MYSTIC FESTIVAL 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MYSTIC FESTIVAL 2019
Naprawdę ciekawi mnie kogo sprowadzi - Slipknot wiadomo, po to by całość imprezy się zwróciła, wszak to nazwa powszechnie znana i sporo ludzi poza podziemnymi kultami na nich się wybierze. Ze dwie albo trzy nazwy mógłby jednak ściągnąć dla tych, którzy lubują się w bardziej hermetycznym graniu ;-) King Diamond ok, Ironi na Mystic już byli.
-
- weteran forumowych bitew
Ostatni Slipknot/suicidal tendencies w Gdańsku chyba nie był jakimś sukcesem frekwencyjnym, ostatni KD w Warszawie ile ściągnął ludzi 3-4 tys. ludzi... Zastanawiam się Co zapełni tą halę ( jakby nie było największa hala w Pl ) w środku tygodnia i tu cytat;
Polska potrzebuje dużego festiwalu z rockową i metalową muzyką i jestem przekonany, że na przestrzeni kolejnych lat rozwiniemy wydarzenie do poziomu największych festiwali europejskich”
Wiem że się czepiam, ale jaki największy festiwal jest w hali?
Polska potrzebuje dużego festiwalu z rockową i metalową muzyką i jestem przekonany, że na przestrzeni kolejnych lat rozwiniemy wydarzenie do poziomu największych festiwali europejskich”
Wiem że się czepiam, ale jaki największy festiwal jest w hali?
-
- postuje jak opętany!
Ja z kolei słyszałem plotki o KISS...
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
pięknie by było. pięknie.mj. pisze:Ja z kolei słyszałem plotki o KISS...
Poro
- Dragazes
- w mackach Zła
Kiss ponoć we Wrocławiu.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
+ King Diamond, Testament, Amon Amarth
Jeżeli to potwierdzone gwiazdy, szykuje się nam piękny paździerz.
-
- w mackach Zła
Były przymiarki, ale nie, na Mystic KISS nie wystąpi ;)mj. pisze:Ja z kolei słyszałem plotki o KISS...
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
potwierdzone, a tutaj informacja o biletach:
Do sprzedaży trafi ograniczona pula karnetów “Early Bird” w specjalnej cenie:
Płyta – 469 zł
Sektory A – 519 zł
Sektory C – 419 zł
Cena kolejnej puli biletów wzrośnie o 20 zł.
Płyta nie będzie podzielona na strefę Golden Circle czy Early Birds.
5 listopada do sprzedaży trafią specjalne bilety VIP w cenie 999 zł.
Karnet VIP będzie zawierał:
wejście na teren imprezy w oba dni festiwalowe, miejsce numerowane na sektorze B2 lub B3 (miejsce jest przydzielane przez organizatora według kolejności zamówień) wewnątrz Tauron Arena Kraków
dostęp do specjalnej strefy restauracyjnej (wewnątrz Tauron Arena Kraków)
open bar (piwo, wino, napoje, woda)
zimne i cieple przekaski typu finger food
zestaw gadżetów festiwalowych - koszulka, torba eco oraz unikatowy plakat
Karnety upoważniają do wejścia na oba festiwalowe dni.
Jednodniowe bilety wejdą do sprzedaży w późniejszym terminie po kolejnych ogłoszeniach artystów, którzy zagrają na Mystic Festival 2019.
Guilty of being right
- Lukass
- zahartowany metalizator
Kryste Panie, na co oni liczą? Skład na razie raczej lekko odrzucający, dla Kinga (jak kto lubi) czy Testament w warunkach halowych za te pieniądze absolutnie iść się nie opłaca, a co dopiero jechać. Liczę na eleganckie, finansowe samobójstwo, bo jak tak mają ten fest robić, to już lepiej, żeby go nie było wcale ;)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Dla mnie osobiście sprawa jest jasna. Będzie Autopsja zakupię karnet. Choćby dzisiaj i ten ze siatką oraz barem w cenie. Natomiast za szmelcem , który jest awizowany obecnie, nie rzucę pustym opakowaniem po wiadomej marce piwa. Powyższych artystów nie chcę oglądać nawet za darmo.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Cena gruba, ale i tak lepsza niż koncerty livenation. Karnet kupię, bo mam taką ochotę.
-
- w mackach Zła
Drogo bo drogo ale nie wiem co złego jest w koncertach Testament i King Diamond?, no ale jestem starym metaluchem więc pewnie mam inne podejście.
Ja natomiast jestem młody i widzę to tak jak byłem łaskaw napìsać. Albo Autopsy, albo renta dla emerytów, a atrakcja dla podfruwajek
-
https://web.facebook.com/graspop/?fref= ... le_browser" onclick="window.open(this.href);return false;
cały wczorajszy strzał pochodzi stąd:)
cały wczorajszy strzał pochodzi stąd:)
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
King Diamond jest kuszący, ale co on dostanie ? - 55 minut przed pajacami ze Slipknot ??
pierdole taki interes, nie za taka cenę
Niech MMP podkupi Kinga i wokół niego ukręci nową Metalmanię. Dorzucą trochę starego hejvi i traszu i będzie git. Może pełnego spodka nie będzie, ale te 3 -5 tysięcy przy dobrych cenach by pewnie przyszło.
Niech MMP podkupi Kinga i wokół niego ukręci nową Metalmanię. Dorzucą trochę starego hejvi i traszu i będzie git. Może pełnego spodka nie będzie, ale te 3 -5 tysięcy przy dobrych cenach by pewnie przyszło.
- Medard
Dobra myśl, ale już nie w tym roku, za póżno.Stoigniew pisze:King Diamond jest kuszący, ale co on dostanie ? - 55 minut przed pajacami ze Slipknot ??
Die Welt ist meine Vorstellung.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Weźcie już nie pierdolcie, KD zagra jako gwiazd jednego dnia, Slipknot drugiego. Metalmanii nie będzie, Kinga na niej też.
Bilet kupiony.
Bilet kupiony.
- Medard
Ej no, krytykanctwo już opłacone w pakiecie na trzy lata :)gelO pisze:Weźcie już nie pierdolcie, KD zagra jako gwiazd jednego dnia, Slipknot drugiego. Metalmanii nie będzie, Kinga na niej też.
Bilet kupiony.
A poza tym niepotrzebna napinka,
skład dziwaczny, ale coś tam można z tego sobie wybrać.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
duże rozczarowanie