Przyszłość forum
Moderator: Gore_Obsessed
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: Przyszłość forum
Jestem po wypłacie.... Kiedy mogę wpłacać? :)
-
- zahartowany metalizator
Na złość tobie będę tu do samego końca, a nawet dzień dłużej i będziesz się musiał z tym jakoś pogodzić, skoro nie ogarniasz opcji "dodaj do wrogów", nieuku :)Ascetic pisze:byrgh pisze:Śmieszkowe posty powinny przesądzić, czy warto dalej pchać ten wózek, czy nie warto. Na moje, a mówię to jako skrajny realista, nie ma to na dłuższą metę sensu. Bo po pierwszym okresie fascynacji, zaciskania zębów i poczucia elitaryzmu, wróci szara rutyna, zaczną się pretensje i roszczenia. I nic dziwnego, bo płatnik ma sobie prawo nie życzyć, narażać się na niechciany content czy by jakiś tępy parch, wyciągający śmierdzące łapy po zasiłek pyskował i korzystał z dóbr internetu. A jest tu paru zarówno takich, co pogadaliby na poziomie, i takich, co robiliby dym, ale za cudzą krwawicę (nie mam na myśli Lucka, on jest spoko). Z drugiej strony obaj zapłacą i obaj będą próbowali udowodnić, że zapłacili więcej. Człowiek jest tylko człowiekiem i nie da się przestrzec przed pewnymi zachowaniami. Dlatego na wdrożeniu abonamntu nie powinno się to zakończyć, tylko powinien to być asumpt do spreparowania regulaminu, który można by było skutecznie wdrożyć, by takim sytuacjom zapobiec i forum miało ręce i nogi. Za hajsem idzie już duża odpowiedzialność, a wszelkie groźby i prośby nie mają sensu i wszyscy mieli szansę się przekonać, ilekroć np. wydzielano strefy czy dawano ostrzeżenia.
zawijaj mandżur. już czas.
W ogóle to znając już zdanie innych, proponowałbym zamknąć ten temat do dnia sądu, zostawić jeno ankietę ewentualnie, bo nawet w takich chwilach hołota nie potrafi przyhamować swojej mordy i nie srać na lewo i prawo :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
przecież to najlepsze forum o metalu w polskim necie, więc co za gówno zalęgło sie we łbie metalucha, że chce zamykać? nie będę przecież pod swoim nazwiskiem pisać na fb tych samych bzdur, co tutaj xD
Ostatnio zmieniony 10-10-2018, 11:59 przez yossarian84, łącznie zmieniany 1 raz.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
frekwencja w ankiecie, jest taka jak na niektórych gigs, niby kultowe kapele, grające jedyny raz w PL a bida straszna...
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- maciek z klanu
dorzuce sie, choc zona zas sie wkurwi ze kase na metale wydaje :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
co'tam koleś dżezmen nie wpuścił ci dziś ślimaka w dupe i znów nerwy?byrgh pisze:Na złość tobie będę tu do samego końca, a nawet dzień dłużej i będziesz się musiał z tym jakoś pogodzić, skoro nie ogarniasz opcji "dodaj do wrogów", nieuku :)Ascetic pisze:byrgh pisze:Śmieszkowe posty powinny przesądzić, czy warto dalej pchać ten wózek, czy nie warto. Na moje, a mówię to jako skrajny realista, nie ma to na dłuższą metę sensu. Bo po pierwszym okresie fascynacji, zaciskania zębów i poczucia elitaryzmu, wróci szara rutyna, zaczną się pretensje i roszczenia. I nic dziwnego, bo płatnik ma sobie prawo nie życzyć, narażać się na niechciany content czy by jakiś tępy parch, wyciągający śmierdzące łapy po zasiłek pyskował i korzystał z dóbr internetu. A jest tu paru zarówno takich, co pogadaliby na poziomie, i takich, co robiliby dym, ale za cudzą krwawicę (nie mam na myśli Lucka, on jest spoko). Z drugiej strony obaj zapłacą i obaj będą próbowali udowodnić, że zapłacili więcej. Człowiek jest tylko człowiekiem i nie da się przestrzec przed pewnymi zachowaniami. Dlatego na wdrożeniu abonamntu nie powinno się to zakończyć, tylko powinien to być asumpt do spreparowania regulaminu, który można by było skutecznie wdrożyć, by takim sytuacjom zapobiec i forum miało ręce i nogi. Za hajsem idzie już duża odpowiedzialność, a wszelkie groźby i prośby nie mają sensu i wszyscy mieli szansę się przekonać, ilekroć np. wydzielano strefy czy dawano ostrzeżenia.
zawijaj mandżur. już czas.
