ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup

-
- zahartowany metalizator
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- TheDude
Pustynne pokurwieńce, czarnuchy i inne cygany mają białą spermę (oraz kości i zęby) i jak oni z tym kurwa faktem sobie radzą w życiu ?
No jak ? :)
No jak ? :)
- Ascetic
Ascetic pisze:nie chcę nic mówić, ale zawodnik jakoś-takoś przypomina mi z twarzy Karkasa. i ten Kraków ;-) coś też pisał o ważnych sprawach, które uniemożliwiają mu tracenie czasu na forume. > jak w morde strzelił to Seba. Seba to Ty?Pacjent pisze:Ku rozpaczy co najmniej jednego forumowicza z Krakowa transowi o ksywce Vala Tomasz Foltyn
nie udało się zebrać wymaganej liczby podpisów i nie wystartuje w wyścigu o fotel prezydenta miasta. Koleś chyba nic nie czai, bo tłumaczy, że "jako osoba z klasy robotniczej mam mniejsze szanse na start w wyborach".
jak tam Karkas? coś Ciebie w drugiej turze nie widać?
Poro
- uglak
nie spelnil wymagan formalnych (brak wymaganej ilosci podpisow dla komitetu), wiec ostatecznie nie kandydowal nawet w pierwszejAscetic pisze:Ascetic pisze:nie chcę nic mówić, ale zawodnik jakoś-takoś przypomina mi z twarzy Karkasa. i ten Kraków ;-) coś też pisał o ważnych sprawach, które uniemożliwiają mu tracenie czasu na forume. > jak w morde strzelił to Seba. Seba to Ty?Pacjent pisze:Ku rozpaczy co najmniej jednego forumowicza z Krakowa transowi o ksywce Vala Tomasz Foltyn
nie udało się zebrać wymaganej liczby podpisów i nie wystartuje w wyścigu o fotel prezydenta miasta. Koleś chyba nic nie czai, bo tłumaczy, że "jako osoba z klasy robotniczej mam mniejsze szanse na start w wyborach".
jak tam Karkas? coś Ciebie w drugiej turze nie widać?
Guilty of being right
- Ascetic
^^
dzięki, teraz już wiem ;_)
a powiedz mi kolego sympatyczny, leśny ludek vs żelazna dama? kto tam u Was zbierze pule. bo to chyba jedyna mocniejsza rozgrywka wyborcza przed nami. mają coś na Majchrowskiego, jakąś Sowę lub przynajmniej Przyjaciele macie tam u siebie? jakieś nagrywki? przynajmniej te jak posuwał studentki. coś się znajdzie, czy jednak dobry gospodarz jest z niego, kolego?
dzięki, teraz już wiem ;_)
a powiedz mi kolego sympatyczny, leśny ludek vs żelazna dama? kto tam u Was zbierze pule. bo to chyba jedyna mocniejsza rozgrywka wyborcza przed nami. mają coś na Majchrowskiego, jakąś Sowę lub przynajmniej Przyjaciele macie tam u siebie? jakieś nagrywki? przynajmniej te jak posuwał studentki. coś się znajdzie, czy jednak dobry gospodarz jest z niego, kolego?
Poro
- uglak
raczej nic sie nie znajdzie - PO, PiS i SLD (przemalowane na klub prezydencki) od wielu lat dziala wspolnie jesli chodzi o wieksze pieniadze, wiec wszyscy sa "Przyjaciele: raczej nic sie nie rypnie. samego profesora chyba bardziej podnieca betonowanie Krakowa i przyjazn z deweloperami niz urodziwe studentki, wiec tez nuda. deweloperzy zreszta tez w ukladzie - najwiecej tam przedstawicieli PO, ale reszta tez ma sporo za uszami.
kandydat nr. 3 - tak jak zapowiadal - nie przekazal swojego popracia i w II rundzie odda niewazny glos, wiec odrobienie 10% przez Wassermann bedzie niespodzianka.
kandydat nr. 3 - tak jak zapowiadal - nie przekazal swojego popracia i w II rundzie odda niewazny glos, wiec odrobienie 10% przez Wassermann bedzie niespodzianka.
