ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
^ Ta kobita to encyklopedyczny przykład tzw. trainwreck. Materiał na samobója idealny.
-
- zahartowany metalizator
O, Karkasonne. Ale to w sumie też było do przewidzenia.uglak pisze:
- Hatefire
Tu akurat nie ma co się śmiać, jest chora psychicznie. Za rok po tym islamie śladu nie będzie. Po drodze zaliczyła już jakąś okołokatolicką sektę gdzie była kapłanką, potem był rastafarianizm, teraz islam, za chwilę coś innego wymyśli.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Może w dzieciństwie nie miała czasu na okresy buntu.
...a nie, czekaj, w młodości miała aż nadto czasu, w końcu nie robiła nic, poza stękaniem jako nowe i kolejne objawienie sophisti-popu.
I jest się z czego śmiać, bo to tylko ekstremalna forma "chorego psychicznie" świata.
...a nie, czekaj, w młodości miała aż nadto czasu, w końcu nie robiła nic, poza stękaniem jako nowe i kolejne objawienie sophisti-popu.
I jest się z czego śmiać, bo to tylko ekstremalna forma "chorego psychicznie" świata.
- uglak
no jesli za rok nie bedzie sladu po islamie to sytuacja jest powazna - wszyscy wiemy co grozi za porzucenie religii pokoju ;-)Hatefire pisze:Tu akurat nie ma co się śmiać, jest chora psychicznie. Za rok po tym islamie śladu nie będzie.
Guilty of being right
- maciek z klanu
Nie wiem czy było ale mnie rozjebalo https://www.spidersweb.pl/2018/10/pokem ... jc-go.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- dzik
Dobre :)maciek z klanu pisze:Nie wiem czy było ale mnie rozjebalo https://www.spidersweb.pl/2018/10/pokem ... jc-go.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dobry kościół to kościół spalony
- Hatefire
Czekam na katolicką wersję Mortal Kombat :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lukass
Akurat Sinead to smutny przypadek, pokręcona i pogubiona straszliwie. Ale - wbrew temu, co kolega byrgh raczył z siebie wydalić - miała bardzo dobre momenty. Ja o dziwo, może poza np. numerem do W imię ojca, najbardziej chyba lubię jej dość późny i krótki romans z reggae na płycie Throw Down Your Arms. I tak, wiem, co robi ktoś, kto słucha reggae ;)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
druga płyta Sinead bardzo ok
żal kobity i chaosu w jej głowie
żal kobity i chaosu w jej głowie
-
Wydalam się na nią klocuszkiem w kształcie:Lukass pisze:Akurat Sinead to smutny przypadek, pokręcona i pogubiona straszliwie. Ale - wbrew temu, co kolega byrgh raczył z siebie wydalić - miała bardzo dobre momenty. Ja o dziwo, może poza np. numerem do W imię ojca, najbardziej chyba lubię jej dość późny i krótki romans z reggae na płycie Throw Down Your Arms. I tak, wiem, co robi ktoś, kto słucha reggae ;)

- Oferma
- weteran forumowych bitew
Nie pochlastaj się tym całym edgem...
A Sinead mi żal. Całe jej życie to pojebanie z popapraniem, ale takie „Fire on Babylon” na przykład to zajebisty wałek. Po coś była swego czasu gwiazdą więcej niż jednego przeboju.
A Sinead mi żal. Całe jej życie to pojebanie z popapraniem, ale takie „Fire on Babylon” na przykład to zajebisty wałek. Po coś była swego czasu gwiazdą więcej niż jednego przeboju.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Megyn Kelly żegna się z prowadzonym przez siebie programem „TODAY” w NBC. Jej kłopoty zaczęły się we wtorek, kiedy to stwierdziła, że nie widzi nic złego w przebieraniu się na Halloween za murzynów. :)
Bliższe rasizmowi byłoby stwierdzenie, że nie powinno przebierać się na Halloween za murzynów.
Bliższe rasizmowi byłoby stwierdzenie, że nie powinno przebierać się na Halloween za murzynów.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hellion
- w mackach Zła
Odnośnie Sinéad O'Connor...szkoda mi jej bardzo, ale od dawna z jej głową coś niedobrego się dzieje
Od tego wykonania Troy zawsze mam ciary
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Gall
Tak!Oferma pisze:Nie pochlastaj się tym całym edgem...
Plus to wykonanie War
[youtube][/youtube]
To w jakich okolicznościach i JAK to zaśpiewała zasługuje na największy szacunek. Za każdym razem kiedy to oglądam, mam ciarki na całym ciele.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mocno szarpie.Hellion pisze:
[youtube][/youtube]
Poro
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Kolejne pierdoły by o sobie przypomnieć, ta baba jest po prostu dość mocno pierdolnięta w czerep. Pogardzam.Pacjent pisze:Prześladowana przez katolicyzm Sinead O'Connor przeszła na islam i nawet nazywa się już inaczej:
https://www.irishpost.com/entertainment ... OMy6ZjYuks" onclick="window.open(this.href);return false;
Jebać żuli.
- uglak
nie wiem jakie byly okolicznosci, ale zapiewala to jak siedmiolatka na jakiejs gali w szkole. nie znam jej tworczosci poza paroma medialnymi hitami i wiedze, ze raczej nie bede nadrabiac zaleglosci.Gall pisze:Plus to wykonanie War
[youtube][/youtube]
To w jakich okolicznościach i JAK to zaśpiewała zasługuje na największy szacunek. Za każdym razem kiedy to oglądam, mam ciarki na całym ciele.
Guilty of being right
- Medard
Rozwiązanie problemów kobiecych na zasadzie tekstu:wolff pisze:Kolejne pierdoły by o sobie przypomnieć, ta baba jest po prostu dość mocno pierdolnięta w czerep. Pogardzam.Pacjent pisze:Prześladowana przez katolicyzm Sinead O'Connor przeszła na islam i nawet nazywa się już inaczej:
https://www.irishpost.com/entertainment ... OMy6ZjYuks" onclick="window.open(this.href);return false;
była prześladowana przez ojca i męża,
bo się z nimi kłóciła.
Zdecydowała się na spotkanie z grupą mężczyzn, którzy zgwałcili i pobili,
a potem przetrzymywali jako niewolnicę
seksualną.
Przykuta do kaloryfera czuje się wyzwolona.
Ughhh onkologia chorej psychicznie,
po co o tym pisać.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Gall
uglak pisze:nie wiem jakie byly okolicznosci, ale zapiewala to jak siedmiolatka na jakiejs gali w szkole. nie znam jej tworczosci poza paroma medialnymi hitami i wiedze, ze raczej nie bede nadrabiac zaleglosci.Gall pisze:Plus to wykonanie War
[youtube][/youtube]
A buczeli, bo podarła zdjęcie Papy przed kamerami.Rolling Stone pisze:As the band played the opening notes of Dylan’s 1979 gospel classic “I Believe in You,” O’Connor stared back at the crowd in shock and disappointment. Kristofferson walked onstage to give her encouragement and the piano player started “I Believe in You” again, but O’Connor waved him off and refused to sing the song. Instead, she demanded that her mic be turned up and launched into an a cappella rendition of Bob Marley’s “War,” the same tune she did on Saturday Night Live to protest child abuse in the Catholic church. At the song’s conclusion, she ran into Kristofferson’s arms and finally broke down.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.