W ogóle to znając już zdanie innych, proponowałbym zamknąć ten temat do dnia sądu, zostawić jeno ankietę ewentualnie, bo nawet w takich chwilach hołota nie potrafi przyhamować swojej mordy i nie srać na lewo i prawo :)
poza tym nie przegina,j bo znów będziesz miał ciężkie życie ze mną. nie polecam
Poro
-
Strach się bać, normalnie strach się bać :D Coś ci się chyba pomyliło. No ale właśnie ciebie w swoim pierwotnym wywodzie, wiecznie utyskujący pod wieloma postaciami, nieogarniający podstaw gramatycznych kiepie miałem na myśli, tak między innymi :D I między innymi dlatego jestem za zamknięciem, bo nic mi nie zrobi tak bardzo, jak świadomość tego, że po zamknięciu forum se ten głupi ryj rozwalisz :) Ode mnie tyle i wypierdalaj w kosmos, męski niedopałku ;)
:D Na Facebooku, w polu "nazwisko" też przecież możesz se wpisać co Ci się żywnie podoba, więc nie wiem, w czym problem :Dyossarian84 pisze:przecież to najlepsze forum o metalu w polskim necie, więc co za gówno zalęgło sie we łbie metalucha, że chce zamykać? nie będę przecież pod swoim nazwiskiem pisać na fb tych samych bzdur, co tutaj xD
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
>obrażanie kogoś na forumAscetic pisze: poza tym nie przegina,j bo znów będziesz miał ciężkie życie ze mną. nie polecam
>ciężkie życie
xD srogi debil. tatełe musiał mieć ciężką rękę, gdy byłeś dzieckiem, co? xD
- Ascetic
zresztą. załatwie to inaczej.yossarian84 pisze:>obrażanie kogoś na forumAscetic pisze: poza tym nie przegina,j bo znów będziesz miał ciężkie życie ze mną. nie polecam
>ciężkie życie
xD srogi debil. tatełe musiał mieć ciężką rękę, gdy byłeś dzieckiem, co? xD
Ostatnio zmieniony 10-10-2018, 12:27 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
I ja miałbym za to płacić? Niedoczekanie
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Ascetic
ok.
zmieniłem zdanie.
ustalenie stawki za rok z góry.
ci co nie zapłacą niech się gonią.
zmieniłem zdanie.
ustalenie stawki za rok z góry.
ci co nie zapłacą niech się gonią.
Poro
Frekwencja w ankiecie jasno pokazuje, że gdy przychodzi do pieniędzy zaczyna się problem. Dlatego albo należy to zamknąć, albo udostępnić tylko tym którzy zapłacą i potem ewentualnie zamknąć.
- bullet
- zaczyna szaleć
Ja proponuję zebrać kasę, a potem zamknąć forum całkowicie. :D
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
te 125 zł to jest cała miesięczna opłata za serwer w ogóle? admin od miesięcy sprzedaje 986969 płyt, może faktycznie potrzebuje kasy na coś chłopina :-( więc ja tam rozumiem, że trzeba się zrzucić.
-
- postuje jak opętany!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie będę pisać, ale długo tu pisałem, więc zapłacę za rok.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Believer
- weteran forumowych bitew
Poznałem tutaj masę muzyki i nie wyobrażam sobie, żeby to forum zniknęło z sieci. Płacę.
- trup
dam "5taka". A co!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Następny, co się będzie kajał nie wiadomo po co. Wracaj na forum, póki jeszcze zipie i nie pierdol ;)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Nie będę pisać, ale długo tu pisałem, więc zapłacę za rok.
- uglak
zwlaszcza, ze nieobecnosc na forume nie przelozyla sie na wiecej postow ŚBK. wrecz przeciwnie ;-)byrgh pisze:Następny, co się będzie kajał nie wiadomo po co. Wracaj na forum, póki jeszcze zipie i nie pierdol ;)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Nie będę pisać, ale długo tu pisałem, więc zapłacę za rok.
Guilty of being right