CLANDESTINE BLAZE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
-
- zahartowany metalizator
Re: CLANDESTINE BLAZE
Zweryfikujemy to, na Waszą odpowiedzialność.
- COFFIN
Może dlatego, że o oczywistościach mniej się gada;)maciek z klanu pisze:Dziwi mnie ze cisza w temacie City of slaughter. Zakurwista rzecz
'Come the Blessed Madness'
- von Leers
- zaczyna szaleć
100/100. Samo sedno.COFFIN pisze:Może dlatego, że o oczywistościach mniej się gada;)maciek z klanu pisze:Dziwi mnie ze cisza w temacie City of slaughter. Zakurwista rzecz
- maciek z klanu
Jasne jasne :) tematy o tym że hujowe covery Metallica grała mają po miliard stron a tu cisza
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
To jest polskie forum, jak nie da się ponarzekać to lepiej się nie odzywać, proste.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- zahartowany metalizator
Zajebista jest ta nowa płyta.
Tamten temat to w 2/3 puste pierdolenie dwóch czy trzech debili, jaka to Metallica nie jest zjebana ;)maciek z klanu pisze:Jasne jasne :) tematy o tym że hujowe covery Metallica grała mają po miliard stron a tu cisza
- COFFIN

Clandestine Blaze debut demo tape was published in 1998. 20 years later what we have here is no less than 10th full length LP/CD. Tranquility Of Death is at the same time leap forward, but always faithful for the vision of Clandestine Blaze. Fierce and ripping sound is sharp as a knife, song material varies from some of the most aggressive to most atmospheric of bands history.
CD & LP out now & shipping instantly. Digital stream in few days.
http://www.nhfastore.net/clandestine-bl ... f-death-cd" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nhfastore.net/Clandestine-Bl ... f-Death-LP" onclick="window.open(this.href);return false;
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- COFFIN
^ Oczywiście.
Poza tym, w Garazelu ponownie poprzednie cedeki:
https://www.utsogp.pl/szukaj.html/szuka ... odprod=tak" onclick="window.open(this.href);return false;
Poza tym, w Garazelu ponownie poprzednie cedeki:
https://www.utsogp.pl/szukaj.html/szuka ... odprod=tak" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
A jeżeli ktoś nie miał z CB do tej pory do czynienia, to od czego powinien zacząć? Od początku? Od którejś konkretnej płyty?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
Jakis czas temu znowu zrobiłem maraton i w stosunku do tego:
Nastąpiła lekka korekta, ponieważ obecnie najczęściej lecą cztery ostatnie, z czego 'Harmony...' chyba nadal najlepsza, jak dla mnie.
Drone pisze:+1COFFIN pisze:W zasadzie u mnie taka sama sytuacja.rmk pisze:
najczęściej lecą u mnie płyty od 'Deliverers...' w górę.
Nastąpiła lekka korekta, ponieważ obecnie najczęściej lecą cztery ostatnie, z czego 'Harmony...' chyba nadal najlepsza, jak dla mnie.
- bullet
- zaczyna szaleć
I to jest, kurwa, dobra wiadomość!
Jak dla mnie, to wszystko oprócz debiutu jest znakomite, może jedynie Falling Monuments ma kilka mielizn (ale hity też tam są). Deliverers of Faith albo Harmony of Struggle proponowałbym na początek.Sybir pisze:A jeżeli ktoś nie miał z CB do tej pory do czynienia, to od czego powinien zacząć? Od początku? Od którejś konkretnej płyty?
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Nie wiem czy najlepsza, ale klimat na tej płycie rozkurwia, a "Autumn Of Blood And Steel" to moim zdaniem jeden z najlepszych kawałków CB.COFFIN pisze: Nastąpiła lekka korekta, ponieważ obecnie najczęściej lecą cztery ostatnie, z czego 'Harmony...' chyba nadal najlepsza, jak dla mnie.
- Drone
Moja ulubiona ostatnio (2 lata?) to "New Golgotha Rising".
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- maciek z klanu
Zdecydowanie deliverers od faith. Jak nie podejdzie to olej resztę.Sybir pisze:A jeżeli ktoś nie miał z CB do tej pory do czynienia, to od czego powinien zacząć? Od początku? Od którejś konkretnej płyty?
- COFFIN
Bzdura. Kolejne, a szczególnie wspomniana 'Harmony...' stoją na dużo wyższym poziomie. Klimatem, wykonaniem bije wszystko nagrane wcześniej.
- COFFIN
O to właśnie.rmk pisze: Nie wiem czy najlepsza, ale klimat na tej płycie rozkurwia, a "Autumn Of Blood And Steel" to moim zdaniem jeden z najlepszych kawałków CB.
- Drone
Uważam, że idealną płytą na początek "przygody z CB" jest "Church of Atrocity". Łączy stare z nowym :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- maciek z klanu
Nie mogę się zgodzić :)COFFIN pisze:Bzdura. Kolejne, a szczególnie wspomniana 'Harmony...' stoją na dużo wyższym poziomie. Klimatem, wykonaniem bije wszystko nagrane wcześniej.