https://www.antyradio.pl/Muzyka/Koncert ... roku-26852
https://www.eventim.pl/event/rammstein- ... iliate=OS1
Bilet kupiony. Jaram się
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
To chyba dobrze, że Ciebie ominęło, ale zawsze można powrócić i zanurzyć się wStoigniew pisze:To Rammstein jest takom gwiazdom że zapełnia stadiony ???
coś mnie ominęło widocznie....
Zespół oczywiście kojarzę, mimo że nie jestem fanemMedard pisze:To chyba dobrze, że Ciebie ominęło, ale zawsze można powrócić i zanurzyć się wStoigniew pisze:To Rammstein jest takom gwiazdom że zapełnia stadiony ???
germańskim disco.
Stoigniew pisze:Zespół oczywiście kojarzę, mimo że nie jestem fanemMedard pisze:To chyba dobrze, że Ciebie ominęło, ale zawsze można powrócić i zanurzyć się wStoigniew pisze:To Rammstein jest takom gwiazdom że zapełnia stadiony ???
germańskim disco.
miałem bardziej na myśli ten skok komercyjny zespołu. Do tej pory w Polsce grali w halach (Spodek, Atlas Arena, w Gdańsku chyba byli). Po prostu lekko mnie zaskoczył fakt że potrafią zapełnić stadion, i to tak duży jak Śląski...
podejrzewam że widowisko i oprawa będą na największym poziomie.
niech dadzą czadu.... :)
To się działo stopniowo. Najpierw rzeczywiście w halach, ale szybko się wyprzedawały. W Gdańsku grali już dwa razy, dzień po dniu. Później grali na Bemowie jako gwiazda Impact Fest. Później - na stadionie we Wrocławiu z Gojira. Tak, chyba są w stanie zapełnić Stadion Śląski.Stoigniew pisze: Zespół oczywiście kojarzę, mimo że nie jestem fanem
miałem bardziej na myśli ten skok komercyjny zespołu. Do tej pory w Polsce grali w halach (Spodek, Atlas Arena, w Gdańsku chyba byli). Po prostu lekko mnie zaskoczył fakt że potrafią zapełnić stadion, i to tak duży jak Śląski...
podejrzewam że widowisko i oprawa będą na największym poziomie.
niech dadzą czadu.... :)
Plus jeden. Nie dam kurwom spekulantom zarobiches pisze:Live Nation - automatyczne "nie".
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Ja się trochę łamię, bo na Bon Jovi bym poszedł, no ale "w imię zasad, skurwysynu" ;)maciek z klanu pisze:Plus jeden. Nie dam kurwom spekulantom zarobiches pisze:Live Nation - automatyczne "nie".
Ja pierdolę :DStoigniew pisze:To Rammstein jest takom gwiazdom że zapełnia stadiony ???
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Dokładnie tak jest.hes pisze:Bo jak z płyt nie jestem w stanie tego słuchać, to mam przeczucie, że ich gigi urywają pałę.