i małym rozumku ?byrgh pisze:Stawiam na donatora o złotym sercu.

w sumie to by wiele wyjaśniało, ktoś zabulił a adminy poszły w tango :P i czekają na nastepnych :P
Moderator: Gore_Obsessed
i małym rozumku ?byrgh pisze:Stawiam na donatora o złotym sercu.
Ty czy dzieci?Najprzewielebniejszy pisze:Proza zycia. A raczej stolca.
Jelitowka w domu na poziomie zarzyganych scian.
Taktownie pytam ;) Taka odpowiedz jest oczywista kto ;)Najprzewielebniejszy pisze:Ingerujesz zbyt gleboko w moja prywatnosc ;-)
:D Coś w ten deseń właśnie, jakby polecano tu wybitne lokalne grupy, których mimo dostępu do internetu nawet na polskich stepach mongolskich nie ma możliwości poznać.Triceratops pisze:Ja tez, gdyby nie forum nie dowiedzialbym sie nigdy, ze istnieja tak wspaniale zespoly jak Talk Talk, Ultravox i Depeche Mode.....
Proste, +1.HSVV pisze:Nie no, za HTRK grube podziękowania się należą, to na pewno.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Chodzi pewnie o trębacza Nawałkę.Nasum pisze:Dzieki forum miałem okazję podczas testu jazzowego poznać w sumie nie wiem kogo, ale ponoć to była szpica takiego grania.
Mam gdzieś jeszcze tę listę. To była szpica, ale taka nie do końca najbardziej popularna w tej niszy - chodziło o to, żeby dociekliwi nie zgadli za szybko, co to za płyty :)Nasum pisze:Dzieki forum miałem okazję podczas testu jazzowego poznać w sumie nie wiem kogo, ale ponoć to była szpica takiego grania.
Drone pisze:Mam gdzieś jeszcze tę listę. To była szpica, ale taka nie do końca najbardziej popularna w tej niszy - chodziło o to, żeby dociekliwi nie zgadli za szybko, co to za płyty :)Nasum pisze:Dzieki forum miałem okazję podczas testu jazzowego poznać w sumie nie wiem kogo, ale ponoć to była szpica takiego grania.