Sinsaenum, HateSphere, Critical mess 6.10.18 Warszawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- biopago
- rozkręca się
Sinsaenum, HateSphere, Critical mess 6.10.18 Warszawa
W Proximie było w sumie może ze 30 osób ale wszystkie trzy zespoły dały z siebie 100%. Atmosfera jak na prywatnej imprezie :)
-
- starszy świeżak
Re: Sinsaenum, HateSphere, Critical mess 6.10.18 Warszawa
Pięćdziesiąt kilka naliczyliśmy z kumplem w szczycie ;)
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Supergrupa byłego perkusisty slipknota i 50 osób, trochę słabo.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Niefajnie, że na dobry koncert przychodzi mało osób, ale fajnie, że nie zrobiło się z tego siedlisko fanów Slipknot. Przed kilkoma laty, gdy Dave Lombardo grywał z zespołem PHILM, spory odsetek publiki stanowili fani Slayera. Oczywiście nie trudno domyślić się, że ich zachowanie - delikatnie mówiąc - nieco średnio wpasowywało się w klimat kameralnej muzyki PHILM. Dave Lombardo też nie wyglądał na zadowolonego, słysząc pijackie okrzyki "Angel of Deeeef" co kawałek. Trochę jak naplucie mu w twarz :p
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- biopago
- rozkręca się
Joey jak zobaczył ten tłum to się trochę zdziwił... tym bardziej, że kilka dni wcześniej mieli soldout'y we FrancjiHeadcrab pisze:Supergrupa byłego perkusisty slipknota i 50 osób, trochę słabo.

- gelO
- rasowy masterfulowicz
Grali jakby pod sceną było 10 razy tyle ludzi, ale nie powiem że to był jakiś zajebisty koncert. Pierwsze płyta podoba mi się, druga już nie bardzo. HateSphere chyba podobało mi się bardziej. Po koncercie wszyscy wyleźli, bardzo chętni do robienia fotek, rozmów, Joey jak się rozgadał to nie bardzo chciał kończyć :) Perkusista z niego bdb, cały koncert w skórze napierdalał. Stéphane z Loudblast coś wspomniał o nowej płycie, gitarzysta Hatesphere był w szoku, że bluza którą kupiłem 10 lat temu na ich koncercie jeszcze żyje i ma się całkiem dobrze. Ogólnie było całkiem miło.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Kompletnie zapomniałem, że jest ten koncert. Nauczka, że trzeba zapisywać albo od razu kupować bilet.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- biopago
- rozkręca się
Ja mam terminy koncertów w kalendarzu w telefonie. Kolorami zaznaczone czy mam już kupione bilety,czy nie. :)Drone pisze:Kompletnie zapomniałem, że jest ten koncert. Nauczka, że trzeba zapisywać albo od razu kupować bilet.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Dobry pomysł. Też tak zrobię, bo to nie pierwszy raz mi się tak zdarzyło.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.