Guilty of being right
- Ascetic
fakt. nuda i hujnia z grzybnią.uglak pisze:raczej nic sie nie znajdzie - PO, PiS i SLD (przemalowane na klub prezydencki) od wielu lat dziala wspolnie jesli chodzi o wieksze pieniadze, wiec wszyscy sa "Przyjaciele: raczej nic sie nie rypnie. samego profesora chyba bardziej podnieca betonowanie Krakowa i przyjazn z deweloperami niz urodziwe studentki, wiec tez nuda. deweloperzy zreszta tez w ukladzie - najwiecej tam przedstawicieli PO, ale reszta tez ma sporo za uszami.
u nas właściwie też. po cichu liczyłem, że Guział ma jakieś taśmy jak HGW-bis "owocowe oczka" wali krechę prosto z blatu w knajpie na Mokotowskiej. a tu huj. nic. zero sensacji. roznoszenie jabłek, sklejanie szyb. nudy. no nic. byle by do kolejnych wyborów.
Poro
- maciek z klanu
Dla mnie pan T. Jest tak śliski i wypacykowany że się rzygać chce. Obslizle to jakieś takie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
ja bym miał bardziej uwagę, że niejednokrotnie wyglądał jakby by był mocno przywalony. w "kawa na ławę" jak jeszcze prowadził Rymanowski to jestem wręcz przekonany, że raz był po czymś. to mimo wszystko jakiś tam problem jest. może to wpływać choćby nawet na to, że ktoś wie, że ktoś nie powie dalej.maciek z klanu pisze:Dla mnie pan T. Jest tak śliski i wypacykowany że się rzygać chce. Obslizle to jakieś takie
a fizis i sposób bycia/ ubierania to ma powiedzmy dopasowany do miasta gdzie pretendował. ładne buzie. kolorowe skarpetki. spodnie do kostek. konkurent choćby z tego względu miał nikłe szanse. stylówe mocno niewyględną prezentował. a mi się wydaje, że dla części elektoratu mogło, czy wręcz miało to znaczenie.
zresztą było tutaj trudno o dobry wybór. kto widział (a Ty widziałeś z tego co pamiętam) debatę to wie kogo się powystawiało do wyścigu.
Poro
- Hatefire
Niemniej serio lepsze od Jakiego. Wbrew temu, co twierdził, żaden z niego self made man. Jego tatuś, to lokalny kacyk wpierw spod sztandaru PO (podobnie jak synek), potem dokonał transferu do PiS, podobnie jak synek. Zajmuje dobrze płatne stanowiska w spółkach miejskich. Zaś jego synek Patryczek obskakiwał Rady Miejskie, asystentów jakiś posłów do Parlamentu UE itp. Ani dnia nie przepracował uczciwie, w sumie faktycznie typowy dresiarz.maciek z klanu pisze:Dla mnie pan T. Jest tak śliski i wypacykowany że się rzygać chce. Obslizle to jakieś takie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
który w kampanii położył nacisk na elektorat z drugiej strony mostu. i to był błąd. bo tylko podbił kwestię bycia dresem. i jeszcze brat ziom hiphopowiec ... nie wiem do kogo on chciał z tym wyjść. kto to jakoś tam bardziej obserwował to widział te dziwne pomysły na pozyskanie elektoratu. bez sensu.Hatefire pisze:Niemniej serio lepsze od Jakiego. Wbrew temu, co twierdził, żaden z niego self made man. Jego tatuś, to lokalny kacyk wpierw spod sztandaru PO (podobnie jak synek), potem dokonał transferu do PiS, podobnie jak synek. Zajmuje dobrze płatne stanowiska w spółkach miejskich. Zaś jego synek Patryczek obskakiwał Rady Miejskie, asystentów jakiś posłów do Parlamentu UE itp. Ani dnia nie przepracował uczciwie, w sumie faktycznie typowy dresiarz.maciek z klanu pisze:Dla mnie pan T. Jest tak śliski i wypacykowany że się rzygać chce. Obslizle to jakieś takie
