Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Nasum pisze:Zawiesiłem ucho na nowym Terrorizerze, i ło matko bosa! Tym razem to solidny kop w ryj, na pierwsze wrażenie przyćmione zostały dwie poprzednie płyty!
Tak. Jest to wpierdol. Jedna z najlepszych płyt tego roku.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Całkiem ok ta płyta, trochę bardziej deathmetalowa niż moszna było oczekiwać, ale słychać tu echa starego dobrego Terrorizer. Wokale mocno deathmetalowe i niestety dość monotonne/na jedno kopyto, przez co ciągną mi ten krążek w dół i zabijają nieco jego dynamikę. Brzmienie tez mogłoby być bardziej brudne. Do płyty roku, nawet w kategoriach stricte metalowych daleko, ale wstydu nie ma.
Okładka taka sobie, muzycznie jednak nie mam zastrzeżeń, nawet jeśli chodzi o wokale. Chciałbyś aby były urozmaicone wrzaskami? Nie wiem czy akurat tutaj by się to sprawdziło. Jak dla mnie bardzo udany materiał, nowe kawałki mają w sobie mnóstwo dynamiki i co najważniejsze, nie są zbitkiem riffów i prącej do przodu perkusji. Mają w sobie coś.