Bo? Ciemnowłosa drobna, niska. Jak dla mnie pasuje.uglak pisze:to hinduska - co oczywiscie nie zmienia faktu, ze wybor z dupy
Edit:

Serio nie pasuje na Yen?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Bo? Ciemnowłosa drobna, niska. Jak dla mnie pasuje.uglak pisze:to hinduska - co oczywiscie nie zmienia faktu, ze wybor z dupy
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
poza tym jaki sens jest obsadzac sikse (na oko 20 lat) w roli stuletniej czarodziejki? nie bez powodu w polskiej wersji wzieli Wolszczakowa, ktora byla wtedy juz po 40tceMiała czarne loki, bladą twarz
No, ale Yen urodą pasuje akurat, po raz kolejny odsyłam do zdjęcia. Ponadto skąd wiesz że w świecie Sapkowskiego wszyscy byli biali? Ostrzegam znam te książki na pamięć.uglak pisze:nie przeszkadzaja mi azjaci, murzyni czy inuici tylko lamanie realiow przedstawianego swiata parytetami rasowymi
Ten film był zajebisty jako kabaret, zawsze niszczył mnie ten dialog:Heretyk pisze: gorzej niż Polacy na pewno tego nie zrobią, bo się zwyczajnie nie da
BTW pamiętam że jeszcze w czasach jego kręcenia na planie zjawiały się fanowskie Sapkowski-kommanda, które zakłócały proces tworzenia. Oby tym razem udało się :)Smok: Bihfsisdfzxzxzxhsdssadfdsfhasdzxsifhdsifhg!!!
Eyck z Densle: On mówi!!!