Poro
- Hatefire
Z tym dresiarstwem popełnił spory błąd. Tacy ludzie przecież źle się kojarzą rozsądnym ludziom. Sam mam krótką, ale grubą pałeczkę do spędzania tego gówna, bo niestety mam mieszkanie na parterze. Po drugie żaden z niego proletariusz. Tatuś w spółeczkach, za kasę jaka się w głowach nie mieści normalnym ludziom. Synek ani dnia nie przepracował poza polityką.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
to był typowy wybór między dżumą a cholerąHatefire pisze:Niemniej serio lepsze od Jakiego. Wbrew temu, co twierdził, żaden z niego self made man. Jego tatuś, to lokalny kacyk wpierw spod sztandaru PO (podobnie jak synek), potem dokonał transferu do PiS, podobnie jak synek. Zajmuje dobrze płatne stanowiska w spółkach miejskich. Zaś jego synek Patryczek obskakiwał Rady Miejskie, asystentów jakiś posłów do Parlamentu UE itp. Ani dnia nie przepracował uczciwie, w sumie faktycznie typowy dresiarz.maciek z klanu pisze:Dla mnie pan T. Jest tak śliski i wypacykowany że się rzygać chce. Obslizle to jakieś takie
- trup
[youtube][/youtube]
-
Prześladowana przez katolicyzm Sinead O'Connor przeszła na islam i nawet nazywa się już inaczej:
https://www.irishpost.com/entertainment ... OMy6ZjYuks" onclick="window.open(this.href);return false;
Niedawno dostała łomot od swojego synalka i to zaczyna układać się w jedną całość.
https://www.irishpost.com/entertainment ... OMy6ZjYuks" onclick="window.open(this.href);return false;
Niedawno dostała łomot od swojego synalka i to zaczyna układać się w jedną całość.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zahartowany metalizator
:D Ostra klientka, najlepsza.Piosenkarka Sinead O'Connor.
Raz przedstawiała się jako pacyfistka, raz popierała terrorystyczną organizację lewicową IRA, mordującą między innymi kobiety w ciąży.
Po wielu nieudanych związkach z mężczyznami poinformowała, że tak naprawdę woli kobiety i jest lesbijką, po czym... wyszła za mąż.
W 1992 zdobyła dożywotni szacunek lewactwa dzięki podarciu na wizji zdjęcia Jana Pawła II, w proteście przeciwko tuszowaniu pedofilii, a wczoraj ogłosiła światu, że przechodzi na islam - religię, której najważniejszy prorok mając 59 lat uprawiał seks z 9-letnim dzieckiem.
Kreowała się na wojowniczkę o prawa kobiet i stała się idolką feministek, po czym przyjęła religię, która uczy: ,,O, kobiety, gdybyście tylko wiedziały jakie prawa mają do was wasi mężowie, każda z was ścierałaby im pył ze stóp własną twarzą".
O'Connor, która w zeszłym roku opublikowała filmik wskazujący na to, że ma bardzo poważne problemy psychiczne, napisała: ,,Z dumą informuję, że zostałam muzułmanką. To naturalna konsekwencja każdej świadomej teologicznej podróży. Wszystkie święte pisma prowadzą do Islamu, który czyni wszystkie pozostałe zbędnymi. Wkrótce otrzymam nowe imię. Będzie to Shuhada."
Lewica.
Logika.
Wybierz jedno.
- uglak
wisienka na torcie jest prezentowanie przez nia tauhid tak ukochanego przez islamskich terrorystow ;-)

Guilty of being right