535 pisze: Nie szalej. W klasyfikacji użytkowników deklarujących marnotrawienie tutaj czasu jesteś w grupie liderów.
wiem. tak to po prostu "ostatnio" widzę
Moderator: Gore_Obsessed
535 pisze: Nie szalej. W klasyfikacji użytkowników deklarujących marnotrawienie tutaj czasu jesteś w grupie liderów.
Szukasz innych forów, stronek z info o koncertach oraz zespołach, to proszę:Heretyk pisze:535 pisze: Nie szalej. W klasyfikacji użytkowników deklarujących marnotrawienie tutaj czasu jesteś w grupie liderów.
O toto, dla mnie jako 'zagraniczniaka' właściwie tylko taka opcja wchodzi w grę.ozob pisze:Jakie przelewy? Tylko PayPal.
Byłem, nie polecam :)Medard pisze:facebook, grupa metalcollectors
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Przecież z tego co zauważyłem same wpisy, teorie, jak i wrzucane płyty są często bliźniacze z gustem forumowiczów.Sybir pisze:Byłem, nie polecam :)Medard pisze:facebook, grupa metalcollectors
Ojapierdole, trzeba faktycznie nie mieć życia. Andrzej dawaj szybko numer konta, bo jak się tamci zorientują to będzie jak w marketowych gazetkach, pakiety, promocje łączone z wizytą u kosmetyczki, karnet na siłownię, skrzynka świeżych jabłek gratis itp.Medard pisze:Szukasz innych forów, stronek z info o koncertach oraz zespołach, to proszę:Heretyk pisze:535 pisze: Nie szalej. W klasyfikacji użytkowników deklarujących marnotrawienie tutaj czasu jesteś w grupie liderów.
rockmetal.pl, można posiadać konto i pisać pod tekstami, a nawet bez niego
darkplanet.pl, podobnie
kvlt.pl
artrock.pl
progrock.pl
brutalland, forum analogiczne do masterful
metalside.pl, nie wiem, czy jeszcze żyje
facebook, grupa metalcollectors
Nie o to mi chodzi.Anzhelmoo pisze:Przecież z tego co zauważyłem same wpisy, teorie, jak i wrzucane płyty są często bliźniacze z gustem forumowiczów.Sybir pisze:Byłem, nie polecam :)Medard pisze:facebook, grupa metalcollectors
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
535 pisze:Głosowało 88 osób. Na podobno 3000. Jakie to polskie.
Masz gestozob pisze:10 zeta na rok platne przez PayPal. Takie cos proponuje.
Karkasonne pisze:Siema, poprosiłem właśnie Ola o wywalenie konta, więc nie ma już odwrotu;) posty zostają;) założę nowe, tylko na potrzeby Świata Bez Końca, więc tak jakby tutaj jestem, ale nie planuję pisać poza tematem ŚBK (albo raczej planuję nie pisać), mam nadzieję że nie pojawi się nic co by mnie zmusiło do zmiany zdania;) Jakby ktoś chciał się odezwać na żywo, piwo na koncercie czy coś, to dawajcie znać. Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, których poznałem osobiście. Gdybyście widzieli mnie gdzieś tam albo wpadali do Krakowa, to dajcie znać;) Cheers!