MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MAYHEM
Ale po chuj okładkę zmienili?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
nowa okładka lepsza, nowe brzmienie lepsze. Nie sądziłem, że to może zabrzmieć tak dobrze.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zahartowany metalizator
Black metal z poprawoinym brzmieniem to pozerstwo i profanacja, a nie black metal!
- trup
what!??!?!?!??!?Only_True_Believers pisze:nowa okładka lepsza, nowe brzmienie lepsze. Nie sądziłem, że to może zabrzmieć tak dobrze.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- dzik
No ni chuja. Nowa okładka do piet nie dorasta starej.trup pisze:what!??!?!?!??!?Only_True_Believers pisze:nowa okładka lepsza, nowe brzmienie lepsze. Nie sądziłem, że to może zabrzmieć tak dobrze.
dobry kościół to kościół spalony
- nicram
Tak! Brzmi sto razy lepiej. I perkusja i gitary. Stężenie plastikowej pedaliady jakby mniejsze.vicek pisze:No lepiej brzmi jak oryginał .
all the monsters will break your heart
- ozob
Z tym brzmieniem to jest tak jakby ktos chcial poprawic "Sloneczniki" van Gogha, bo za blade.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Przecież brzmienie nie jest poprawione, tylko wręcz przeciwnie. Nieco dziwne - pozbawiać wybitnego albumu jego największych zalet...
Co do okładki - oryginalna miała klimat, ale ta również oddaje sens. Bardzo fajnie, że ją odświeżyli.
Co do okładki - oryginalna miała klimat, ale ta również oddaje sens. Bardzo fajnie, że ją odświeżyli.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- nicram
Ja tam widzę to tak: pierwsza wersja była nieudanym szkicem. Nowa to położenie właściwych kresek i kropek. :-)
all the monsters will break your heart
-
- mistrz forumowej ceremonii
Twoja stara nieudany szkic.nicram pisze:Ja tam widzę to tak: pierwsza wersja była nieudanym szkicem. Nowa to położenie właściwych kresek i kropek. :-)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Zmiana okładki jest niedopuszczalna ponieważ wtedy traci sens ta z 'European Legions'.Anzhelmoo pisze:
Yare Yare Daze
- Sybir
Kol. nicram to sobie chyba dzisiaj niewłaściwie położył kreskę na laboratoryjnym blacie :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- bullet
- zaczyna szaleć
Poprawili brzmienie? Hellhammer nagrał gary od nowa? ;))
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- vicek
Przecież to były trigery ...Sample, a Sample można podmienić na lepiej brzmiące i inaczej zapodać eq .. Czy ty myślisz że tak prawdziwe gary brzmią??? Pan HH wystukał uderzenia i podłożyli pod nie sample , bądź sample zblendowane z prawdziwą perką.bullet pisze:Poprawili brzmienie? Hellhammer nagrał gary od nowa? ;))
-
Vicuś, wyluzuj. On żartował.
- maciek z klanu
Przecież metal jest dla dzieci. Idź słuchać ghost i ulver[V] pisze:Twoja stara nieudany szkic.nicram pisze:Ja tam widzę to tak: pierwsza wersja była nieudanym szkicem. Nowa to położenie właściwych kresek i kropek. :-)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Ghost i Ulver serious business :D
- Stoigniew
Mogę zrozumieć starych (??) pierdzieli z Manowar że z braku nowych pomysłów nagrywają sobie na nowo stare płyty, ale Mayhem ?? Nikt im nie każe nagrywać nowej płyty, więc jeśli nie mają pomysłów bo się wypalili, to niech lepiej milczą. Tak też będzie dobrze.
A "Grand..." uważam za świetną płytę... jedną z najbardziej niebagatelnych w black metalu.. te wszystkie późniejsze Deastpell Omegi i inne kwadratowe ciulstwa mogą się schować.
A "Grand..." uważam za świetną płytę... jedną z najbardziej niebagatelnych w black metalu.. te wszystkie późniejsze Deastpell Omegi i inne kwadratowe ciulstwa mogą się schować.
-
Nie no, nie możemy nikomu zabraniać grzebać przy własnych płytach, możemy sobie ponarzekać, ale bez jaj... ;)
Niech se zresztą każdy robi, co mu się żywnie podoba. Na Stormblast 2005 nikt z tego co wiem nie narzekał, a i remaster Human (Death) spotkał się z pozytywnym odzewem :)
Niech se zresztą każdy robi, co mu się żywnie podoba. Na Stormblast 2005 nikt z tego co wiem nie narzekał, a i remaster Human (Death) spotkał się z pozytywnym odzewem :)
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Ja z kolei to nawet jednej kreseczki bym tam nie przesunął. :)nicram pisze:Ja tam widzę to tak: pierwsza wersja była nieudanym szkicem. Nowa to położenie właściwych kresek i kropek. :-)
Doskonała płyta, która ukazała się w doskonałym momencie.