Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
jest coś wartego obejrzenia na netflix? dawno tam nie zaglądałem.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
- mistrz forumowej ceremonii
^Ozark
-
- postuje jak opętany!
Dokładnie i nowy House of Cards wskoczyłHeretyk pisze:^Ozark
-
do tego Dark, jeśli nie widziałeś. bo zakładam że Narcos obczajony
-
- postuje jak opętany!
A propos Narcos to też za chwilę nowy. Mi się podobał jeszcze Mindhunter i ze starych The BridgeHeretyk pisze:do tego Dark, jeśli nie widziałeś. bo zakładam że Narcos obczajony
-
Mindhunter zajebisty, ale dość specyficzny
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Mi się włamali na netflixa, dostałem mail ze ktoś w Hiszpanii się zalogował. Olałem sprawę , włączam tv a tu wszystko po hiszpańsku.
Wcześniej włam mialem na konto ebay, i zamrożone od lat konto facebook które ostatecznie usunąłem.
Tez tak macie czy to syjonistyczny atak na moja osobę za wspominanie o kapelach nsbm na masterfulu? :)
Wcześniej włam mialem na konto ebay, i zamrożone od lat konto facebook które ostatecznie usunąłem.
Tez tak macie czy to syjonistyczny atak na moja osobę za wspominanie o kapelach nsbm na masterfulu? :)
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- postuje jak opętany!
Powinieneś się cieszyć, znajomość hiszpańskiego będzie dodatkowym atutem w eksploracji tamtejszej sceny ...
- uglak
haveibeenpwned.com sprawdzone?pr0metheus pisze:Mi się włamali na netflixa, dostałem mail ze ktoś w Hiszpanii się zalogował. Olałem sprawę , włączam tv a tu wszystko po hiszpańsku.
Guilty of being right
- pr0metheus
nie. co to jest?uglak pisze:haveibeenpwned.com sprawdzone?pr0metheus pisze:Mi się włamali na netflixa, dostałem mail ze ktoś w Hiszpanii się zalogował. Olałem sprawę , włączam tv a tu wszystko po hiszpańsku.
niech to miejsce niebawem zniknie
- uglak
Strona na ktorej mozesz posprawdzac swoje adresy mailowe pod katem znanych wlamow do roznych serwisow
Guilty of being right
- pr0metheus
-

W ogóle to proponuję powołać do życia nowy temat, poświęcony wyłącznie nowemu Wiedźminowi :D
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to gówno się nigdy nie skończy :PAMC wpadło na pomysł rozwijania uniwersum The Walking Dead przez dodatkowe, długie historie. Aktualnie zapowiedziano trzy filmy, które będą koncentrować się na Ricku i zdaniem stacji będą to „wysokiej jakości filmy”.
Wzorem dla AMC jest Netflix, który udowodnił, że można tworzyć wielkie przygody i nie wrzucać ich do kin – wszystkie nowe opowieści z serii The Walking Dead zobaczymy na własnych kanapach w domach. Aktualnie nie potwierdzono, kto będzie dystrybuował produkcje.
Scott Gimple – szef zawartości uniwersum The Walking Dead – wspomniał, że nowe filmy zaprezentują zupełnie nowe otwarcie, przedstawią swoją historię i będą „bardzo bardzo różnić się od tego, co już widzieliśmy wcześniej w The Walking Dead”. We wspomnianym epizodzie pojawia się również postać Jadis (Pollyanna McIntosh) i kobieta również otrzyma swoją rolę w nowych tytułach.
Uniwersum The Walking Dead zostanie jeszcze rozszerzone przez „specjalne i cyfrowe” seriale, w których mogą nawet wystąpić bohaterowie, którzy umarli w głównym wątku, czy też poznamy lepiej nowe postacie.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- smooker
- w mackach Zła
Dobry serial, jestem w trakcie pierwszego sezonu po 5 odcinkach. Jason Bateman gra jak zawsze siebie, ale trochę inaczej :D.Heretyk pisze:^Ozark

- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Fajnie zaczęło się dziać w American Horror Story, bardzo na plus te wszystkie wycieczki w przeszłość i powiązania ze starszymi sezonami.
Nowy The Walking Dead też się rozkręca - nowe życie, nowe problemy, saga trwa...
Nowy The Walking Dead też się rozkręca - nowe życie, nowe problemy, saga trwa...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Sgt. Barnes

całkiem do rzeczy :-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- TheDude

Kurwa mać! Ale masakra ! Zajebisty klimat. Nawet ostrzej niż w książce.
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Jak dla mnie też bardzo dobry, ale strasznie wkurwia gra głosem Nożyńskiego. Jasne, można twierdzić, że to zamierzony efekt, odrealniający nieco głównego bohatera i podkreślający jego "zimno emocjonalne", ale to raczej kwestia tego, że on po prostu nie ma warsztatu. Poza tym bardzo ok, zwłaszcza przechuj FRYCZ!TheDude pisze:
Kurwa mać! Ale masakra ! Zajebisty klimat. Nawet ostrzej niż w książce.
- TheDude
^ Najpierw książkę przeczytałem i trochę inaczej to sobie w głowie poskładałem, ale rzeczywiście Jan Frycz zagrał takiego złego gościa, że aż ciarki idą. Momentami jest gęstszy klimat niż w trylogii Pusher.