POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Jest, nie przeczę, ale kto tu tak naprawdę pełni rolę IMiGW? :(
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nagrobek
- zahartowany metalizator
pamiętaj, ze jezus płacze na krzyżu gdy wypowiadasz takie słowa. chyba nie chcesz by było mu przykro?byrgh pisze:https://warszawa.onet.pl/marsz-zwolenni ... 28thn2.amp
W końcu te tępe kurwy zamkną swoje skurwiałe, puszczalskie mordy.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja wiedziałem, że klasa polityczna i menedżerska pije.. ale żeby 60 tysięcy butelek w 2 lata!?
Z magazynów Orlenu zniknęło 60 tys. butelek wina. "Trwają czynności sprawdzające"

Z magazynów Orlenu zniknęło 60 tys. butelek wina. "Trwają czynności sprawdzające"

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- dzik
Najlepiej w krematorium. Oba te marsze to wyjątkowa pedaliada.Pan_Kimono pisze:bardzo chcialbym, zeby te dwa marsze sie spotkaly.
dobry kościół to kościół spalony
- uglak
535 pisze:Około godziny 18.30 policja poinformowała uczestników marszu zwolenników aborcji, który przechodził ulicami stolicy, o jego rozwiązaniu. Podczas manifestacji zapalono liczne race, służby porządkowe uznały, że naruszone zostały warunki demonstracji.
Domyślam się, że jedenastego listopada, marsz niepodległości spotka ten sam los. Zgodnie z przepisami.

