OPETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: OPETH
Jeżeli tak , to ja nie wiem czym tego słuchasz. Tak poważnie. Ostatnia płyta Opeth uczyniła mi małe kuku. Najpierw były podśmiechujki, choć potężny Strange Brew podobał mi się od samego początku. Potem wpadłem jak do studni, a na koniec oswoiłem nawet te nieznośne ferionowskie momenty z bonusowego cd. Bardzo dobra i ciekawa muzyka z doskonałym wokalem.
-
- mistrz forumowej ceremonii
535 pisze:Jeżeli tak , to ja nie wiem czym tego słuchasz. Tak poważnie. Ostatnia płyta Opeth uczyniła mi małe kuku. Najpierw były podśmiechujki, choć potężny Strange Brew podobał mi się od samego początku. Potem wpadłem jak do studni, a na koniec oswoiłem nawet te nieznośne ferionowskie momenty z bonusowego cd. Bardzo dobra i ciekawa muzyka z doskonałym wokalem.
Zaskoczonym.Ale brawo,brawo. Spróbuj sobie jeszcze Heritage i Pale communion.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Medard
Już 20.08 Prog in Park w Wwie z Opeth jako gwiazdą. Pewnie nie zagrają zbyt długo,
ale ostatnie setlisty mają głównie starszy materiał plus dwa lub trzy numery z Sorceress. Powinno być dobrze. Bilecik czeka na wyjęcie z szafki :)
ale ostatnie setlisty mają głównie starszy materiał plus dwa lub trzy numery z Sorceress. Powinno być dobrze. Bilecik czeka na wyjęcie z szafki :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To ewidentnie on. Można spodziewać się wpływów muzyki klezmerskiej.Medard pisze:Opeth zapowiedział premierę koncertowego wydawnictwa, zatytułowanego "Garden Of The Titans: Live At Red Rocks Amphitheatre".
Czyżby do skałdu dołączył A Duda (pierwszy z lewej)?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
W tym układzie drugi od lewej byłby Gabriel Batistuta :)Harlequin pisze:Wygląda troche jak Sławek Peszko...
Tylko Peszko ma zawsze mętne zapijaczone spojrzenie, ten na okładce jest dumny ze swojego dzieła.
-
[youtube][/youtube]
jest MOC. Widziałem ich na żywo 3 razy na przestrzeni 20 lat i zawsze było zajebiście.
jest MOC. Widziałem ich na żywo 3 razy na przestrzeni 20 lat i zawsze było zajebiście.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- maciek z klanu
W połączeniu z Radkiem sikorskimHarlequin pisze:Wygląda troche jak Sławek Peszko...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Medard
Jak dotąd, widziałem ich dwa razy i było świetnie.
Chciałbym, żeby coś zmienili w swojej muzyce,
bo ten artrock/ progrock, serwowany od trzech płyt już mnie nudzi.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
a ja bym chciał żeby dojebali totalnie zwariowanym gównem które nie ma nic wspólnego z metalem:)Medard pisze:Jak dotąd, widziałem ich dwa razy i było świetnie.
- Medard
Chciałbym, zeby zagrali całą My arms your hearse i lizali na koncercie czaszki z tworzywa oblepione gównem, a potem wymiotowali do kielichów. Później mają przeprosić za obie płyty po Heritage.[V] pisze:a ja bym chciał żeby dojebali totalnie zwariowanym gównem które nie ma nic wspólnego z metalem:)Medard pisze:Jak dotąd, widziałem ich dwa razy i było świetnie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Hehe, akurat Heritage to fantastyczny album jest. A nienawidzilem pasjami jak wyszedł, wydawał się wymuszony i nieszczery. Dzisiaj widzę to zupełnie inaczej, tam każda piosenka się broni.
Oczywiście dwie kolejne płyty również masa ok, zwłaszcza ostatnia.
- Medard
Heritage jest bdb, reszta też ujdzie, ale mam wrażenie, że Michael odjechał mentalnie w dziwne rejony, boję się o niego, że upadek będzie bolesny.[V] pisze:Hehe, akurat Heritage to fantastyczny album jest. A nienawidzilem pasjami jak wyszedł, wydawał się wymuszony i nieszczery. Dzisiaj widzę to zupełnie inaczej, tam każda piosenka się broni.
-
- rozkręca się
Dwóch bardzo przypomina mi Macierewicza
-
chuja tam,kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.Medard pisze:Heritage jest bdb, reszta też ujdzie, ale mam wrażenie, że Michael odjechał mentalnie w dziwne rejony, boję się o niego, że upadek będzie bolesny.[V] pisze:Hehe, akurat Heritage to fantastyczny album jest. A nienawidzilem pasjami jak wyszedł, wydawał się wymuszony i nieszczery. Dzisiaj widzę to zupełnie inaczej, tam każda piosenka się broni.