czuję się zachęconyTheDude pisze:^ Najpierw książkę przeczytałem i trochę inaczej to sobie w głowie poskładałem, ale rzeczywiście Jan Frycz zagrał takiego złego gościa, że aż ciarki idą. Momentami jest gęstszy klimat niż w trylogii Pusher.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowe seriale
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Nie znam. Zapiszę sobie.TheDude pisze:Momentami jest gęstszy klimat niż w trylogii Pusher.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Frycz jest przechuj tutaj, a serial bdb/znakomity.TheDude pisze:^ Najpierw książkę przeczytałem i trochę inaczej to sobie w głowie poskładałem, ale rzeczywiście Jan Frycz zagrał takiego złego gościa, że aż ciarki idą. Momentami jest gęstszy klimat niż w trylogii Pusher.
- devastator77
- zahartowany metalizator
Wczoraj obejrzałem drugi odcinek,tatuś i mamusia załatwili chłopaka na amen,więc nie ma się co dziwić,że gościu ma odjazdy i wali wszystkie narkotyki jakie są pod ręką.Self pisze:Pierwszy odcinek to taka rubaszna komedyjka, ale kolejne odcinki to już zupełnie inny ciężar gatunkowy. Heheszki też się zdarzają, ale robi się bardzo gorzko i nieprzyjemnie. Mimo wszystko warto, jeśli masz czas na pozostałe 4 odcinki. Serial jest nierówny, ale Cumberbatch jest zajebisty i bardzo wiarygodny w tej swojej wojnie przeciwko własnym demonom.devastator77 pisze:
Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek tego serialu-nic ciekawego,kiepska opowiastka o angielskim ćpunie,ale może ktoś lubi takie klimaty,facet ciągle nagrzany, pierdoli głupoty,najczęściej do samego siebie,wspomina swoje pojebane dzieciństwo,pojebanego ojca i posraną matkę.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-

sezon 1 i 2 to było mistrzostwo świata. biorę się za trzeci i zobaczymy czy poziom zostanie utrzymany
-
- postuje jak opętany!
dobry serial z tych trochę starszych, sześć stóp pod ziemią widział?Heretyk pisze:
sezon 1 i 2 to było mistrzostwo świata. biorę się za trzeci i zobaczymy czy poziom zostanie utrzymany
-
widział. zniszczenie totalnepączek pisze:
dobry serial z tych trochę starszych, sześć stóp pod ziemią widział?
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
IMO do czwartego włącznie jest taki wysoki poziom. Potem jest gorzej. Najpierw nieco, a w ósmym dużo.Heretyk pisze:
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Dexter jakoś właśnie po 3-4 sezonie zrobił się cienki bardzo, ale pod koniec znowu podwyższył lot, choć oczywiście już nie do poziomu 1. sezonu. Warto było jednak obejrzeć całość.
-
- zaczyna szaleć
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/s ... kMscRZPFVQ" onclick="window.open(this.href);return false;
ahahahahahahaha :D
Organizacja skierowała do sądu pozew w którym oskarża Netflixa o bezprawne wykorzystanie w niektórych scenach serialu wizerunku Bafometa – bóstwa uznawanego za wcielenie szatana.
ahahahahahahaha :D
- Deathhammer66
- w mackach Zła

"Vikings" w wersji komediowej, bardzo fajna rzecz ;)
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

no i koniec, niestety widać że nie mieli pomysłu na koniec, mogli poczekać dłużej i napisać coś konkretnego
mam nadzieje że nowego serialu z tego nie zrobią
+ dla Diane Lane bo zawsze ją lubiłem i fajna z niej laska nawet teraz

po 3 odcinkach dałem se spokój
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
no niestety trójka to już nie to samo. za dużo jakichś głupot i naiwniactwa. na przykład ten prokurator... ja jebie, on chyba mózgu nie mayossarian84 pisze:Dexter jakoś właśnie po 3-4 sezonie zrobił się cienki bardzo, ale pod koniec znowu podwyższył lot, choć oczywiście już nie do poziomu 1. sezonu. Warto było jednak obejrzeć całość.
-
- zaczyna szaleć
ten serial powinien się zakoczyć po 4 sezonie (Trinity killer) kto oglądał, wie dlaczego byłoby to najlepsze z możliwych rozwiązań.Heretyk pisze:no niestety trójka to już nie to samo. za dużo jakichś głupot i naiwniactwa. na przykład ten prokurator... ja jebie, on chyba mózgu nie mayossarian84 pisze:Dexter jakoś właśnie po 3-4 sezonie zrobił się cienki bardzo, ale pod koniec znowu podwyższył lot, choć oczywiście już nie do poziomu 1. sezonu. Warto było jednak obejrzeć całość.
- devastator77
Dla mnie ten serial to 2 pierwsze sezony,są znakomite i koniec,późniejsze sezony to już niestety strata czasu.hes pisze:ten serial powinien się zakoczyć po 4 sezonie (Trinity killer) kto oglądał, wie dlaczego byłoby to najlepsze z możliwych rozwiązań.Heretyk pisze:no niestety trójka to już nie to samo. za dużo jakichś głupot i naiwniactwa. na przykład ten prokurator... ja jebie, on chyba mózgu nie mayossarian84 pisze:Dexter jakoś właśnie po 3-4 sezonie zrobił się cienki bardzo, ale pod koniec znowu podwyższył lot, choć oczywiście już nie do poziomu 1. sezonu. Warto było jednak obejrzeć całość.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77

Po obejrzeniu dwóch pierwszych odcinków dałem sobie spokój,cienizna,szkoda czasu.

Bardzo dobry serial,choć obejrzałem tylko dwa pierwsze odcinki to zapowiada się na solidny serial.W weekend obejrzę resztę odcinków.

REWELACJA!Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek tej angielskiej komedyjki i jestem zachwycony.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Godplayer
- w mackach Zła
Na styczeń HBO zapowiada trzeci sezon TRUE DETECTIVE [youtube][/youtube]
- dzik
Łooo matko jakie kurwa nudy. Przemordowałem dwa odcinki i ciężko będzie pozostałe 6 obajrzeć.Żułek pisze:
no i koniec, niestety widać że nie mieli pomysłu na koniec, mogli poczekać dłużej i napisać coś konkretnego
mam nadzieje że nowego serialu z tego nie zrobią
+ dla Diane Lane bo zawsze ją lubiłem i fajna z niej laska nawet teraz
dobry kościół to kościół spalony
- Sybir
Narcos: Mexico już dostępne.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zaczyna szaleć
Ja się zabieram do odświeżenia Californication. Uwielbiam.