Guilty of being right
- trup
Afera taśmowa. Kelnerzy obciążają Morawieckiego

"(...)Jest początek 2015 r., śledztwo w sprawie afery taśmowej wchodzi w decydującą fazę.
Podczas jednego z przesłuchań prowadząca sprawę prokurator Anna Hopfer z Prokuratury Okręgowej Warszawa-Praga pyta kelnera Łukasza N.: „Czy zarejestrował pan rozmowę jednego z prezesów banku dotyczącą zawierania pożyczek i kredytów na podstawione osoby, tzw. słupy?”
Łukasz N. odpowiada: „Tak, tak mi się wydaje, bo jakość tego nagrania była słaba, ja je odsłuchiwałem to było nagranie Morawieckiego z jakimś mężczyzną. Ja nie znam tego mężczyzny, w tej rozmowie brały udział tylko tych dwóch mężczyzn. Morawiecki jest z banku BZW BK. Z tego co pamiętam to rozmawiali o jakiś budynkach, tamten drugi człowiek którego nie znam powiedział że jakaś osoba się obawia i chce się wycofać z tego interesu. Rozmawiali o zakupie budynków pod inwestycje i mieli tam wynajmować pod jakieś biznesy ale dokładnie nie pamiętam. Rozmawiali że dokumenty mają być sporządzone na jakąś osobę. Rozmawiali, że będą mieli te, że oni będą mieli te lokale zakupione na inne osoby, że na inne osoby będą wystawione dokumenty. Nie pamiętam czy w tej rozmowie była mowa o pożyczkach i kredytach na słupy. Oni rozmawiali o tym że będą kupować nieruchomości na podstawione osoby. Ten mężczyzna który się spotkał z Morawieckim powiedział, że prawdopodobnie jakaś kobieta się obawia i chce się wycofać. Nie pamiętam czy on precyzował czego się boi ta kobieta. Marek Falenta dostał ode mnie to nagranie. Ja o tym nagraniu mówiłem pani [XXX] z CBŚ.”(...)
------------------------
Ciekawe co z tego wyniknie...?
"(...)Jest początek 2015 r., śledztwo w sprawie afery taśmowej wchodzi w decydującą fazę.
Podczas jednego z przesłuchań prowadząca sprawę prokurator Anna Hopfer z Prokuratury Okręgowej Warszawa-Praga pyta kelnera Łukasza N.: „Czy zarejestrował pan rozmowę jednego z prezesów banku dotyczącą zawierania pożyczek i kredytów na podstawione osoby, tzw. słupy?”
Łukasz N. odpowiada: „Tak, tak mi się wydaje, bo jakość tego nagrania była słaba, ja je odsłuchiwałem to było nagranie Morawieckiego z jakimś mężczyzną. Ja nie znam tego mężczyzny, w tej rozmowie brały udział tylko tych dwóch mężczyzn. Morawiecki jest z banku BZW BK. Z tego co pamiętam to rozmawiali o jakiś budynkach, tamten drugi człowiek którego nie znam powiedział że jakaś osoba się obawia i chce się wycofać z tego interesu. Rozmawiali o zakupie budynków pod inwestycje i mieli tam wynajmować pod jakieś biznesy ale dokładnie nie pamiętam. Rozmawiali że dokumenty mają być sporządzone na jakąś osobę. Rozmawiali, że będą mieli te, że oni będą mieli te lokale zakupione na inne osoby, że na inne osoby będą wystawione dokumenty. Nie pamiętam czy w tej rozmowie była mowa o pożyczkach i kredytach na słupy. Oni rozmawiali o tym że będą kupować nieruchomości na podstawione osoby. Ten mężczyzna który się spotkał z Morawieckim powiedział, że prawdopodobnie jakaś kobieta się obawia i chce się wycofać. Nie pamiętam czy on precyzował czego się boi ta kobieta. Marek Falenta dostał ode mnie to nagranie. Ja o tym nagraniu mówiłem pani [XXX] z CBŚ.”(...)
------------------------
Ciekawe co z tego wyniknie...?
-
- weteran forumowych bitew
Wrzutka raczej. Temat tej taśmy pojawił się, gdy został desygnowany na Premiera. Odzew w zasadzie zerowy był.
- trup
Może i zerowy.... niemniej temat się pojawił, ale odczytów mało... a materiał ponoć ktoś gdzieś ma.... (?)
Niemniej.... skoro jego taśmy nie wypłynęły, to kto tym zarządzał!?
Niemniej.... skoro jego taśmy nie wypłynęły, to kto tym zarządzał!?
-
Zostaw, nie warto :Dnagrobek pisze:pamiętaj, ze jezus płacze na krzyżu gdy wypowiadasz takie słowa. chyba nie chcesz by było mu przykro?byrgh pisze:https://warszawa.onet.pl/marsz-zwolenni ... 28thn2.amp
W końcu te tępe kurwy zamkną swoje skurwiałe, puszczalskie mordy.
Komentarz tego typu obrazuje, Nasze, lokalne podejście i wydanie Miłości do Bliźniego, szacunku do Człowieka zdeklarowanych piewców religii i wartości ponad 1000-letniego chrześcijaństwa
- Headcrab
- Kontakt:
Dlaczego wszechmogący Bóg nie może sprawić, że kobieta która w razie wpadki zrobiłaby sobie aborcję, nie zajdzie w żadną ciążę? W ten sposób mógłby zapobiec zabijaniu nienarodzonych dzieci.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Dokładnie o to chodzi. Ale ze zwierzętami, które sądzą, że liczy się tylko dymanie lasek, i oczywiście lizanie czaszek, się nie rozmawia, ino kijem przez łeb, i każdy szanujący ksiądz też zrobiłby to samo :)Headcrab pisze:Dlaczego wszechmogący Bóg nie może sprawić, że kobieta która w razie wpadki zrobiłaby sobie aborcję, nie zajdzie w żadną ciążę? W ten sposób mógłby zapobiec zabijaniu nienarodzonych dzieci.
-

Jak myślicie, co go tak/z czego się cieszy? ;d
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
^
pewnie to;

pewnie to;

-
- rasowy masterfulowicz
Na tym to wszystko polega - wolny wybór. Możesz robić wszystko, ale nie wszystko przyniesie Tobie korzyść - rób jak uważasz.Headcrab pisze:Dlaczego wszechmogący Bóg nie może sprawić, że kobieta która w razie wpadki zrobiłaby sobie aborcję, nie zajdzie w żadną ciążę? W ten sposób mógłby zapobiec zabijaniu nienarodzonych dzieci.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Triceratops
Moze ale mu sie nie chce. Jakby mial spelniac zyczenie kazdego lolka z masterfula to nie mialby chwili wolnego.Headcrab pisze:Dlaczego wszechmogący Bóg nie może sprawić
woodpecker from space
- Sybir
Potwierdzam - mówił mi to samo.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Aha, bo jak to leciało? "1. Bóg nie istnieje, 2. Nienawidzę go" ;]
- Sybir
Nie widzę związku, ale jak wolisz. Abstrahując, z podobną postawą można się jednak dość często spotkać, żadne kuriozum, imo.
- trup
ależ owszem. bóg istnieje. I potrzebuje pieniędzy. Dużo. W dodatku dał ludziom wolną wolę, żeby sobie robili od czasu do czasu tsunami, trzęsienia ziemi, czarne ospy i takie tam. Bo bóg kocha ludzi. tak bardzo, że im dopierdala czym się da :D
- trup