigdy nie będzie TEN Vader, ale jako trupa rekonstrukcyjna daje bardzo rade. James za garami ba bardzo docentowski drive i te numery na żywo w obecnej formie na pewnio brzmiały co najmniej przyzwoicie. Szwedzi to jednak mimo wszystko obecnie klasa wyżej zdecydowanie.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
- zaczyna szaleć
Że kurwa co?!? :DOferma pisze:Marduk - 20 raz w tym roku, 20 raz w młynie, rozpierdol jak zły,
ŻE KURWA CO???Oferma pisze:Bardzo fajna setrlsta, tylko wywaliłbym "the Levelling Dust", bo ten wałek jest nudny jak gówno.
-
- zaczyna szaleć
Nie ma chyba tematu o MARDUK, więc wklejam tu... był Rzeszów, teraz jest Gwatemala :) https://fakty.tvn24.pl/fakty-o-swiecie, ... 72077.html" onclick="window.open(this.href);return false; - zakazać lizania czaszek !
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
- uglak
Nergal pewnie wlasnie pakuje paczki z cd i psia karma adresowane do gwatemalskich parlamentarzystow w nadzieji na podobna promocje ;-)
Guilty of being right